Severina o sinu: Danes je dan, ko se ustavlja srce

Priljubljena hrvaška pevka Severina je spregovorila o izgubi sina.
Minilo je že deset mesecev, odkar je Severinin sin z odlokom sodišča dodeljen svojemu očetu, srbskemu poslovnežu Milanu Popoviću. In kot je hrvaška pevka Severina včeraj zapisala na družbeno omrežje Instagram, je to dan, ko se ustavlja srce.

Konec lanskega leta je Severina izgubila skrbništvo nad svojim osem let starim sinom Aleksandrom. Prav tako pa ji je sodišče prepovedalo, da njegove fotografije objavlja na družbenih omrežjih.

Svojo žalost in bolečino je včeraj 48-letna pevka izlila v čustven zapis na svoj Instagram račun. Zapisala je, da nič ne boli bolj od trpljenja za otrokom in da nam je narava dala to moč, da se borimo. Zapisala je še, da se bo borila, čeprav jo boli krivica, ki jo kot kaže nihče ne vidi in ne sliši. Iskreno je zapisala še, da se srce ustavlja, da je minilo že deset mesecev od »začasnega ukrepa«, s katerim so ji odvzeli otroka. Od takrat dalje lahko njen sin pri njej prespi dvakrat mesečno, med tednom pa ga pevka lahko vidi 10 ur.

Kot je še razbrati iz njenega sporočila, poskuša ostati močna in v upanju na boljši jutri.

Njen celoten zapis si lahko preberete spodaj.

View this post on Instagram

[MY Heart will go ON] Ništa ne boli više od patnje za djetetom. Tako je priroda htjela. I dala nam je snagu. Da se borimo, izdržimo. I borit ću se. U toj agoniji ono što najžešće peče kao neprekidna žeravica u stomaku je nepravda, jer kao da ju nitko ne čuje i ne vidi. Vjerujte, ponekad i najjače srce teško izdrži nastaviti kucati. I svaki otkucaj ostavlja jedan ožiljak. I tako 10 mjeseci. Danas je dan kad srce zastaje. Punih je 10 mjeseci od 'privremene mjere' kojom mi je oduzeto dijete. Ta 'privremena mjera' je odredila da dijete kod mene prespava dva puta mjesečno. Da ga vidim 10 sati pod radnim tjednom i svaki drugi vikend koji počinje subotom u 10h. I tako 10 mjeseci. 'Privremeno'. Osjećaj kao kad vaš najglasniji vrisak kao da nitko ne čuje. Ili ne želi čuti. Ali sutra je novi dan… #myson #myfirst #mylast #myeverything #celinedion #myheartwillgoon #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

A post shared by Severina (@severina) on

Foto: Facebook

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com