Domov Zanimivosti Sentyo odslovili iz porodnišnice, rodila nekaj ur kasneje

Sentyo odslovili iz porodnišnice, rodila nekaj ur kasneje

Sentya Tiya Awbell, ki si je po šovu Ljubezen po domače ustvarila življenje z mizarjem Matejem Rokavcem, je rodila nekaj dni pred predvidenim datumom poroda. Preverite, kako zelo se je mudilo na svet dojenčici Aurori …

Sentya Tiya Awbell in Matej Rokavec sta postala starša 22. oktobra, čeprav sta pričakovala, da se jima bo dojenčica pridružila štiri dni kasneje. A Aurori se je mudilo na svet celo bolj, kot so ocenili v ljubljanski porodnišnici. Ko sta bodoča starša prišla v porodnišnico, so ju namreč poslali domov, saj je vse kazalo na to, da Sentya še ni pripravljena na porod.

»V porodnišnico sva prispela ob sedmi uri zjutraj, mojo drago so lepo sprejeli, jaz pa sem se moral posloviti, da so jo lahko pregledali. Ker sem kar nekaj časa čakal, me je pričelo že skrbeti, zato sem se odpravil nazaj, kjer pa sem presenečen izvedel, da še ni napočil čas za porod. In tako so naju poslali domov,« je za njena.si pojasnil Matej, Sentya pa je razložila, da doma nista ostala prav dolgo, saj so se kmalu pričeli odvijati močnejši popadki, odtekla pa ji je tudi voda, tako da so jo z rešilcem hitro odpeljali nazaj v porodnišnico.

»Po prihodu v Ljubljano, so me bliskovito hitro sprejeli, prejela pa sem tudi krasno osebje. Ko sem bila enkrat v porodni sobi, se je porod odvil zelo hitro. Ob pol treh sem bila nameščena na porodno posteljo, pet minut čez štiri, pa se je rodila Aurora,« sta srečna starša pojasnila za omenjeni portal.

Foto: POP TV