Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Šok: Miša Molk razkrila spolno usmerjenost igralke Mie Skrbinac. Ta je bila v veliki zadregi

Objavljeno

V redu

O zadnji oddaji Miše Molk, v kateri je gostila mlado igralko Mio Skrbinac, govori vsa Slovenija.

Voditeljica Miša Molk je namreč igralko Mio Skrbinac med pogovorom direktno vprašala: Kako svobodno živite svoj spol? Tudi vi ste lezbijka, to ni nobena skrivnost, to ste ‘outirali’? … Sem vas spravila v zadrego.”

Igralka je odgovorila, da je v zadregi in da tega nikoli ni javno ‘outirala’.

Ko je Miša vprašala, če nadaljujeta pogovor, je igralka odgovorila: “Ne, zdaj ne greva naprej. Nisem danes pričakovala ali bila kakorkoli pripravljena govoriti o tem ravno zaradi tega, ker nočem s tem dajati prostora za neke oznake, za stereotipe, ki jih lahko to nosi in zasenči druge stvari, ki so zdaj pomembne, to nosi etiketo. Nisem javno ‘outirana ‘kot lezbijka. Ne zdi se mi problem, če je kdo istospolno usmerjen ali kakorkoli ne ustreza nekim heteronormativnim pričakovanjem odnosa. Sama pa mislim, da smo onkraj ali pa bi si želela, da smo onkraj nekih definicij spolne usmerjenosti.” 

Kaj menite vi, je igralka vedela vnaprej za to vprašanje ali ni?

Nad vprašanjem je bila igralka vidno šokirana. (foto: posnetek zaslona)

Foto: TV SLO/posnetek zaslona

Zanimivosti

Vau, kakšen sanjski dopust si je privoščila Rebeka Dremelj

Objavljeno

V redu

Avtor

Z družino so odpotovali na sanjski otok.

Priljubljena slovenska pevka in uspešna podjetnica Rebeka Dremelj je svojim številnim spletnim prijateljem pokazala, kako uživa. Z družino in prijatelji se je odpravila na sanjski dopust na Zanzibar in že delila prve utrinke prvega dopustniškega dne.

»Sončni zahod smo počakali, zdaj gremo pa spat,« je med drugim razkrila v posnetku. Po naporni poti in menjavi časovnega pasu so zagotovo vsi zelo utrujeni.

Posnetek, ki vas bo zares navdušil, boste našli spodaj.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Marjetka in Aleš Vovk pokazala, kako rajsko se imajo na dopustu

Objavljeno

V redu

Avtor

Uživajo maksimalno.

Priljubljeni par Aleš Vovlk in Marjetka, znana tudi kot duo Maraaya, te dni uživa na Korčuli. V Instagram zgodbi sta pokazala, kako čudovito se imajo in kakšne novosti so jih presenetile na plaži La Banya, ki velja za eno najlepših plaž. Kot je dejala Marjetka, njuna sinova noro uživata.

»Spet ustvarjamo najlepše družinske spomine,« pa je pripisala v eni od zgodb, ki jih je delila med svoje sledilce.

Instagram zgodba

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Ojoj, ali priljubljenega igralca čaka 4 leta zapora? Kaj se dogaja?

Objavljeno

V redu

Avtor

Igralec, ki je zelo priljubljen tudi pri nas, je v težavah …

Kot poročajo Slovenske novice, naj bi imel igralec Burak Özçivit, ki so ga slovenski gledalci spoznali v priljubljeni nadaljevanki Moja boš, težave zaradi tožbe in naj bi mu grozilo celo do štiri leta zapora.

»Burak je menda užalil več scenskih delavcev, ti pa so ga prijavili in zoper njega vložili tožbo. Tožilstvo je predlagalo poravnavo, do katere pa ni prišlo, zato je zanj zahtevalo zaporno kazen od treh mesecev do štirih let,« piše omenjeni portal in dodaja še: »Prva obravnava je že bila, vendar jo je sredi razprave Burak zapustil, več narokov pa je bilo prestavljenih. Burak se je sporekel z delavci, ki niso poskrbeli za njegovo varnost ob snemanju prizorov mečevanja na konjih, saj je zaradi tega trikrat padel s konja. Več izjav o tem ne želi dajati.«

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals