Connect with us

Zabava

Poglejte si fotografijo Saše Lendero – nasmejala vas bo do solz!

Objavljeno

on

Mi smo se pošteno nasmejali.

O, da, priljubljena slovenska glasbenika Saša Lendero in njen partner Mihael Hercog sta vsekakor tudi za šale. Tokrat sta na družbeno omrežje delila smešno fotografijo, ki v teh časih prav zares pride prav. Pogledate si jo lahko spodaj, nasmejali se boste!

»Pravijo, da pozimi rabimo vitamine, hihi ,« je poleg smešne fotografije zapisala Lenderova in seveda že takoj po objavi prejela kup všečkov. Več kot očitno je, da se priljubljeni par v teh dneh, ko smo pretežno doma, prav nič ne dolgočasi in je pripravljen na vragolije. Prav je tako!

Foto: Facebook

Zabava

Kmetija: Suzana po prihodu domov popolnoma šokirana. To jo je čakalo

Objavljeno

on

Avtor:

Suzana je odšla domov, kar je sledilo, pa jo je zelo razočaralo. Sklenila je, da o tem spregovori …

Suzana je izgubila v areni in odšla je domov. Takoj po bitki je dejala, da je vesela zase, ker odhaja in vesela za Davida, ker je zmagal. Pojasnila je, da si je želela domov, saj so se odnosi na kmetiji vse bolj zaostrovali.

Ko je prišla domov, si je pogledala vse dele Kmetije, do 55. in naletela na zelo veliko presenečenje.

»Presenetili so me mnogi tekmovalci. Kako brezsramno lažejo v obraz, v kamero, kako so pripravljeni iti čez trupla za dosego zmage. Ampak mislim, da se na koncu vse obrne, kakor se mora, in da zmaga pravica. Presenetila me je Patricija, katero sem res varovala, tudi ko nisva bili skupaj v družini. V bistvu sem se nekako pogovarjala z njo že od začetka, ko so jo vsi ignorirali. Zapostavljen res ne more biti nihče, ampak tu je spet to sočutje do ljudi, ki ga notri mnogi niso premogli. Obračala se je po vetru.,« je povedala za portal 24ur.com.

»Luka me je tudi presenetil, za njega sem vedela že pred začetkom, da gre na kmetijo, nisem ga sicer poznala, ampak ko mi je povedal ime, sem takoj vedela, da je to on in sem nekako čutila nekakšno obvezo in željo, da ga ščitim. To sem tudi delala, ampak spet vse zaman.,« je dodala

Tima sploh ne bom več komentirala, lahko povem, da je zame čisto preveč prepotenten mladenič, se oproščam izrazu. Notri nisem čez nobenega govorila nič zlega, ker sam zase ve, kakšen je, ampak po ogledu vseh oddaj ne morem več biti tiho,« je še razkrila.

Foto: POP TV

Continue Reading

Zabava

Kmetija: Tim sklenil, da prekine molk, javno je spregovoril še pred koncem šova

Objavljeno

on

Avtor:

Še preden se je šov Kmetija zaključil je Tim sklenil, da se oglasi in pove vse to …

Resničnostni šov Kmetija se še odvija preko malih televizijskih zaslonov, v resnici pa so vsi tekmovalci že doma, saj je bil šov tudi letos posnet vnaprej.

Tako se nekateri tekmovalci, ki jih gledalci še gledajo preko malih televizijskih zaslonov, že javljajo preko družbenih omrežij. Med njimi je tudi Tim Novak, ki je sklenil, da bo s svojimi spletnimi oboževalci delil nekaj zanimivosti.

Na vprašanje, naj pove mnenje o Alenu, je dejal: »Najboljši mi je bil moj klan, so bili ful dobri. In Franc in Nuša, svetovna. Res, Franc ful zabavljač.«

»Potem je tukaj še Alen. On me je v bistvu rešil, da sem sploh ostal na kmetiji. Jaz sem hotel domov,« je povedal in pojasnil, da je bilo to takrat, ko se je družina združila, njega pa Kristijan, Mateja, David in Suzana niso marali.

»Potem smo se združili in sem šel z Alenom v družino in je bilo res kul. Sem se začel z njim družit in ugotovil, da je ful kul,« je povedal svoje mnenje o Alenu in dodal: »Potem sem kar odmislil tiste slabe misli, da jočem iti domov. Alen je res svetoven.«

Tim meni, da je ravno zaradi tega, ker je tako pozitiven, tudi uspešen v svojem življenju.

Foto: Voyo/posnetek zaslona

Continue Reading

Zabava

Kmetija: Resnica o Alenu vas bo zelo šokirala. Takšno je njegovo pravo ozadje

Objavljeno

on

Avtor:

Razkrito je pravo ozadje Alena, ki tekmuje v letošnjemu šovu Kmetija. Tudi vi boste zelo presenečeni.

V novi oddaji šova Kmetija so tekmovalci tik pred finalom. David je postal glava družine, v zadnjem času pa se mu po glavi podijo misli, kdo izmed tekmovalcev, ki je še ostal, si sploh zasluži finale.

Zanimiva so dejstva o Alenu, ki jih je David razkril.

»Alen pa, kar se tiče igre in dela na kmetiji, se mi pa ne zdi pošteno, da bi pa prišel še dlje, kot smo sedaj,« je v kamero dejal David.

»Ni tako veliko delal, največ je jedel pod izgovorom, da je vegan, največ je treniral, ko smo ostali delali. Kajže niti od blizu ni videl, kaj šele arene. Tako, da en tak pride recimo v top pet ali pa v finale, ali pa bog ne daj, da zmaga na koncu, ta bi bila kar bosa,« meni David.

Kaj pa mislite vi?

Foto: Voyo/posnetek zaslona

Continue Reading

 

 

POGLEJTE SI NOVO PESEM SLOVENSKEGA GLASBENIKA

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals