Domov Zabava Srbi razkrinkali Ksenijo: Tolkla je po vratih, da bi pobegnila iz šova!

Srbi razkrinkali Ksenijo: Tolkla je po vratih, da bi pobegnila iz šova!

Srbski tabloidni mediji so pod drobnogled vzeli novo barovko Ksenijo Kranjec, ki se jim zdi zanimiva zaradi številni škandalov. Kot kaže, si obetajo, da bo gostja iz Slovenije poskrbela tudi za popestritev dogajanja v šovu Bar.

V pogovorni oddaji Kontrashow, kjer voditeljica Jelena Nikolić, komentatorji in izpadli tekmovalci komentirajo dogajanje v srbskem šovu Bar, se je sinoči znašla pod drobnogledom slovenska tekmovalka Ksenija Kranjec. Komentatorka in pevka Vesna Rivas je namreč razkrila, da svetlolasko pozna, saj se je skupaj z njo znašla v enem izmed resničnostnih šovov, iz katerega je želela Ksenija nemudoma pobegniti.

»Komaj čakam, da bom videla, kako se bo znašla. Ona je izrazito močan lik, je pa tudi prva, ki je izgubila nadzor nad seboj. Prva je namreč tolkla po vratih in govorila, da ne razume pravil. Kasneje se je prilagodila in tudi marsikaj preživela, mislim, da je odličen lik za Bar,« je izrazila svoje mnenje Vesna, ki je sodelovala v šovu Parovi in poudarila, da je resničnostni šov prava borba volkov ter da je za obstanek pomembno biti nevaren tekmovalec. 

Foto:  Kurir tv

Foto: Instagram