Kontaktirajte nas

HIT Tedna

HIT tedna: Zmagala je Nika Zorjan! Glasujte za svoje kandidate!

Objavljeno

V redu

HIT 53. TEDNA PO IZBORU NAŠIH BRALCEV IN POSLUŠALCEV JE PESEM: NIKA ZORJAN - POLJUBI ME NA BOŽIČ

Glasovanje za HIT 53. tedna je zaključeno in Vi, dragi bralci ste izbrali. Vaša zmagovalka tega tedna je karizmatična pevka Nika Zorjan s svojo skladbo Poljubi me na božič.

Svoje glasove ste lahko oddali do nedelje 27.12.2020, 00:00 in odziv je bil zares neverjeten, za kar se Vam iskreno zahvaljujemo. 

Čestitke zmagovalki in komaj čakamo, da z Niko tudi malce poklepetamo. Da pa to ne bo vse, boste lahko njeni zmagovalni pesmi ves naslednji teden prisluhnili tudi na našem portalu (desni stolpec ob naših novicah).

PREDLOGI ZA HIT NASLEDNJEGA 54. TEDNA SO:

LUKA BASI - PROKLETO ZLATO
PREDLOG ŠT. 1 ZA GLASBENI HIT TEDNA
POJ LE IZ SRCA - GALA DANCE ORCHESTRA
PREDLOG ŠT. 2 ZA GLASBENI HIT TEDNA
ŽIGA DERŠEK - BOŽIČ BO
PREDLOG ŠT. 3 ZA GLASBENI HIT TEDNA
Previous
Next

Slovenija je majhna dežela, premore pa veliko odličnih glasbenikov, ki za nas ustvarjajo pesmi, ki postanejo del naših življenj. Na portalu Bumnovice podpiramo dobro slovensko glasbo, Vi, naši zvesti bralci pa lahko vsak teden glasujete za svojega glasbenega favorita. 

Vsak teden bomo v naši redakciji pripravili seznam treh svežih slovenskih pesmi, ki si po našem mnenju zaslužijo, da jih uvrstimo v izbor za HIT tedna, z zmagovalcem po vašem izboru pa bomo nato naredili intervju in ga objavili na našem portalu! Glasujete tako, da kliknete na gumb “Glasuj” pod skladbo, ki Vam je najbolj všeč.  Naj zmaga pesem, ki vam je najbolj všeč. Glasujte! Zmagovalca bomo razglasili v ponedeljek 04.01.2021. 

V tem tednu smo v naši glasbeni redakciji v izbor za HIT tedna uvrstili naslednje glasbene predloge:

PREDLOG 1: LUKA BASI - PROKLETO ZLATO

Luka Basi vsako leto ob obletnici začetka kariere svoje poslušalce preseneti z novo pesmijo. Po uspešnicah Nisam ja od jučer, Sedam noći in Taxi, ki so izšle na dan začetka njegove kariere, Luka letos predstavlja nov videospot in pesem Prokleto zlato.

Luka je o svoji pesmi povedal naslednje: »Letos smo posneli nekoliko drugačno pesem. Temu pravim kar glasbeni roman. Celotna pesem se poveže v zanimivo zgodbo. Resnica je, kaj ti koristi zlato, če ga nimaš komu dati. In to, dragi moji, je Prokleto zlato. Ne zamudite priložnosti, dokler jo imate!«

Share on facebook
Deli

PREDLOG 2: POJ LE IZ SRCA - GALA DANCE ORCHESTRA

Poj le iz srca je skladba, ki širi pozitivo:). Nastala je v karanteni, ko smo kakšno stvar videli oziroma zaznali drugače. “Življenje teče dalje, če se ustaviš ali greš naprej”, tako skupina vrhunskih glasbenikov, ki ustvarja, igra, poje, se druži pod imenom Gala Dance Orchestra. “Poj le iz srca”je nastala spontano in bo izšla na albumu Do zvezd, ki bo izšel, če bo vse po sreči še letos. Omenjeno pesem podpisuje Klemen Smolej, ki orkester tudi vodi, posneli so jo ukrepom primerno in odgovorno, vmes narisali mavrico na pravljično nebo in peli iz srca. Seveda so morali biti zaradi situacije iznajdljivi in tako so tokrat dobili posebno vokalno pomoč, tudi moč iz srca.

Share on facebook
Deli

PREDLOG 3: ŽIGA DERŠEK - BOŽIČ BO

Po Masterchefu prihaja najlepše darilo za božič ali kot pravi Žiga DeršekBožič bo’.
»Božič je nekaj veselega, mirnega, sproščenega … ob tem optimistično verjamem, da skozi leta ne bo izgubil svojega čara,« je ob izidu skladbe povedal Žiga, ki se je tokrat odločil za plesne ritme, pod katere se vsestranski umetnik podpisuje sam, besedilo pa je napisala avtorica številnih uspešnic Vera Šolinc.

In tudi tokrat je Žiga navdušil s pravljično video zgodbo, v kateri je nasploh prvič pred kamerami nastopila njegova zaročenka Eva.

Share on facebook
Deli

Foto: Neo Visuals/Gala Dance Orchestra/Igor Pečoler

NADALJUJTE Z BRANJEM
Kliknite za komentar

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

HIT Tedna

Hit tedna: Vaša zmagovalca sta Ines Erbus & David Amaro s svojo uspešnico Kad ti dotaknem usne!

Objavljeno

V redu

Avtor

HIT 1. TEDNA PO IZBORU NAŠIH BRALCEV IN POSLUŠALCEV JE PESEM: INES ERBUS & DAVID AMARO - KAD TI DOTAKNEM USNE

Glasovanje za HIT 1. tedna je zaključeno in Vi, dragi bralci ste izbrali. Vaša zmagovalca tega tedna sta najboljša prijatelja Ines Erbus in David Amaro s skladbo Kad ti dotaknem usne.

Svoje glasove ste lahko oddali do nedelje 10.01.2021, 00:00 in odziv je bil zares neverjeten, za kar se Vam iskreno zahvaljujemo.

Čestitke zmagovalcema. Takoj, ko smo sešteli glasove, smo Ines in Davida kontaktirali ter z njima poklepetali v našem video intervjuju. Bilo je prav simpatično! Video intervju si poglejte spodaj.  Z Ines in Davidom je poklepetala Urša Mravlje.

Dolgoletna prijatelja Ines Erbus in David Amaro, ki smo ju spremljali tudi v šovu Znan obraz ima svoj glas, sta na željo mnogih oboževalcev končno zapela v duetu. Priljubljena pevca se tokrat predstavljata s čudovito balado z naslovom Kad ti dotaknem usne.   Ideja za pesem se je porodila naključno in sicer ob srečanju z legendarnim avtorjem Goranom Šaracem. Predstavil jima je pesem, v kateri sta takoj videla potencial. Tako so se združili ustvarjalci različnih generacij in balada Kad ti dotaknem usne je zaživela. S pesmijo sta izredno zadovoljna, komaj čakata nastope in imata tudi načrte, kakšne, boste izvedeli v našem intervjuju.  

PREDLOGI ZA HIT NASLEDNJEGA 2. TEDNA SO:

Slovenija je majhna dežela, premore pa veliko odličnih glasbenikov, ki za nas ustvarjajo pesmi, ki postanejo del naših življenj. Na portalu Bumnovice podpiramo dobro slovensko glasbo, Vi, naši zvesti bralci pa lahko vsak teden glasujete za svojega glasbenega favorita. 

Vsak teden bomo v naši redakciji pripravili seznam treh svežih slovenskih pesmi, ki si po našem mnenju zaslužijo, da jih uvrstimo v izbor za HIT tedna, z zmagovalcem po vašem izboru pa bomo nato naredili video intervju in ga objavili na našem portalu! Glasujete tako, da kliknete na gumb “Glasuj” pod skladbo, ki Vam je najbolj všeč.  Naj zmaga pesem, ki vam je najbolj všeč. Glasujte! Rezultate glasovanja bomo objavili v ponedeljek 18.01.2020. 

V tem tednu smo v naši glasbeni redakciji v izbor za HIT tedna uvrstili naslednje glasbene predloge:

PREDLOG 1: SIMON VADNJAL - KAM?

Po čudovitem letu, nastopu v finalnem večeru na izboru pesmi za Evrovizijo in odmevnemu sodelovanju s priznanim režiserjem Rudijem Uranom za skladbo ‘Pozabila navodila’, je Simon Vadnjal čustven vstop v novo leto, saj je že drugič postal očka, proslavil s sodobnimi pop ritmi.

Prazne ulice, trgi, zapuščena otroška igrišča. Takšni, na trenutke srhljivi prizori, so bili ena od stalnic preteklega leta in zaenkrat nič ne kaže, da bo kmalu drugače. Stanje duha v slovenski družbi ni rožnato, če se ozremo preko meja, ni dosti boljše….vse to je bila inspiracija za nastanek pesmi Kam. Skladba je sad sodelovanja avtorja glasbe Kevina Koradina in nizozemskega producenta Clifforda Goila. Snemanje vokalov je bilo prilagojeno trenutnim razmeram, saj je s pomočjo spleta in tehnologije potekalo na liniji Ljubljana, Karibsko otočje in slovenska Obala.

Share on facebook
Deli

PREDLOG 2: SAN DI EGO - VEČNO ZALJUBLJENI

Tokrat se nam San Di Ego predstavljajo s skladbo Večno zaljubljeni. Fantje v teh dneh praznujejo tudi svojo obletnico skupnega ustvarjanja, v vseh teh letih se je zgodilo marsikaj – imeli so veliko število koncertov po vsej Sloveniji, izšli so trije studijski albumi, sodelovali so z legendarno Samantho Fox, na družbenih omrežjih pa imajo vedno več rock n’ rolla lačnih oboževalcev.

San Di Ego so sicer aprila lanskega leta objavili album ‘Zdaj je čas’ na katerem je 11 skladb, ki nam sporočajo 11 različnih zgodb. Najprej je na začetku marca izšel singel in videospot ‘Zdaj je čas’, v katerem se rokerji sprašujejo zakaj je na tem svetu prav vse obrnjeno na glavo. Sledila sta singla in videospota: ‘Včasih jočem, ko sem sam’ ter ljubezenska balada, ‘Ti’.

 
Share on facebook
Deli

PREDLOG 3: BOŠTJAN VELKAVRH - IL COLORI DELL’ AMORE

Boštjan Velkavrh je oktobra 2019 izdal album ‘Potovanje’, kjer  se nahaja 10 skladb, med njimi tudi pesem Barve ljubezni. Album ‘izžareva vse kar Boštjan predstavlja, saj sam verjame, da je ‘življenje potovanje, ki ga obkrožata glasba in ljubezen’.

Že kmalu po izidu albuma leta 2019 je zaživela ideja, da bi Barve ljubezni prevedli še v italijanski jezik. Vonj po morju je na Obali vseprisoten, zakaj ne bi s pesmijo podrl meje in s sporočilom ljubezni prišel do ljudi?

Lara Baruca, priznana glasbenica, pevka in tekstopiska je pesem priredila v italijanski jezik in nastala je

‘Il colori dell’ amore, ki na tenkočuten način opisuje različne barvne spektre ljubezni – od zaljubljenosti, strasti, do tiste ljubezni, ko barv ni več.

Share on facebook
Deli
NADALJUJTE Z BRANJEM

HIT Tedna

HIT TEDNA po izboru naših bralcev je Žiga Deršek s skladbo Božič bo!

Objavljeno

V redu

Avtor

HIT 54. TEDNA PO IZBORU NAŠIH BRALCEV IN POSLUŠALCEV JE PESEM: ŽIGA DERŠEK - BOŽIČ BO

Glasovanje za HIT 54. tedna je zaključeno in Vi, dragi bralci ste izbrali. Vaš zmagovalec tega tedna je simpatični pevec Žiga Deršek s svojo skladbo Božič bo.

Svoje glasove ste lahko oddali do nedelje 03.01.2020, 00:00 in odziv je bil zares neverjeten, za kar se Vam iskreno zahvaljujemo. 

Čestitke zmagovalcu. Takoj, ko smo sešteli glasove, smo Žiga tudi kontaktirali ter z njim poklepetali v našem video intervjuju. Bilo je prav zabavno! Video intervju si poglejte spodaj. 🙂 Z Žigom je poklepetala Urša Mravlje.

Radijski voditelj in pevec Žiga Deršek, ki ga trenutno cela Slovenija pozna tudi po tem, da se mu je finale na Masterchefu le za las izmuznilo, v sebi skriva veliko  talentov. Tudi glasbenega, že decembra je predstavil svojo novo pesem Božič bo, ki ste jo vi v prehodu iz prazničnega obdobja v novo leto prepoznali kot Hit tedna.  Božič obožuje že od nekdaj in se zahvaljuje družini, ki mu ga je skozi leta pričarala takšnega, kot naj bi bil, topel, iskren, miren. Da bi bilo tako tudi novo leto želi vsem. Kakšne načrte ima poleg glasbenih, s katerim priznanim producentom sodeluje, kaj si pripravi za zajtrk in kaj najraje speče, je le nekaj zanimivih stvari, ki nam jih je povedal.   

Da pa to ne bo vse, boste lahko njegovi zmagovalni pesmi Božič bo ves naslednji teden prisluhnili tudi na našem portalu (desni stolpec ob naših novicah).

Slovenija je majhna dežela, premore pa veliko odličnih glasbenikov, ki za nas ustvarjajo pesmi, ki postanejo del naših življenj. Na portalu Bumnovice podpiramo dobro slovensko glasbo, Vi, naši zvesti bralci pa lahko vsak teden glasujete za svojega glasbenega favorita. 

Vsak teden bomo v naši redakciji pripravili seznam treh svežih slovenskih pesmi, ki si po našem mnenju zaslužijo, da jih uvrstimo v izbor za HIT tedna, z zmagovalcem po vašem izboru pa bomo nato naredili video intervju in ga objavili na našem portalu! Glasujete tako, da kliknete na gumb “Glasuj” pod skladbo, ki Vam je najbolj všeč.  Naj zmaga pesem, ki vam je najbolj všeč. Glasujte! Rezultate glasovanja bomo objavili v ponedeljek 11.01.2020. 

PREDLOGI ZA HIT NASLEDNJEGA 1. TEDNA SO:

PREDLOG 1: INES ERBUS & DAVID AMARO - KAD TI DOTAKNEM USNE

Ines Erbus in David Amaro zapela v duetu. Priljubljena glasbenika in dolgoletna prijatelja Ines Erbus ter David Amaro, sta na željo mnogih njunih oboževalcev, končno zapela tudi v duetu. K sodelovanju ju je povabil legendarni skladatelj Goran Šarac, ki je tudi avtor novo izdane balade, Kad ti dotaknem usne. David in Ines sta okronala njuno 13. obletnico prijateljevanja z iskreno zgodbo, predstavljeno tudi vizualni obliki, pod katero se je podpisal Matic Gabriel. “ Od milijon prepetih pesmi z Davidom, mi je ta še posebej pri srcu. Projekt je bil zame, eden najlažjih do sedaj in v čast mi je da imam tako lep duet ravno z mojim najboljšim prijateljem. Neprecenljivo.” – nam je zaupal Ines. David : “ Svojega prvega dueta si ne bil mogel predstavljati z nikomer drugim, kot z mojo Ines. Imava že ogromno skupnih spominov, tale pa bo za vedno imel posebno mesto.” Tako Ines Erbus kot tudi Davida Amara smo v preteklih letih lahko spremljali v oddaji Znan obraz ima svoj glas, v najstniških letih pa sta navduševala mladino po celi Sloveniji. Ines v takratni skupini Foxy Teens, David pa se je predstavljal pod imenom David Grom.

Share on facebook
Deli

PREDLOG 2: NINO OŠLAK - MIDVA

Čeprav od izida njegovega zadnjega albuma “Nekaj je na tebi” minilo dobro leto, vsestranski akademski glasbenik Nino Ošlak ustvarjalno stopa tudi v novo leto 2021. Poletno uspešnico »Midva« je posnel v isto sveži, akustični verziji. Nino obljublja, da bo klavirsko-akustične verzije svojih starejših in novejših pesmi v novem letu predstavljal še večkrat. Glede na odlične odzive na drugačno, bolj intimno izvedbo pesmi, glasbenik napoveduje, da bo nove glasbeno-video zgodbe predstavil že kmalu. Do takrat pa vabljeni k poslušanju čisto nove, akustične – »Midva«

Share on facebook
Deli

PREDLOG 3: NEŽA PANČUR - OLIVIA

Glasbenica po krajšem glasbenem premoru in materinskem dopustu predstavlja novo avtorsko skladbo ‘Olivia‘, ki jo je poimenovala po svoji hčerki.

»Pesem sem poimenovala po svoji hčerki, saj celotno besedilo govori prav o njej  in o sreči, ki jo doživljam sama v tem čudovitem obdobju,« nam je zaupala Neža, ki je pesem ustvarila skupaj s soprogom, priznanim producentom, Damjanom Pančurjem.

Instrumenti v skladbi so posneti v živo, zato sta iskala le najboljše. Tako je pesem z akustičnimi bobni posnel vrhunski bobnar Enor Kugler.

Share on facebook
Deli
NADALJUJTE Z BRANJEM

HIT Tedna

HIT TEDNA po izboru naših bralcev je Nika Zorjan in pesem Poljubi me na božič

Objavljeno

V redu

Avtor
Simpatična prekmurska pevka Nika Zorjan obožuje vse, kar je povezano z decembrom, morda tudi zato, ker ima 3. decembra rojstni dan. Obožuje tudi praznike in vse, kar sodi zraven, družino, vzdušje, glasbo, druženje, nastope. Čeprav letos druženja in nastopov ne bo, pa Nika ne počiva in je s svojo ekipo pripravila pesem Poljubi me na božič, ki ste jo z veliko glasovi izbrali za Hit tedna. Niki je božič že davno nazaj ukradel srce, a priljubljeni pevki se je pred prvo adventno nedeljo izpolnila želja in je posnela svojo prvo božično skladbo. Dobila je tudi poseben božični poljub, kakšen? Povedala bo v kratkem klepetu.

Z Niko Zorjan je poklepetala Urša Mravlje. Vabimo Vas k ogledu video intervjuja.
NADALJUJTE Z BRANJEM

HIT TEDNA PO IZBORU NAŠIH BRALCEV

HIT TEDNA po izboru naših bralcev je Nika Zorjan s svojo skladbo Poljubi me na božič.

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO