Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Slovenskega glasbenika popolnoma izločili in izolirali. Kaj se dogaja? To vas bo šokiralo

Objavljeno

V redu

Sedaj je javno spregovoril, povedal je, kaj se mu dogaja že mnogo let. je to sploh mogoče?

Slovenski glasbenik, akademski jazz kitarist, ki je študiral na tujem, Gregor Bezenšek, znan tudi pod umetniškim imenom SoulGreg Artist, je svojim številnim oboževalcem pred časom razkril, da ni bil izbran na izboru za Emo 2022. kot pravi, med domačimi medijskimi hišami ni priljubljen.

»Moram vam sporočiti, da žal nisem bil izbran na izboru za Emo 2022. Najprej iz srca čestitke vsem izbranim glasbenikom! Glede rezultata pa moram reči, da nisem niti najmanj presenečen, da je tako, še manj pa razočaran. Kot ste tudi sami že opazili, videli in slišali, me v mojem življenju, v lastni državi, žal nikoli niso podprli v medijih, ne na radiu in ne na televiziji, kljub temu, da vsako sleherno novo pesem pošljem tako na radio kot na televizijo! Še vedno vztrajam in nikoli ne bom odnehal. Skozi glasbo že več kot dvajset let trdo delam na tem, ustvarjam in trkam na vrata, a vendar so mi bila do sedaj vsepovsod zaprta. Ampak nič hudega. Tam, kjer se ena vrata zaprejo, se druga odprejo. Obljubim vam, da to niso besede užaljenosti ali prizadetosti. Niti najmanj. To so dejstva. Ne boli me več, da sem iz glasbene scene popolnoma izločen ali izoliran. Vsaka, če lahko sploh temu tako rečemo, slaba stvar, je za nekaj dobra. Danes ali ta trenutek me nič, ampak res nič ne more spraviti v slabo voljo, kaj šele potreti. Z Nino sva bila pred kratkim nagrajena z največjim bogastvom na svetu. To je vse, kar šteje. Hvaležen sem za družabna omrežja, sicer zame, kot glasbenika, verjetno ne bi nikoli v življenju slišali. Drugače pa vam sporočam, da sem na EMO poslal zelo lepo in močno pesem, ki je nastala iz moje in Ninine življenjske preizkušnje in komaj čakam, da vam jo predstavim. Naslov pesmi je LJUBEZNI NE IZDAJ. Najlepše se vam zahvaljujem za vašo izjemno podporo, ki sem je ves čas deležen. je zapisal na svoj Facebook račun. Njegovo objavo si lahko pogledate spodaj, prav tako pa tudi njegovo novo skladbo Srečen božič vam želim, ki je bila med poslušalci takoj lepo sprejeta.

Foto: Facebook

Zanimivosti

Vroče: Priljubljena slovenska pevka se je slekla in zažgala splet

Objavljeno

V redu

Avtor

Vroče tako in drugače – to je fotografija, ki si jo boste pogledali večkrat.

Priljubljena slovenska pevka nikakor ni sramežljiva. Svoje številne spletne oboževalce pogosto razveseli tudi s fotografijami, na katerih je v kopalkah. Gaja Prestor je tokrat pokazala, kako čudovito ji pristojijo črne bikini kopalke in navdušila.

»Zelo huda si,« je največkrat zapisan komentar pod fotografijami, ki jih je objavila na svoj Instagram račun.

Pevka je razkrila še, da uživa v Puli.

Fotografiji boste našli tukaj.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Vau, ste vedeli, da ta slovenska pevka gradi tako sanjsko hišo?

Objavljeno

V redu

Avtor

Pokazala je,  kako sanjski dom bo imela.

Priljubljena slovenska pevka Alya je s svojimi spletnimi prijatelji delila posnetek, na katerem je razvidno, kako lepo hiško si gradi, kako čudovita bo in kakšne lepe razglede bo ponujala.

»Ponavadi so izkušnje z izvajalci takšne, da zamujajo, iščejo izgovore, se ne javljajo, prestavljajo termine in še bi lahko naštevala kajne, sem sigurna da se najdeš kje v tem? No tile fantje so me pa čisto sezuli, bili so na gradbišču pred uro, pred mano in že delali izmere ha!:) se je pohvalila pevka in v posnetku razkrila, kakšna vrata in okna bo imela njena hiška.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Presenečenje za oboževalce: Tina Maze naredila izjemo in pokazala hči

Objavljeno

V redu

Avtor

Presenečeni boste, kako velika je že deklica.

Priljubljena nekdanja vrhunska smučarka Tina Maze svoje hčere Anouk ne izpostavlja javnosti, zelo redko se zgodi, da objavi kakšno njeno fotografijo. A tokrat je naredila izjemo in jo pokazala, s tem pa razveselila številna. Na fotografiji je razvidno, da je deklica že zelo velika, ji je pa njena mamica zakrila obraz.

Fotografija je nastala ob posebni priložnosti, obiskal jih je predsednik države Borut Pahor. »Težko je najti prave besede za tak obisk,« je med drugim poleg fotografije pripisala Tina.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals