Connect with us

Zanimivosti

Slovenskega glasbenika popolnoma izločili in izolirali. Kaj se dogaja? To vas bo šokiralo

Published

on

Sedaj je javno spregovoril, povedal je, kaj se mu dogaja že mnogo let. je to sploh mogoče?

Slovenski glasbenik, akademski jazz kitarist, ki je študiral na tujem, Gregor Bezenšek, znan tudi pod umetniškim imenom SoulGreg Artist, je svojim številnim oboževalcem pred časom razkril, da ni bil izbran na izboru za Emo 2022. kot pravi, med domačimi medijskimi hišami ni priljubljen.

»Moram vam sporočiti, da žal nisem bil izbran na izboru za Emo 2022. Najprej iz srca čestitke vsem izbranim glasbenikom! Glede rezultata pa moram reči, da nisem niti najmanj presenečen, da je tako, še manj pa razočaran. Kot ste tudi sami že opazili, videli in slišali, me v mojem življenju, v lastni državi, žal nikoli niso podprli v medijih, ne na radiu in ne na televiziji, kljub temu, da vsako sleherno novo pesem pošljem tako na radio kot na televizijo! Še vedno vztrajam in nikoli ne bom odnehal. Skozi glasbo že več kot dvajset let trdo delam na tem, ustvarjam in trkam na vrata, a vendar so mi bila do sedaj vsepovsod zaprta. Ampak nič hudega. Tam, kjer se ena vrata zaprejo, se druga odprejo. Obljubim vam, da to niso besede užaljenosti ali prizadetosti. Niti najmanj. To so dejstva. Ne boli me več, da sem iz glasbene scene popolnoma izločen ali izoliran. Vsaka, če lahko sploh temu tako rečemo, slaba stvar, je za nekaj dobra. Danes ali ta trenutek me nič, ampak res nič ne more spraviti v slabo voljo, kaj šele potreti. Z Nino sva bila pred kratkim nagrajena z največjim bogastvom na svetu. To je vse, kar šteje. Hvaležen sem za družabna omrežja, sicer zame, kot glasbenika, verjetno ne bi nikoli v življenju slišali. Drugače pa vam sporočam, da sem na EMO poslal zelo lepo in močno pesem, ki je nastala iz moje in Ninine življenjske preizkušnje in komaj čakam, da vam jo predstavim. Naslov pesmi je LJUBEZNI NE IZDAJ. Najlepše se vam zahvaljujem za vašo izjemno podporo, ki sem je ves čas deležen. je zapisal na svoj Facebook račun. Njegovo objavo si lahko pogledate spodaj, prav tako pa tudi njegovo novo skladbo Srečen božič vam želim, ki je bila med poslušalci takoj lepo sprejeta.

Foto: Facebook

Zanimivosti

Znana slovenska igralka s takšno korenito preobrazbo vse pustila brez besed

Published

on

Odločila se je za veliko spremembo videza in to tudi pokazala.

Priljubljena slovenska igralka Tina Gorenjak je s svojimi spletnimi oboževalci delila nekaj fotografij, na katerih pa je popolnoma drugačna.

50-letna igralka je sklenila, da se poslovi od svojih dolgih las in po mnogih letih spremeni frizuro.

»Malo spremembe,« je pripisala poleg fotografij, s katerimi je pokazala, kako je videti sedaj. Igralka je videti več kot odlično, svoja leta zelo dobro skriva!

Foto: Facebook

Continue Reading

Zanimivosti

Znana Slovenka v objemu žalosti: Usoda ji je vzela dve ljubi osebi

Published

on

Znana Slovenka je z javnostjo delila žalostno novico. Izgubila je dve, njej zelo ljubi osebi …

Nekdanja televizijska voditeljica, danes pa uspešna podjetnica in avtorica knjig, Alenka Kesar, je s svojimi spletnimi prijatelji delila žalostno novico. Razkrila je namreč, da je pred nekaj leti izgubila svojo mamo in tudi svojo prijateljico.

»Moji čudoviti mami, ki je umrla na današnji dan pred 5. leti.

In moji čudoviti prijateljici Špeli, ki je umrla na današnji dan pred 8. leti.

Pogrešam vaju vsak dan je zapisala poleg objave.

Številni njeni prijatelji so ji poslali tolažilni emotikon, zapisali nekaj lepih besed …

Foto: pexels.com

Continue Reading

Zanimivosti

Ojoj, ste slišali, kakšen spodrsljaj se je zgodil Jani Morelj?

Published

on

Priljubljena televizijska voditeljica je priznala, da je bil to njen največji spodrsljaj …

Priljubljena radijska napovedovalka in televizijska voditeljica vremena na POP TV Jana Morelj, je v posnetku na družbenih omrežjih razkrila, katerega spodrsljaja, ki se ji je zgodil pred kamerami, se najbolj spominja.

»Odkar delam na Popu sem si jaz osebno najbolj zapomnila, pa imam občutek, da tudi vi vsi gledalci, moj mali spodrsljaj,« je pričela in dodala, da je nekoč z nekoliko drugačnimi besedami napovedala vreme.

»Nekoč mi je med vodenjem vremenske napovedi ušel seks do nižin. Skratka, od tistega dneva dalje mislim, da je Višnja Gora pridobila na prepoznavnosti in vsi se zabavamo, ko pade sneg,« je smeje priznala Moreljeva.

Foto: POP TV

Continue Reading

 

 

VESELE PRAZNIKE IN SREČNO V LETU 2023 VAM VOŠČIMO S PESMIJO ZVONČIĆI

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals