Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Ana Dolinar Horvat iskreno o tem, kako preživlja praznične dni

Objavljeno

V redu

Poleg iskrenega zapisa je igralka pokazala tudi svoje tri otroke. Poglejte si, kako veliki so že!

Zapis o tem, da ne zmore več in da daje odpoved, ki ga je slovenska igralka Ana Dolinar Horvat na družbenih omrežjih objavila v sredini letošnjega novembra in ki se je nanašal na epidemiološko stanje v državi, je naletel na velik odziv. Nato se igralka ni več velikokrat oglasila, je pa pred dnevi presenetila s popolnoma drugačnim zapisom.

V teh prazničnih dneh, ko se mnogi zavemo, da smo navsezadnje lahko srečni, ker imamo streho nad glavo, okrog sebe pa ljudi, ki jih imamo radi, na dan prihajajo najrazličnejše misli.

Tudi Dolinar Horvatova je objavila zelo lep in iskren zapis: »V letu 2020 sem največje užitke našla v najbolj vsakdanjih trenutkih. ~ V jutranjih meglicah. V počasnem pitju kave in branju knjig z Lunom medtem ko ostali še spijo. V dolgih sprehodih po okoliških travnikih ob vsakem vremenu. V otroškem smehu, ki že zjutraj napolni hišo. In v tišini, ko zvečer vsi zaspijo. V občutku miru, ko z avtom zavijemo na dovoz, ki pelje do naše hiše. V sveže opranih rjuhah in debelih volnenih nogavicah. V opoldanskem počitku z Lunom. V pitju popoldanskega kakava, ko zunaj pada sneg. V zimskem gozdu. V pomladnem gozdu. V poletnem gozdu. V jesenskem gozdu. V ognju, ki prasketa v stari peči sredi kuhinje. V toplem soncu, ki naznanja pomlad. V branju knjige ob skodelici vročega čaja. V stiskanju na kavču ob petkovih filmskih večerih s puncama. V vonju sveže pečenih piškotov. V ročno izdelanih voščilnicah. V občutku, ko stopim na balkon, da bi poklicala na kosilo in vidim skupino prijateljev zatopljenih v raziskovanje. V opazovanju punc, ko se igrata z Lunom. Ob nočnem reševanju sveta ob kozarcu vina s Sebastijanom. V opazovanju Luna, ko spi v mojem naročju. V objemih…..«

Dodala pa je tudi želje za leto, ki prihaja. »Zato si v letu, ki prihaja, želim, da bi bila še bolj prisotna v trenutkih, ki sestavljajo moje življenje, v malih čudežih vsakdana. ,« je zapisala igralka. Poleg zapisa je delila tudi fotografije svojih treh otrok.

Foto: Siol.net

Zanimivosti

Znani slovenski glasbenik v bolnišnici prosi na pomoč. Kaj se dogaja?

Objavljeno

V redu

Avtor

Zadeva je zelo resna, zato je sklenil, da se obrne na javnost.

Priljubljeni slovenski glasbenik in radijski voditelj Tim Kores je svoje spletne prijatelje tokrat nagovoril kar iz bolnišnice. Odšel je namreč v UKC Maribor, kjer je daroval kri.

»Ejte, Ful jim PRIMANKUJE KRVI!!!
Jaz sem svoje opravil, daroval par deci, lahko pa spet komaj čez 3-mesece. Zato vas prosim, da se odzovete. Nič ne boli in poleg ful prijaznih, zabavnih doktorjev in medicinskih sester, dobre kranjske z zenfom, lahko nekomu rešite življenje! V Mariboru primankuje krvi!
je zapisal poleg objave in vse svoje prijatelje pozval, naj storijo enako.

Za njegovo lepo gesto so mu mnogi čestitali, nekdo je zapisal, da je vesel, da kak znan Slovenec dejansko tudi sam pomaga in ne le vabi na krvodajalsko.

Foto: Instagram

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Noro: Ana Roš razkrila podrobnosti poroke, ki vas bodo pustile odprtih ust

Objavljeno

V redu

Avtor

Ko boste prebrali, kakšno poroko načrtuje, boste tudi vi zelo presenečeni.

Naša najboljša kuharska mojstrica Ana Roš in njen srčni izbranec Urban Stojan že načrtujeta poroko. Ta naj bi se zgodila še pred koncem letošnjega leta, kot pa poroča Delo, bo poroka zares sanjska.

Kot je razkrila, bo točno na silvestrovo stara petdeset let in ob tem se ji je utrnila ideja.

»Utrnila se mi je krasna rešitev: izrabiva moj petdeseti rojstni dan. Tako bodo okoli mene vsi ljudje, ki jih imam rada, hkrati pa bova praznovala nekaj čisto drugega, ljubezen, ne staranje, pač pa vstop v neko lepše obdobje,« je povedala za omenjeni medij.

Razkrila je tudi, da bo na poroki 400 svatov, igral pa bo Vlado Kreslin.

Foto: Instagram

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Prepoznate postavnega mladeniča, ki ga objema Tanja Ribič? Presenečeni boste

Objavljeno

V redu

Avtor

Na družbenem omrežju se je oglasila s takšno fotografijo in vse pustila odprtih ust.

Priljubljena slovenska pevka in igralka Tanja Ribič je svoje številne spletne prijatelje presenetila s fotografijo, na kateri pa objema postavnega mladeniča. Gre za Filipa Djurica, sina njenega moža Branka Djurica, ki ga ima iz prve zveze.

Družina je očitno zelo povezana, saj je Ribičeva zapisala: »Tako velik, tako izjemen @filadendron Vse najboljse, ker si tako zasluzis!«

Dodala pa je tudi ključnik macehamaterada.

Filip Djuric je s svojo materjo odraščal v sarajevu, v Slovenijo se je preselil leta 2012.

Foto: Instagram

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals