Connect with us

Zanimivosti

Sentyo odslovili iz porodnišnice, rodila nekaj ur kasneje

Objavljeno

on

<div id="midasWidget__r92"></div>

Sentya Tiya Awbell, ki si je po šovu Ljubezen po domače ustvarila življenje z mizarjem Matejem Rokavcem, je rodila nekaj dni pred predvidenim datumom poroda. Preverite, kako zelo se je mudilo na svet dojenčici Aurori …

Sentya Tiya Awbell in Matej Rokavec sta postala starša 22. oktobra, čeprav sta pričakovala, da se jima bo dojenčica pridružila štiri dni kasneje. A Aurori se je mudilo na svet celo bolj, kot so ocenili v ljubljanski porodnišnici. Ko sta bodoča starša prišla v porodnišnico, so ju namreč poslali domov, saj je vse kazalo na to, da Sentya še ni pripravljena na porod.

»V porodnišnico sva prispela ob sedmi uri zjutraj, mojo drago so lepo sprejeli, jaz pa sem se moral posloviti, da so jo lahko pregledali. Ker sem kar nekaj časa čakal, me je pričelo že skrbeti, zato sem se odpravil nazaj, kjer pa sem presenečen izvedel, da še ni napočil čas za porod. In tako so naju poslali domov,« je za njena.si pojasnil Matej, Sentya pa je razložila, da doma nista ostala prav dolgo, saj so se kmalu pričeli odvijati močnejši popadki, odtekla pa ji je tudi voda, tako da so jo z rešilcem hitro odpeljali nazaj v porodnišnico.

»Po prihodu v Ljubljano, so me bliskovito hitro sprejeli, prejela pa sem tudi krasno osebje. Ko sem bila enkrat v porodni sobi, se je porod odvil zelo hitro. Ob pol treh sem bila nameščena na porodno posteljo, pet minut čez štiri, pa se je rodila Aurora,« sta srečna starša pojasnila za omenjeni portal.

Foto: POP TV

<div id="midasWidget__r92"></div>

Zanimivosti

Opa, Jana Morelj priznala, kaj počne s tem znanim Slovencem

Objavljeno

on

Avtor:

<div id="midasWidget__r92"></div>

Priljubljena vremenarka Jana Morelj je bila ujeta v družbi tega znanega Slovenca. Kaj počneta skupaj?

Znana in priljubljena radijska voditeljica in napovedovalka vremena Jana Morelj, je v Instagram zgodbi delila fotografijo, na kateri je skupaj z znanim slovenskim pevcem Dejanom Dogaja.

»Tale norc ima nov komad in spot s točno takšnim naslovom, kot je on sam,« je zapisala poleg fotografije, na kateri nazdravlja s priljubljenim pevcem.

»Zadnja leta se precej druživa predvsem poleti in imam občutek, da letošnje ne bo izjema,« je dopisala.

Foto: Facebook

<div id="midasWidget__r92"></div>

Continue Reading

Zanimivosti

Znana Slovenka delila zelo žalostno novico, oglasili so se številni

Objavljeno

on

Avtor:

<div id="midasWidget__r92"></div>

Znana in nekoč zelo priljubljena slovenska televizijska voditeljica je ovita v črnino …

Nekoč je bila zelo priljubljena slovenska televizijska voditeljica. Anja Križnik Tomažin je vodila zabavno oddajo Tistega lepega popoldneva na RTV Slovenija skupaj z voditeljem Ladom Bizovičarjem.

Sedaj pa je Križnik Tomažinova svojim spletnim prijateljem sporočila, da žaluje, poslovil se je njen oče.

»Oči moj, rada te imam, pogrešala te bom,« je zapisala na družbenem omrežju Instagram.

Oglasili so se številni, med njimi tudi znani slovenski obrazi in ji izrekli sožalje ob žalostni novici. Oglasila se je tudi voditeljica ene najbolj priljubljenih oddaj Delovna akcija, Ana Praznik, ki je zapisala: »Iskreno sožalje, Anja.«

Foto: pexels.com

<div id="midasWidget__r92"></div>

Continue Reading

Zanimivosti

Delavna akcija: POP TV je prekinil snemanje. Kaj se dogaja?

Objavljeno

on

Avtor:

<div id="midasWidget__r92"></div>

Tik preden bo na sporedu že sedma sezona oddaje Delovna akcija …

V začetku marca na POP TV prihaja že sedma sezona oddaje Delovna akcija, v kateri Ana Praznik z mojstri pomaga prenavljati domove.

Tudi letos po koncept oddaje podoben prejšnjim sezonam, se je pa letos prvič zgodilo, da so snemanje vmes prekinili.

»Letošnjo sezono smo prvič snemali v dveh delih. Nekaj konec jeseni, v novembru, nekaj pa v januarju, februarju in marcu je razkrila voditeljica Ana Praznik, ni pa razkrila, zakaj.

Tudi letos bo oddaja zelo čustvena, ustvarjalci so posneli devet oddaj in tudi letos bo kakšna prenova prikazana v dveh oddajah.

Foto: Voyo

<div id="midasWidget__r92"></div>

Continue Reading

 

 

POGLEJTE SI NOVO PESEM SLOVENSKEGA GLASBENIKA

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals