Domov Zanimivosti Ana Dolinar Horvat iskreno o tem, kako preživlja praznične dni

Ana Dolinar Horvat iskreno o tem, kako preživlja praznične dni

Poleg iskrenega zapisa je igralka pokazala tudi svoje tri otroke. Poglejte si, kako veliki so že!

Zapis o tem, da ne zmore več in da daje odpoved, ki ga je slovenska igralka Ana Dolinar Horvat na družbenih omrežjih objavila v sredini letošnjega novembra in ki se je nanašal na epidemiološko stanje v državi, je naletel na velik odziv. Nato se igralka ni več velikokrat oglasila, je pa pred dnevi presenetila s popolnoma drugačnim zapisom.

V teh prazničnih dneh, ko se mnogi zavemo, da smo navsezadnje lahko srečni, ker imamo streho nad glavo, okrog sebe pa ljudi, ki jih imamo radi, na dan prihajajo najrazličnejše misli.

Tudi Dolinar Horvatova je objavila zelo lep in iskren zapis: »V letu 2020 sem največje užitke našla v najbolj vsakdanjih trenutkih. ~ V jutranjih meglicah. V počasnem pitju kave in branju knjig z Lunom medtem ko ostali še spijo. V dolgih sprehodih po okoliških travnikih ob vsakem vremenu. V otroškem smehu, ki že zjutraj napolni hišo. In v tišini, ko zvečer vsi zaspijo. V občutku miru, ko z avtom zavijemo na dovoz, ki pelje do naše hiše. V sveže opranih rjuhah in debelih volnenih nogavicah. V opoldanskem počitku z Lunom. V pitju popoldanskega kakava, ko zunaj pada sneg. V zimskem gozdu. V pomladnem gozdu. V poletnem gozdu. V jesenskem gozdu. V ognju, ki prasketa v stari peči sredi kuhinje. V toplem soncu, ki naznanja pomlad. V branju knjige ob skodelici vročega čaja. V stiskanju na kavču ob petkovih filmskih večerih s puncama. V vonju sveže pečenih piškotov. V ročno izdelanih voščilnicah. V občutku, ko stopim na balkon, da bi poklicala na kosilo in vidim skupino prijateljev zatopljenih v raziskovanje. V opazovanju punc, ko se igrata z Lunom. Ob nočnem reševanju sveta ob kozarcu vina s Sebastijanom. V opazovanju Luna, ko spi v mojem naročju. V objemih…..«

Dodala pa je tudi želje za leto, ki prihaja. »Zato si v letu, ki prihaja, želim, da bi bila še bolj prisotna v trenutkih, ki sestavljajo moje življenje, v malih čudežih vsakdana. ,« je zapisala igralka. Poleg zapisa je delila tudi fotografije svojih treh otrok.

Foto: Siol.net