Connect with us

Zanimivosti

Filmski svet žaluje: mnogo prezgodaj je umrl igralec kultnega slovenskega filma

Objavljeno

on

<div id="midasWidget__r92"></div>

Umrl je igralec, ki je glavno vlogo zaigral v enemu izmed najbolj gledanih slovenskih filmov.

Žalostno vest o mnogo prezgodnji smrti bosanskega igralca Davorja Janjića je preko družbenih omrežij sporočil Andrej Košak, režiser filma Outsider, kjer je pokojni igralec zaigral glavno vlogo Seada.

Igralec se je rodil leta 1969 v Tuzli, odraščal v Sarajevu, nekaj let živel v Londonu, nato pa se preselil v Ljubljano.

Umrl je v 54. letu starosti, vzrok smrti še ni zna.

Zaigral je v mnogih jugoslovanskih filmih, v Sloveniji pa je bil najbolj znan po vlogi v kultnem filmu Outsider, v katerem je zaigral ob igralki Nini Ivanič.

Foto: pexels.com

<div id="midasWidget__r92"></div>

Zanimivosti

Na RTV Slovenija se vrača še en znan slovenski voditelj, z njim pa nova oddaja

Objavljeno

on

Avtor:

<div id="midasWidget__r92"></div>

Veliko presenečenje je znani televizijski voditelj, ki bo vodil novo oddajo.

Na RTV Slovenija že z marcem prihaja nov, a zelo znani in priljubljeni televizijski voditelj Andrej Hofer, ki ga mnogi poznajo tudi po komentiranju Pesmi Evrovizije.

Hofer bo voditelj nove glasbene zabavne oddaje, ki se bo imenovala Glasbeni pozdrav. »Imenovala se bo Glasbeni pozdrav, prva pa bo na sporedu v petek, 15. marca, ob 20. uri na prvem programu Televizije Slovenija je razkril za slovenske novice.

»Naša osnovna ideja in vizija bo, da bomo spremljali dogajanje na narodnozabavnih in festivalskih odrih po Sloveniji, gostili tudi festivalske nagrajence, mlade sestave, ki se pojavljajo na glasbenem prizorišču, ter posameznike, ki z avtorsko glasbo in prav takim pristopom puščajo sled v slovenskem medijskem prostoru je priljubljeni voditelj tudi razkril za omenjeni portal.

Foto: Facebook

<div id="midasWidget__r92"></div>

Continue Reading

Zanimivosti

Igralka Gaja Filač iskreno o zelo težki osebni izgubi

Objavljeno

on

Avtor:

<div id="midasWidget__r92"></div>

Igralka je doživela zelo žalostno izkušnjo …

Znana slovenska igralka Gaja Filač, ki navdušuje v vlogi Lare, ki jo igra v priljubljeni slovenski seriji Skrito v raju, je za revijo Lady razkrila, da ni bilo lahko, ko je izgubila očeta.

Njen oče je znani slovenski filmski snemalec in direktor fotografije, Vilko Filač, ki je za posledicami srčne kapi umrl leta 2008, ko je imela Gaja komaj 10 let.

»Glede na to, da sem se kot deklica spoprijela s smrtjo očeta, se zavedam, da imeti starše ni samoumevno. Zato sem res neznansko hvaležna, da imam njo. Ni imela lahke naloge, v neki točki je morala prevzeti vlogo očeta in mame. Hvaležna sem ji, da mi je dajala svobodo, da mi je pustila, da se učim na lastnih napakah, da je bila vedno tam zame, ne glede na to, kako zoprni so bili moji problemi, da se čutim ljubljeno,« je o svoji materi spregovorila za omenjeno revijo.

Foto: Voyo

<div id="midasWidget__r92"></div>

Continue Reading

Zanimivosti

Znana slovenska voditeljica šokirana: To se ji je zgodilo med nakupovanjem

Objavljeno

on

Avtor:

<div id="midasWidget__r92"></div>

Znana in zelo priljubljena slovenska voditeljica Nuša Lesar je razkrila, kaj se ji je zgodilo.

Znana in zelo priljubljena slovenska televizijska voditeljica Nuša Lesar, ki je trenutno na porodniškem dopustu, je razkrila, kaj se ji je zgodilo na tržnici. Šla je po nakupih in med drugim kupila tudi regrat,

»Šla sem na tržnico in med drugim kupila regrat. Ko sem naštevala, kaj vse potrebujem, nisem dojela, da kilogram regrata stane 20 evrov. Ali je to možno?« je zapisala na družbeno omrežje, nato pa dodala, če je res takšna cena, potem prvič in zadnjič je zelo drag regrat. Odslej pa ga bo zagotovo nabirala kar sama.

Oglasili so se mnogi, nekateri menijo, da cena ni pretirana, spet drugi pa, da si ga nabirajo sami.

Foto: Facebook

<div id="midasWidget__r92"></div>

Continue Reading

 

 

POGLEJTE SI NOVO PESEM SLOVENSKEGA GLASBENIKA

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals