Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Igralka Shannen Doherty izgublja bitko z rakom

Objavljeno

V redu

Kot poročajo mediji, naj bi svetovno znana igralka Shannen Doherty umirala. Rak je prehud, igralka se je sprijaznila, da odhaja na ono stran …

Komaj 49 let ima, pa se njeno življenje že izteka. Rak je neizprosen, vseeno mu je, kdo ga ima, koliko je star in kako znan je.

Shannen Doherty je zaigrala v seriji Beverly Hills 90210 v vlogi Brende.

Pred petimi leti je javnosti povedala, da je zbolela za rakom na prsih. Ker je borka, se je takrat tudi borila in upala, da je raka premagala. A ta se je vrnil v četrtem stadiju, kar pomeni, da je napredoval in se razpasel povsod.

»Njeno stanje je tako slabo, da leta 2021 najbrž ne bo dočakala. Umira. S težkim srcem govorim o tem, a Shannon noče bežati od resnice in dobro ve, kaj jo čaka,” je povzel portal vecer.com vir, ki igralko dobro pozna. Dejal naj bi tudi, da je bil pri njej na kavi minuli vikend in da mu je igralka rekla, da za boj nima več volje, ne moči, saj je bitka brezizhodna.

»Rak se je razširil po celem telesu in želi si le še uživati v zadnjih mesecih življenja,“so še povzeli vir pri portalu vecer.com.

Foto: Shutterstock

Zanimivosti

Tega o Roku Švabu (Modrijani) niste vedeli in šokiralo vas bo

Objavljeno

V redu

Avtor

Če ste mislili, da je le član skupine Modrijani, ste se pošteno ušteli!

Rok Švab, bratranec Blaža Švaba, je že mnoga leta znan kot harmonikaš skupine Modrijani. A nadarjeni glasbenik je veliko več kot to.

Kot piše revija Lady, že 19 let vodi svojo zasebno glasbeno šolo, kjer poučuje igranje diatonične harmonike.

A tukaj se njegova ustvarjalna glasbena pot še nikakor ne konča, je namreč tudi ustanovitelj podjetja, ki sodeluje s partnerskim podjetjem iz tujine, s katerim skupaj izdeluje lastno blagovno znamko harmonik.

»Naše podjetje se poleg založništva ter izdelave in prodaje harmonik ukvarja tudi z razmnoževanjem CD in DVD medijev, ki jih za nas, kot edinega ponudnika v Sloveniji, izdeluje partnersko podjetje iz tujine,« je pojasnil za revijo Lady.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Prepoznate malčka na fotografiji? Danes je uspešen slovenski glasbenik

Objavljeno

V redu

Avtor

Njegove pesmi prepevajo vsi, tako otroci kot tudi starejši …

Prepoznate malčka na fotografiji? Ta je nastala pred 43 leti in na njej je zelo znan slovenski glasbenik in člane ene najbolj prepoznavnih slovenskih skupin. Na fotografiji je seveda pevec Jernej Tozon, ki uspešno glasbeno kariero gradi kot član skupine Čuki.

»43 let nazaj. Hvala vam na pozornosti in željah. Se vidimo, polupčkamo in na zdravimo je pripisal poleg fotografije, ki jo je delil na družbenem omrežju.

Objavi so takoj sledile številne čestitke in lepe želje za njegov rojstni dan.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Vau, takšna lepotica je postala hčerka Vesne Janković

Objavljeno

V redu

Avtor

Ponosna mama je delila novo fotografijo, na kateri je skupaj s svojo hčerko. Samo poglejte, kakšna lepotica je …

Nekdanji fotomodel in manekenka Vesna Janković, ki je danes uspešna podjetnica, ima iz prejšnjega razmerja z Juretom Jankovićem dva otroka, sina Valla in hčerko Julijo. Nanju je seveda neizmerno ponosna in ju podpira v njunih željah.

Jankovićeva pa včasih svoje spletne prijatelje razveseli s fotografijami, na katerih je skupaj s hčerko in sinom. Tako je nedavno objavila fotografijo, s katero je pokazala, kako lepa je njena hčerka.

»Polovica mojega smisla življenja,« je zapisala poleg in prejela številne komentarje. Mnogi menijo, da je njena hčerka popolna kopija svoje lepe matere.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

VESELE PRAZNIKE IN SREČNO V LETU 2023 VAM VOŠČIMO S PESMIJO ZVONČIĆI

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals