Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Mihaela Krajnc zakorakala v starševsko vlogo

Objavljeno

V redu

Zvezda šova Ljubezen po domače je po mamini smrti prevzela skrbništvo nad mlajšim bratom. Poleg vloge, ki jo ima kot sestra, sedaj predano skrbi tudi za vzgojo. V veliko oporo ji je partner Janez.

Mihaeli se je v tem letu življenje precej spremenilo, mamina smrt je namreč močno zaznamovala družino.  »To leto je bilo polno vzponov in padcev, ampak še vedno verjamem, da se vse zgodi z razlogom. Življenje nam ne naloži nalog, ki jim nismo kos. Ja včasih je težko, ampak na koncu vedno posije sonce,« je za njena.si pojasnila Mihaela, ki je danes predana skrbnica 15-letnega brata.

In kako ji gre ta vloga od rok? »Edina sprememba v življenju, ki mi jo je ta situacija prinesla, je to, da malo več presedim za zvezki. Kuhala, prala in čistila sem že prej. Res pa je, da imam večjo odgovornost. K sreči sva se z bratom razumela že prej in tudi sedaj s tem nimava težav. Seveda pridejo tudi trenutki, ko moram biti malo stroga, drugače pa gre. Priznam, da je včasih težko, a vem, da mi bo enkrat hvaležen. Kot sem že rekla, življenje ti daje naloge, ki jih zmoreš,« je za omenjeni portal še pojasnila Mihaela.

Foto: POP TV

Zanimivosti

Vau, kakšen sanjski dopust si je privoščila Rebeka Dremelj

Objavljeno

V redu

Avtor

Z družino so odpotovali na sanjski otok.

Priljubljena slovenska pevka in uspešna podjetnica Rebeka Dremelj je svojim številnim spletnim prijateljem pokazala, kako uživa. Z družino in prijatelji se je odpravila na sanjski dopust na Zanzibar in že delila prve utrinke prvega dopustniškega dne.

»Sončni zahod smo počakali, zdaj gremo pa spat,« je med drugim razkrila v posnetku. Po naporni poti in menjavi časovnega pasu so zagotovo vsi zelo utrujeni.

Posnetek, ki vas bo zares navdušil, boste našli spodaj.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Marjetka in Aleš Vovk pokazala, kako rajsko se imajo na dopustu

Objavljeno

V redu

Avtor

Uživajo maksimalno.

Priljubljeni par Aleš Vovlk in Marjetka, znana tudi kot duo Maraaya, te dni uživa na Korčuli. V Instagram zgodbi sta pokazala, kako čudovito se imajo in kakšne novosti so jih presenetile na plaži La Banya, ki velja za eno najlepših plaž. Kot je dejala Marjetka, njuna sinova noro uživata.

»Spet ustvarjamo najlepše družinske spomine,« pa je pripisala v eni od zgodb, ki jih je delila med svoje sledilce.

Instagram zgodba

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Ojoj, ali priljubljenega igralca čaka 4 leta zapora? Kaj se dogaja?

Objavljeno

V redu

Avtor

Igralec, ki je zelo priljubljen tudi pri nas, je v težavah …

Kot poročajo Slovenske novice, naj bi imel igralec Burak Özçivit, ki so ga slovenski gledalci spoznali v priljubljeni nadaljevanki Moja boš, težave zaradi tožbe in naj bi mu grozilo celo do štiri leta zapora.

»Burak je menda užalil več scenskih delavcev, ti pa so ga prijavili in zoper njega vložili tožbo. Tožilstvo je predlagalo poravnavo, do katere pa ni prišlo, zato je zanj zahtevalo zaporno kazen od treh mesecev do štirih let,« piše omenjeni portal in dodaja še: »Prva obravnava je že bila, vendar jo je sredi razprave Burak zapustil, več narokov pa je bilo prestavljenih. Burak se je sporekel z delavci, ki niso poskrbeli za njegovo varnost ob snemanju prizorov mečevanja na konjih, saj je zaradi tega trikrat padel s konja. Več izjav o tem ne želi dajati.«

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals