Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Ana Dolinar Horvat iskreno o tem, kako preživlja praznične dni

Objavljeno

V redu

Poleg iskrenega zapisa je igralka pokazala tudi svoje tri otroke. Poglejte si, kako veliki so že!

Zapis o tem, da ne zmore več in da daje odpoved, ki ga je slovenska igralka Ana Dolinar Horvat na družbenih omrežjih objavila v sredini letošnjega novembra in ki se je nanašal na epidemiološko stanje v državi, je naletel na velik odziv. Nato se igralka ni več velikokrat oglasila, je pa pred dnevi presenetila s popolnoma drugačnim zapisom.

V teh prazničnih dneh, ko se mnogi zavemo, da smo navsezadnje lahko srečni, ker imamo streho nad glavo, okrog sebe pa ljudi, ki jih imamo radi, na dan prihajajo najrazličnejše misli.

Tudi Dolinar Horvatova je objavila zelo lep in iskren zapis: »V letu 2020 sem največje užitke našla v najbolj vsakdanjih trenutkih. ~ V jutranjih meglicah. V počasnem pitju kave in branju knjig z Lunom medtem ko ostali še spijo. V dolgih sprehodih po okoliških travnikih ob vsakem vremenu. V otroškem smehu, ki že zjutraj napolni hišo. In v tišini, ko zvečer vsi zaspijo. V občutku miru, ko z avtom zavijemo na dovoz, ki pelje do naše hiše. V sveže opranih rjuhah in debelih volnenih nogavicah. V opoldanskem počitku z Lunom. V pitju popoldanskega kakava, ko zunaj pada sneg. V zimskem gozdu. V pomladnem gozdu. V poletnem gozdu. V jesenskem gozdu. V ognju, ki prasketa v stari peči sredi kuhinje. V toplem soncu, ki naznanja pomlad. V branju knjige ob skodelici vročega čaja. V stiskanju na kavču ob petkovih filmskih večerih s puncama. V vonju sveže pečenih piškotov. V ročno izdelanih voščilnicah. V občutku, ko stopim na balkon, da bi poklicala na kosilo in vidim skupino prijateljev zatopljenih v raziskovanje. V opazovanju punc, ko se igrata z Lunom. Ob nočnem reševanju sveta ob kozarcu vina s Sebastijanom. V opazovanju Luna, ko spi v mojem naročju. V objemih…..«

Dodala pa je tudi želje za leto, ki prihaja. »Zato si v letu, ki prihaja, želim, da bi bila še bolj prisotna v trenutkih, ki sestavljajo moje življenje, v malih čudežih vsakdana. ,« je zapisala igralka. Poleg zapisa je delila tudi fotografije svojih treh otrok.

Foto: Siol.net

Zanimivosti

Jan Plestenjak pokazala posnetek: To se dogaja pred koncertom

Objavljeno

V redu

Avtor

Razkril je tisto, kar oboževalci ne vidijo.

Priljubljeni slovenski pevec Jan Plestenjak ima, tako kot mnogi drugi uspešni in znani slovenski pevci, te dni polno koncertov. S svojimi hiti navdušuje po vsej Sloveniji, sesaj pa je številnim spletnim prijateljem s kratkim posnetkom pokazal še, kaj vse se dogaja, še preden se koncert prične.

»Žirovnica …ta petek pa KKŠ Summerfest, sobota grad Brežice! J je pripisal poleg posnetka, ki je navdušil mnoge.

Je navdušil tudi vas?

Foto: facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Igralka Katarina Čas sporočila tako zelo žalostno novico

Objavljeno

V redu

Avtor

Priljubljena igralka žaluje in sporoča, da ga zelo pogreša.

Priljubljena slovenska igralka Katarina Čas, ki je zaigrala v mnogih filmih in serrijah, pa tudi onkraj meja Slovenije, je na svoj Instagram račun dodala fotografije, na katerih je skupaj s svojim pasjim prijateljem. Tisti, ki igralko spremljate, veste, da se je njen kuža na fotografijah pojavljal pogosto in da ga je imela zares rada. A sedaj je sporočila zelo žalostno novico, njen kuža je preminil že pred tremi meseci.

»Minili so skoraj trije meseci, odkar je umrl moj najboljši prijatelj, in tako zelo ga pogrešam,« je zapisala Časova in dodala še, da ga nikoli ne bo pozabila.

Foto: facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Ksenija Benedetti razrila, kako se je začel njen dan. To morate videti

Objavljeno

V redu

Avtor

Razkrila je, zakaj je danes zanjo prav poseben dan.

Predavateljica in svetovalka za poslovno komuniciranje in protokol, Ksenija Benedetti, je delila fotografijo, s katero je pokazala, kako se je pričel njen dan.

»Navsezgodaj, direkt iz postelje Spredaj je petka, ne še zadaj nula je zapisala poleg fotografije, na kateri pa je vidno ganjena. Praznuje namreč svoj rojstni dan.

Iskrene čestitke tudi iz našega uredništva.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals