Connect with us

Zanimivosti

Sentyo odslovili iz porodnišnice, rodila nekaj ur kasneje

Published

on

Sentya Tiya Awbell, ki si je po šovu Ljubezen po domače ustvarila življenje z mizarjem Matejem Rokavcem, je rodila nekaj dni pred predvidenim datumom poroda. Preverite, kako zelo se je mudilo na svet dojenčici Aurori …

Sentya Tiya Awbell in Matej Rokavec sta postala starša 22. oktobra, čeprav sta pričakovala, da se jima bo dojenčica pridružila štiri dni kasneje. A Aurori se je mudilo na svet celo bolj, kot so ocenili v ljubljanski porodnišnici. Ko sta bodoča starša prišla v porodnišnico, so ju namreč poslali domov, saj je vse kazalo na to, da Sentya še ni pripravljena na porod.

»V porodnišnico sva prispela ob sedmi uri zjutraj, mojo drago so lepo sprejeli, jaz pa sem se moral posloviti, da so jo lahko pregledali. Ker sem kar nekaj časa čakal, me je pričelo že skrbeti, zato sem se odpravil nazaj, kjer pa sem presenečen izvedel, da še ni napočil čas za porod. In tako so naju poslali domov,« je za njena.si pojasnil Matej, Sentya pa je razložila, da doma nista ostala prav dolgo, saj so se kmalu pričeli odvijati močnejši popadki, odtekla pa ji je tudi voda, tako da so jo z rešilcem hitro odpeljali nazaj v porodnišnico.

»Po prihodu v Ljubljano, so me bliskovito hitro sprejeli, prejela pa sem tudi krasno osebje. Ko sem bila enkrat v porodni sobi, se je porod odvil zelo hitro. Ob pol treh sem bila nameščena na porodno posteljo, pet minut čez štiri, pa se je rodila Aurora,« sta srečna starša pojasnila za omenjeni portal.

Foto: POP TV

Zanimivosti

Znana Slovenka v mračnem obdobju: Izgubila je vse, tudi stanovanje in avto

Published

on

Javno je spregovorila o vsem. Ko boste prebrali njene besede, se vam bo naježila koža …

Priljubljena slovenska mojstrica joge in skrbnica žensk, Savina Atai, je že pred časom preko družbenega omrežja razkrila, kako krute stvari je morala doživljati v otroštvu.

»Skoraj dva tedna sem se psihično pripravljala, da sem pogledala oddajo Preverjeno, ki govori o kriminalni sekti ‘Hepi, Hepi’.

Kot deklica sem bila primorana sedeti v prvi vrsti, pri Aiping Wang v kinu Šiška … ki je vse to skupaj začela.

Moja mama je kasneje v goljufivi Nigerijski sklad poslala še zadnji denar, ki ji jih toksična duhovnost ni vzela. Tega zadnjega denarja je bilo kar nekaj. V enem dnevu smo kot družina izgubil vse.

Tudi stanovanje v katerem smo živeli, je odšlo v Nigerijo.

Prav tako garsonjera, ki naj bi postala moja, ko bi šla študirat.

Naš avto …,« je iskreno zapisala in dodala, da je njena mati po hudih mukah dobila kredit.

Zaradi vsega, kar se jim je dogajalo, je bila Ataijeva primorana najti službo, da jim ne bi odklopili elektrike.

»Jaz sem si ob šolanju in skrbi za dva bratca (en je malo pred tem umrl) našla še dodatno službo, ter plačevala marsikatero položnico, da nam ne bi odklopili elektrike. Zaradi bratcev. Mami še zdaj po toliko letih ni prišla na zeleno vejo je dodala k zapisu, ki je srce parajoč.

Njen celotni zapis si lahko preberete spodaj.

Foto: Facebook

Continue Reading

Zanimivosti

Prepoznate dečka na fotografiji? Verjemite, tega znanega Slovenca zelo dobro ga poznate

Published

on

Ste prepoznali dečka na fotografiji? Danes ga zelo dobro poznamo vsi, znan pa je tudi onkraj Slovenije …

Če ste ugibali, da je deček na fotografiji nihče drug, kot nekdanji predsednik Slovenije Borut Pahor, se niste zmotili.

Fotografijo je dodal na družbeno omrežje Instagram že pred časom, pojasnil je, da je nepričakovano naletel nanjo, dobil jo je med materinim arhivom in tudi sam videl prvič.

»Zelo redko naletim na stare fotke, ki jih vidim prvič. Ta je iz arhiva pokojne mame. Posneta je v kuhinji, verjetno pred okoli 50 leti. Po arhivu brskam, ker bi sicer mami jutri obhajala rojstni dan. En šopek ji bom jutri nesel v Šempeter,« je pripisal poleg fotografije. Ni pa zapisal, koliko točno je bil star, ko je bila le ta posneta.

View this post on Instagram

A post shared by Borut Pahor (@borutpahor)

Foto: facebook

Continue Reading

Zanimivosti

Mirjam Poterbin razveselila mnoge: Poglejte, s kom se stiska

Published

on

Nekdanji model, uspešna podjetnica in mati vrhunskega košarkarja Luke Dončiča, Mirjam Poterbin je s takšno objavo razveselila mnoge …

Nekdanji model, lepotica Mirjam Poterbin, ki je mati enega najbolj uspešnih košarkarjev na svetu, je s svojo objavo, ki jo je dodala na družbeno omrežje Instagram ponovno razveselila mnoge.

Na fotografiji se smehlja, v naročju pa ima pasjega kosmatinca.

»Najboljša prijatelja,« je zapisala, med ključnike pa dodala tudi, da je ljubiteljica psov.

S svojo objavo je povzročila številne všečke, mnogi pa menijo, da sta oba na fotografiji zelo lepa. Dejstvo je, da je Poterbinova vedno videti popolno, njen obraz je zares zelo mladosten.

Foto: Facebook

Continue Reading

 

 

VESELE PRAZNIKE IN SREČNO V LETU 2023 VAM VOŠČIMO S PESMIJO ZVONČIĆI

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals