Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Igralka Shannen Doherty izgublja bitko z rakom

Objavljeno

V redu

Kot poročajo mediji, naj bi svetovno znana igralka Shannen Doherty umirala. Rak je prehud, igralka se je sprijaznila, da odhaja na ono stran …

Komaj 49 let ima, pa se njeno življenje že izteka. Rak je neizprosen, vseeno mu je, kdo ga ima, koliko je star in kako znan je.

Shannen Doherty je zaigrala v seriji Beverly Hills 90210 v vlogi Brende.

Pred petimi leti je javnosti povedala, da je zbolela za rakom na prsih. Ker je borka, se je takrat tudi borila in upala, da je raka premagala. A ta se je vrnil v četrtem stadiju, kar pomeni, da je napredoval in se razpasel povsod.

»Njeno stanje je tako slabo, da leta 2021 najbrž ne bo dočakala. Umira. S težkim srcem govorim o tem, a Shannon noče bežati od resnice in dobro ve, kaj jo čaka,” je povzel portal vecer.com vir, ki igralko dobro pozna. Dejal naj bi tudi, da je bil pri njej na kavi minuli vikend in da mu je igralka rekla, da za boj nima več volje, ne moči, saj je bitka brezizhodna.

»Rak se je razširil po celem telesu in želi si le še uživati v zadnjih mesecih življenja,“so še povzeli vir pri portalu vecer.com.

Foto: Shutterstock

Zanimivosti

Andrej Škufca doživel takšno nenavadno nesrečo na poročnem potovanju

Objavljeno

V redu

Avtor

Saj ne boste verjeli, kaj se mu je zgodilo …

Eden najboljših slovenskih plesalcev in sodnik šova Zvezde plešejo, Andrej Škufca, je za revijo Lady razkril, kakšno smolo je doživel na poročnem potovanju.


»Na poročnem potovanju na Sejšelih me je pičil sršen. Tri dni sem imel hudo vročino in moram reči, da je bilo kar neprijetno tri dni preživeti v postelji. Žena je tiste dni sama preživela na plaži. Zgodilo se je ravno na sredini potovanja, tako da sem dal to čez, potem pa spet užival naprej,« je povedal za omenjeno revijo.


Škufca se je leta leta 2013 poročil z Melindo Torokyorgy.

Foto: POP TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Tara Zupančič šokirala s priznanjem, da to počne njen fant in ne ona

Objavljeno

V redu

Avtor

Priljubljena voditeljica je presenetila mnoge …

Simpatično in zelo priljubljeno televizijsko voditeljico Taro Zupančič smo pred časom gledali v šovu Zvezde plešejo, letos pa je prevzela vajeti v novi sezoni oddaje Kuhinja na kolesih. Spoznavala bo prekmurske dobrote in glede na to, da bo vodila oddajo o hrani, je za portal 24urc.com zelo presenetila z iskrenim odgovorom, da je bolj priložnostna kuharica ter da kuhanja ni nikoli jemala s strastjo.

»Zdaj pa imam srečo, ker imam fanta, da, in rad kuha,« je razkrila za omenjeni portal.

Vas je z odgovorom presenetila?

Foto: POP TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Hollywoodski zvezdniški par se je razveselil sedmega otroka. To je prva fotografija po porodu

Objavljeno

V redu

Avtor

Presrečna starša sta objavila prvo fotografijo, ki je nastala po porodu. Lahko verjamete, da je srečna mamica videti tako popolno?

Zvezdniški par Alec in Hilaria Baldwin sta se razveselila rojstva sedmega otroka. Rodila se jima je hči, ki sta ji nadela ime  Ilarie Cataline Irene Baldwin. Deklica je na svet prijokala 22. septembra, srečna starša pa sta na družbeno omrežje že dodala nekaj čudovitih fotografij svoje dojenčice in ostalih otrok.

»Tukaj je. Tako sva vesela, da vam lahko predstaviva svoje male sanje, ki so se uresničile,« je zapisala srečna mamica.

Par že ima 23-mesečnega Eduarda, 18-mesečno Mario (ki jo je rodila nadomestna mati), 4-letnega Romea, 5-letnega Leonarda, 7-letno Rafaelo in 8-letno Carmen.

Foto: pexels.com

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals