Domov Zanimivosti Jasna Kuljaj izgubila svoje lase! Kaj se ji je zgodilo?!

Jasna Kuljaj izgubila svoje lase! Kaj se ji je zgodilo?!

Tako je pojasnila to hudo nesrečo …

Priljubljena slovenska televizijska voditeljica Jasna Kuljaj je spregovorila o svoji zares šokantni izkušnji. Izgubila je namreč polovico svojih las.

»Nekje pri enajstih letih se mi je drastično povečal apetit. Pojedla sem največ v družini, vsak dan pa sem si stepla en lonček sladke smetane, ki sem jo bila sposobna celo pojesti sama. V Kotljah na Koroškem, kjer sem bila na počitnicah pri babici, sem tako vsak dan šla v trgovino in si kupila svojo sladko smetano. Mama me je vedno opozarjala, da moram pri stepanju paziti na prste in nikoli s prsti okoli prižganega aparata,« je najprej pojasnila pred časom za Slovenske novice in nato pojasnila še, kako se je nesreča pripetila in kako hude so bile posledice: »Zato sem se nekega dne med stepanjem smetani približala z očmi, da bi videla, ali je že gotova. Mašina je zagrabila moje lase in jih začela navijati, v nekaj sekundah je bila polovica mojih las ujetih v stepalnik, stepalnik pa je še kar mlel, jaz sem vpila, kajti lase mi je že skoraj cufalo ven s koreninami vred. Prihitela je babica in mašino k sreči hitro izklopila iz elektrike. Nekaj dni sem imela polovico glave postrižene na nulo, na drugi polovici pa so bili lasje. Kakšno leto sem neznansko trpela, saj sem bila na pragu pubertete, mene pa so imeli za fanta. Bila sem precej nesrečna in spomin na zgodnjo puberteto je tudi zaradi tega precej boleč

Verjamemo, da je bila izkušnja zares zelo neprijetna. K sreči danes lepa voditeljica nima posledic, njeni lasje so bujni in vedno čudovito urejeni.

Foto: Facebook