Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Sentyo odslovili iz porodnišnice, rodila nekaj ur kasneje

Objavljeno

V redu

Sentya Tiya Awbell, ki si je po šovu Ljubezen po domače ustvarila življenje z mizarjem Matejem Rokavcem, je rodila nekaj dni pred predvidenim datumom poroda. Preverite, kako zelo se je mudilo na svet dojenčici Aurori …

Sentya Tiya Awbell in Matej Rokavec sta postala starša 22. oktobra, čeprav sta pričakovala, da se jima bo dojenčica pridružila štiri dni kasneje. A Aurori se je mudilo na svet celo bolj, kot so ocenili v ljubljanski porodnišnici. Ko sta bodoča starša prišla v porodnišnico, so ju namreč poslali domov, saj je vse kazalo na to, da Sentya še ni pripravljena na porod.

»V porodnišnico sva prispela ob sedmi uri zjutraj, mojo drago so lepo sprejeli, jaz pa sem se moral posloviti, da so jo lahko pregledali. Ker sem kar nekaj časa čakal, me je pričelo že skrbeti, zato sem se odpravil nazaj, kjer pa sem presenečen izvedel, da še ni napočil čas za porod. In tako so naju poslali domov,« je za njena.si pojasnil Matej, Sentya pa je razložila, da doma nista ostala prav dolgo, saj so se kmalu pričeli odvijati močnejši popadki, odtekla pa ji je tudi voda, tako da so jo z rešilcem hitro odpeljali nazaj v porodnišnico.

»Po prihodu v Ljubljano, so me bliskovito hitro sprejeli, prejela pa sem tudi krasno osebje. Ko sem bila enkrat v porodni sobi, se je porod odvil zelo hitro. Ob pol treh sem bila nameščena na porodno posteljo, pet minut čez štiri, pa se je rodila Aurora,« sta srečna starša pojasnila za omenjeni portal.

Foto: POP TV

Zanimivosti

Ta znani Slovenec sporočil veselo novico! Postal bo očka

Objavljeno

V redu

Avtor

S partnerko sta objavila takšno čudovito fotografijo.

Znani slovenski televizijski voditelj in komik Rok Škrlep, ki ga poznamo kot voditelja oddaje Male sive celice, je sporočil veselo novico. S svojo partnerico Evo bosta postala starša.

Na svoj Instagram račun je dodal zelo lepo fotografijo, na kateri se vidi že precej velik nosečniški trebušček.

»Le še stran do novega poglavja je zapisal poleg, kdaj se bo veseli dogodek zgodil, pa ni povedal.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Lea Sirk končno pokazala svojega sinčka. Tako simpatična sta z njenim partnerjem

Objavljeno

V redu

Avtor

Pokazala je, kako uživa in kako prisrčno je videti, ko njen partner in sinček sladko spita.

Priljubljena slovenska pevka Lea Sirk se je svojim spletnim prijateljem oglasila preko Instagram zgodbe in pokazala, da so na oddihu.

»Evola. Zdaj pa nujen oddih, vsaj kakšen dan,« je zapisala v prvi zgodbi in pokazala lep prostorček pod borovci ob morju, kjer uživajo.

V drugi zgodbi pa je pokazala še, kako sladko spita njena fanta. »Hodžića počivata in filata baterije, jaz pa pišem tekst,« je razkrila.

Instagram zgodba

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Znana slovenska pevka pokazala novega, to se je zgodilo s prejšnjim! Ste to vedeli?

Objavljeno

V redu

Avtor

Zgodila se ji je neljuba stvar …

Priljubljena slovenska pevka Alya je med svoje številne spletne sledilce delila posnetek, s katerim je pokazala, da vrača svoj stari avto, dobila bo namreč novega. A, kot boste videli, je imela s svojim starim avtomobilom manjšo nezgodo, ki pa bo hitro rešena.

»Vrnila sem prejšnjega Tiguana, čeprav z malo poškodovanim platiščem, ampak ni problema fantje bodo to uredili 1,2,3 in naredili še servis.
Jaz pa že z novim, novim zmagam naproti,«
je pevka zapisala ob posnetku, v katerem pa je ponosno pokazala tudi svoj novi avto.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals