Numerološka usmeritev dneva – Četrtek, 29. 10. 2020

  • Avtor: Asya
  • 29/10/2020

Dobro jutro, dober dan, pa poglejmo, kaj pravijo številke za danes.

“Vodi svoje življenje z zavedanjem. Nič se ne dogaja samostojno. Vse spodbujaš ti.”

Tjaša Dorelay

Energija današnjega dne bo bolj kot ne nemirna.  Težili nas bodo občutki obremenjenosti. Občutljivi bomo na okolico in verjetno pretirano čustveni.  Pametno bi se bilo ravnati po svojih občutkih in poslušati intuicijo. Lažje nam bo.

Dobro naredimo, da pri svojih odločitvah zaupamo svoji neodvisnosti. Morda se znajdemo v vlogi svetovalca ali pogajalca. Potrebno bo postaviti meje in poravnati račune, da se ne bomo kopali v občutkih samopomilovanja.

Dan je primeren za delovanje dobrodelnih organizacij, za zbiranje sredstev v humanitarne namene. Morda bo kaj več sreče s prispevki različnih vrst.  Dan je ugoden tudi za vse tiste, ki potrebujete pomoč.  Lahko pričakujete darežljive odzive tistih, ki vam lahko pomagajo.

Miren dan vam želim danes.

Vaša numerologinja  Asya

foto: pixabay.com

Za vas piše

Numerologinja Asya

Numerologinja Asya

Leta 2012 sem prvič v življenju stopila do prve numerologinje, ki sem jo našla na spletu. Imela sem izredno srečo, saj je bila gospa več kot le numerologinja; izkušena, izobražena  in  polna različnih znanj  in me je znala  pravilno usmeriti. V tistem času sem navidezno imela vse, kar sem si takrat želela: zaposlitev, svoj dom, družino in nekaj pristnih, srčnih prijateljev.  V resnici mi več pomeni kvaliteta kot kvantiteta in tako je tudi s stvarmi in z ljudmi v mojem življenju.

Od nekdaj sem bila samostojna, ustvarjalna, fokusirana, usmerjena na cilj in vizijo ter delavna. V nekaj letih pa se je počasi in potiho večalo slabo počutje, notranja napetost in kot posledica so nastopile težave z zdravjem. Malo tu in malo tam, naenkrat pa je bilo vsega preveč.  Začela sem upoštevati numerološke cikle, števila v mojih rojstnih podatkih, v imenu in priimku, se izobraževati. Spremenila sem nekatere navade, prepričanja, vrednostni sistem, uvedla  dnevno duhovno prakso in na mojih šibkih točkah močno napredovala.  Dela s seboj imam še precej. Ne pričakujem pravljice od življenja. Ker je živo in v gibanju, poleg »srčkov in pikapolonic«,  trosi tudi »sol in poper«. S poznavanjem sebe in  razumevanjem nekaterih zakonitosti pa je lažje obvladljivo. Numerologije sem se naučila  zaradi sebe, ker mi je postalo zanimivo orodje, s katerim lažje manevriram skozi življenje. Rada imam adrenalin in včasih malce tvegam, da je življenje bolj pisano in veselo, še prej pa »pogledam v številke.«  Zakaj bi padala na nos, če lahko pristajam na nogah? Vsaj v večini primerov.

Osem let je minilo od mojega prvega obiska pri numerologinji. V tem času sem nad po(močjo) numerologije postala navdušena.  Prav takšna sem tudi  numerologinja.

Numerologinja Asya

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com