Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Ana Dolinar Horvat iskreno o tem, kako preživlja praznične dni

Objavljeno

V redu

Poleg iskrenega zapisa je igralka pokazala tudi svoje tri otroke. Poglejte si, kako veliki so že!

Zapis o tem, da ne zmore več in da daje odpoved, ki ga je slovenska igralka Ana Dolinar Horvat na družbenih omrežjih objavila v sredini letošnjega novembra in ki se je nanašal na epidemiološko stanje v državi, je naletel na velik odziv. Nato se igralka ni več velikokrat oglasila, je pa pred dnevi presenetila s popolnoma drugačnim zapisom.

V teh prazničnih dneh, ko se mnogi zavemo, da smo navsezadnje lahko srečni, ker imamo streho nad glavo, okrog sebe pa ljudi, ki jih imamo radi, na dan prihajajo najrazličnejše misli.

Tudi Dolinar Horvatova je objavila zelo lep in iskren zapis: »V letu 2020 sem največje užitke našla v najbolj vsakdanjih trenutkih. ~ V jutranjih meglicah. V počasnem pitju kave in branju knjig z Lunom medtem ko ostali še spijo. V dolgih sprehodih po okoliških travnikih ob vsakem vremenu. V otroškem smehu, ki že zjutraj napolni hišo. In v tišini, ko zvečer vsi zaspijo. V občutku miru, ko z avtom zavijemo na dovoz, ki pelje do naše hiše. V sveže opranih rjuhah in debelih volnenih nogavicah. V opoldanskem počitku z Lunom. V pitju popoldanskega kakava, ko zunaj pada sneg. V zimskem gozdu. V pomladnem gozdu. V poletnem gozdu. V jesenskem gozdu. V ognju, ki prasketa v stari peči sredi kuhinje. V toplem soncu, ki naznanja pomlad. V branju knjige ob skodelici vročega čaja. V stiskanju na kavču ob petkovih filmskih večerih s puncama. V vonju sveže pečenih piškotov. V ročno izdelanih voščilnicah. V občutku, ko stopim na balkon, da bi poklicala na kosilo in vidim skupino prijateljev zatopljenih v raziskovanje. V opazovanju punc, ko se igrata z Lunom. Ob nočnem reševanju sveta ob kozarcu vina s Sebastijanom. V opazovanju Luna, ko spi v mojem naročju. V objemih…..«

Dodala pa je tudi želje za leto, ki prihaja. »Zato si v letu, ki prihaja, želim, da bi bila še bolj prisotna v trenutkih, ki sestavljajo moje življenje, v malih čudežih vsakdana. ,« je zapisala igralka. Poleg zapisa je delila tudi fotografije svojih treh otrok.

Foto: Siol.net

Zanimivosti

Zvezdana Mlakar se je skrivaj pretihotapila na oder. Kaj se dogaja?!

Objavljeno

V redu

Avtor

Igralka se je včeraj, ko so vsi odšli, na skrivaj pretihotapila na oder praznega teatra. Kaj je počela tam? Zakaj je to storila?

Priljubljena slovenska igralka Zvezdana Mlakar je imela včeraj prav poseben dan. Kot je priznala vsem, se je po vajah pretihotapila na oder in tam poslušala tišino.

“Biti v ljubezenskem odnosu s svojim delom je sreča.

Kadar me prime, da bi se smislila sebi, kadar sem jezna na politiko, na grabežljive in lažnive odnose, ko se mi zdi, da mi pripada več, ko me prime sveta jeza, ker se moram povsod legitimirat, ko me silijo, da izbiram med slabimi izbirami….. je zapisala in dodala še: »Če se takrat uspem spomniti na to, da se že celo zivljenje ukvarjam z ljudmi, z raziskovanjem, da velikokrat lahko doživim usode ljudi skozi dramsko igro, če se uspem zavedati, da v vseh trenutkih življenja živim tisto, kar sem si želela, sanjala, potem me vedno preplavi ena sama hvaležnost!

Ampak to pomeni tudi, da sem kdaj pa kdaj tudi “ krvavela” za ta klic!

Poklic!

Današnjo soboto nisem videla sonca, preživela sem jo v gledališču!

Ko so vsi odšli sem se med vajami pritihotapila na oder in poslušala to posebno tišino!

Lepo je…”

Tudi v posnetku, ki ga najdete spodaj, je povedala nekaj besed. In verjamemo ji, da je to res prav poseben občutek.

Foto: Facebook/posnetek zaslona

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Aki Rahimovski (Parni Valjak) takšne zadnje besede namenil sinu. Kako žalostno …

Objavljeno

V redu

Avtor

Njegov sin je razkril, kaj mu je oče povedal pred smrtjo.

Kot poroča Jutarnji list, naj bi bil včeraj preminuli pevec Aki Rahimovski zelo povezan s svojim sinom Kristijanom, na vezi naj bi bila redno. Ta je za omenjeni portal povedal, kakšne so bile očetove zadnje besede, ki mu jih je namenil: »Korona je ponorela, pazi na svoje zdravje, ne kadi, pazi nase in svoje bližnje.« 

Včeraj zjutraj naj bi Aki odšel s svojo partnerico Barbaro na sprehod, postalo mu je slabo in niti nujna pomoč mu ni mogla več pomagati …

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Nives Orešnik iskreno spregovorila o tem lepotnem posegu in povedala, kakšne so sedaj posledice

Objavljeno

V redu

Avtor

Povedala je, da je od posega preteklo že nekaj let, takšen pa je rezultat še dandanes.

Tekmovalka Exatlona, osebna trenerka in model, Nives Orešnik, je sedaj razkrila, da je bila pred nekaj leti na laserskem odstranjevanju dlak. Povedala je, da je že povsem pozabila, kako je, če se je potrebno redno briti, depilirati. »To v bistvu ni več moja skrb zadnjih par let,« je priznala in dodala še, da je bila to ena izmed njenih boljših odločitev.

»Zdaj je ravno toliko časa do poletja še, da bi se bilo fino odločit, če katera razmišlja,« pa je pozvala še vse svoje številne spletne prijatelje. Povedala je tudi, da se je sama odločila za vrhunsko in strokovno Estetiko Medart.

Instagram zgodba (posnetek zaslona)

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals