Kmetija: Aljaž razkril resnico: zato Maje videti ne more

<div id="midasWidget__r92"></div>

Iskreno je povedal vse, razkril, kaj si misli o tekmovalki in zakaj ima o njej takšno mnenje.

Na posestvu je vse bolj napeto med družinama. Člani družine, ki so v hiši, menijo, da jim tisti v hlevu ne prinašajo vseh jajc. Člani družine, ki so v hlevu, pa tarnajo, da so lačni.

Menjava ob ograji je bila neuspešna, Aljaž je dejal, da zaradi tega, ker je Ivan prišel z Majo. Kot je povedal, je videti ne more.

»Maja se mi zdi pregnana. Jaz ti bom tako povedal, dokler boš ti hodil se z njo menit na ograjo, bo še slabše,« je Aljaž povedal Ivanu na samem.

»Naslednjič, če želiš, da trgujemo, pridi sam. Ker ona, če mene vprašaš, je največ dreka tukaj zamešala. Sploh ne vem, kako jo lahko še notri držite. KO ni bila več glava družine, ste bili vsi moški najboljši, se je začela z vami povezovat … Če to veste, potem nekaj naredite,« ga je Aljaž še posvaril.

»Jaz ne vem, kaj Maja misli, da je. Skoz se nekaj vžiga, nekaj povzdiguje glas, a ona tako prestraši člane svoje družine? Zgleda, da misli, da je nevarna, ampak, jaz sem prav ponosen nase, da ne znorim tako kot znam znoret,« je Aljaž povedal še v kamero.

Ali Maja predstavlja za moške preveliko konkurenco? Se jo bodo znebili?

Foto: Voyo/posnetek zaslona

<div id="midasWidget__r92"></div>

Written By

Bum Novice