Connect with us

Zanimivosti

Ana Dolinar Horvat iskreno o tem, kako preživlja praznične dni

Objavljeno

on

Poleg iskrenega zapisa je igralka pokazala tudi svoje tri otroke. Poglejte si, kako veliki so že!

Zapis o tem, da ne zmore več in da daje odpoved, ki ga je slovenska igralka Ana Dolinar Horvat na družbenih omrežjih objavila v sredini letošnjega novembra in ki se je nanašal na epidemiološko stanje v državi, je naletel na velik odziv. Nato se igralka ni več velikokrat oglasila, je pa pred dnevi presenetila s popolnoma drugačnim zapisom.

V teh prazničnih dneh, ko se mnogi zavemo, da smo navsezadnje lahko srečni, ker imamo streho nad glavo, okrog sebe pa ljudi, ki jih imamo radi, na dan prihajajo najrazličnejše misli.

Tudi Dolinar Horvatova je objavila zelo lep in iskren zapis: »V letu 2020 sem največje užitke našla v najbolj vsakdanjih trenutkih. ~ V jutranjih meglicah. V počasnem pitju kave in branju knjig z Lunom medtem ko ostali še spijo. V dolgih sprehodih po okoliških travnikih ob vsakem vremenu. V otroškem smehu, ki že zjutraj napolni hišo. In v tišini, ko zvečer vsi zaspijo. V občutku miru, ko z avtom zavijemo na dovoz, ki pelje do naše hiše. V sveže opranih rjuhah in debelih volnenih nogavicah. V opoldanskem počitku z Lunom. V pitju popoldanskega kakava, ko zunaj pada sneg. V zimskem gozdu. V pomladnem gozdu. V poletnem gozdu. V jesenskem gozdu. V ognju, ki prasketa v stari peči sredi kuhinje. V toplem soncu, ki naznanja pomlad. V branju knjige ob skodelici vročega čaja. V stiskanju na kavču ob petkovih filmskih večerih s puncama. V vonju sveže pečenih piškotov. V ročno izdelanih voščilnicah. V občutku, ko stopim na balkon, da bi poklicala na kosilo in vidim skupino prijateljev zatopljenih v raziskovanje. V opazovanju punc, ko se igrata z Lunom. Ob nočnem reševanju sveta ob kozarcu vina s Sebastijanom. V opazovanju Luna, ko spi v mojem naročju. V objemih…..«

Dodala pa je tudi želje za leto, ki prihaja. »Zato si v letu, ki prihaja, želim, da bi bila še bolj prisotna v trenutkih, ki sestavljajo moje življenje, v malih čudežih vsakdana. ,« je zapisala igralka. Poleg zapisa je delila tudi fotografije svojih treh otrok.

Foto: Siol.net

Zanimivosti

Ojoj, to se je dogajalo v domu znanih Slovencev. Saj ne boste verjeli svojim očem

Objavljeno

on

Avtor:

Znana Slovenca sta pokazala, kaj se je zgodilo v njunem domu. Tudi vi boste ostali popolnoma brez besed …

Znani slovenski parček, košarkar Žiga Dimc in njegova žena Adrijana, sta zagotovo doživela enega izmed življenjskih šok trenutkov.

»Ko ne veš, al bi se jokal, smejal, izselil otroke al še sam skočil v banjo. je zapisala Adrijana na družbeno omrežje Instagram in pokazala fotografijo, na kateri se vidi, kaj sta otroka ušpičila. Naredila sta toliko pene, da je bila po vsej kopalnici.

Njeni spletni prijatelji in sledilci so se seveda nasmejali, nekdo pa jo je vprašal, kakšen je recept za takšen rezultat.

»Ju lahko prosim vprašaš kaj sta vlila notri, da je uspela ta količina pene? je zapisal na Instagram, Adrijana mu je odgovorila: »1/2 flaske Fa tus gela in 1/4 Justove materine dusice, ampak mislim, da je secret ingredient blo dejstvo, da sta vklopila dvojne masazne sobe naenkra.«

Foto: Facebook

Continue Reading

Zanimivosti

Presenečenje: Darja Zgonc in Edi Pucer pokazala, kaj sta počela skupaj, ko nista bila na POP TV

Objavljeno

on

Avtor:

Znana slovenska voditelja sta s tem, kar sta počela skupaj, navdušila mnoge …

Zelo znana in priljubljena slovenska televizijska voditelja, Darja Zgonc in Edi Pucer, ki skupaj že vrsto let vodita informativno oddajo 24ur, sta pokazala, česa sta se lotila, ko nista bila v službi.

»Danes smo v družbi sodelavcev, Anite Ogulin ter ekipe iz Zveze prijateljev Moste Polje spekli potice za otroke iz socialno ogroženih družin.

Naši zaposleni, novinarji pa tudi Darja in Edi so se z veseljem odzvali povabilu, da bi razveselili otroke, ki bodo svoje božično-novoletne počitnice preživeli v Vili Šumica v Kranjski Gori
je zapisala ekipa pop tv programa na družbeno omrežje in s posnetkom pokazala, kako spretno potico peče Edi Pucer, ki je znan po tem, da zna speči najboljšo potico. Pri tem pa mu je pomagala tudi njegova sovoditeljica Žgončeva.

Mnogi so bili nad njuno gesto več kot navdušeni.

Foto: POP TV

Continue Reading

Zanimivosti

Znana Slovenka iskreno spregovorila o veliki izgubi moškega, ki ji je pomenil največ v življenju

Objavljeno

on

Avtor:

Priljubljena slovenka je prvič javno spregovorila o veliki žalosti, ki jo je doletela …

Znana in zelo priljubljena slovenska voditeljica Tanja Kocman, je za revijo Suzy spregovorila o žalostnem obdobju v življenju, ko je izgubila očeta.

»Na eni strani se je iz mojega življenja poslovil moški, , ki mi je največ pomenil, na drugi je vanj vstopil nekdo, ki me zna ljubiti kot še nihče doslej,« je spregovorila o smrti očeta, ki se je zgodila pred štirimi leti in ljubezni, ki je potrkala na njena vrata. S Primožem Adamovičem sta se spoznala na delovnem mestu in iz prijateljstva se je rodila ljubezen.

»Smrt očeta me je sprva povsem izžela. Veliko časa sem potrebovala, da sem to predelala oz. še vedno predelujem. Celo tako, da o tem govorim na glas, saj je smrt pri nas še zelo velik tabu, pa ne bi smela biti,« je dejala Kocmanova za omenjeno revijo.

»Na srečo med nama ni ostalo nič neizrečenega. Nikoli mu nisem pozabila povedati, kako zelo ga imam rada, tako sem glede tega pomirjena,« je dejala za omenjeno revijo.

Foto: Facebook

Continue Reading

 

 

POGLEJTE SI NOVO PESEM SLOVENSKEGA GLASBENIKA

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals