Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Jasna Kuljaj izgubila svoje lase! Kaj se ji je zgodilo?!

Objavljeno

V redu

Tako je pojasnila to hudo nesrečo …

Priljubljena slovenska televizijska voditeljica Jasna Kuljaj je spregovorila o svoji zares šokantni izkušnji. Izgubila je namreč polovico svojih las.

»Nekje pri enajstih letih se mi je drastično povečal apetit. Pojedla sem največ v družini, vsak dan pa sem si stepla en lonček sladke smetane, ki sem jo bila sposobna celo pojesti sama. V Kotljah na Koroškem, kjer sem bila na počitnicah pri babici, sem tako vsak dan šla v trgovino in si kupila svojo sladko smetano. Mama me je vedno opozarjala, da moram pri stepanju paziti na prste in nikoli s prsti okoli prižganega aparata,« je najprej pojasnila pred časom za Slovenske novice in nato pojasnila še, kako se je nesreča pripetila in kako hude so bile posledice: »Zato sem se nekega dne med stepanjem smetani približala z očmi, da bi videla, ali je že gotova. Mašina je zagrabila moje lase in jih začela navijati, v nekaj sekundah je bila polovica mojih las ujetih v stepalnik, stepalnik pa je še kar mlel, jaz sem vpila, kajti lase mi je že skoraj cufalo ven s koreninami vred. Prihitela je babica in mašino k sreči hitro izklopila iz elektrike. Nekaj dni sem imela polovico glave postrižene na nulo, na drugi polovici pa so bili lasje. Kakšno leto sem neznansko trpela, saj sem bila na pragu pubertete, mene pa so imeli za fanta. Bila sem precej nesrečna in spomin na zgodnjo puberteto je tudi zaradi tega precej boleč

Verjamemo, da je bila izkušnja zares zelo neprijetna. K sreči danes lepa voditeljica nima posledic, njeni lasje so bujni in vedno čudovito urejeni.

Foto: Facebook

Zanimivosti

Manca Špik se je pohvalila z novim! Res je lepotec in vzelo vam bo sapo

Objavljeno

V redu

Avtor

Zdi se, da se je vanj zaljubila na prvi pogled.

Priljubljena slovenska pevka Manca Špik, ki je že pred časom oznanila, da je samska, razšla se je s partnerjem, s katerim ima hčero Lano, zna uživati življenje. Svojim številnim spletnim sledilcem se pogosto oglasi tudi preko družbenih omrežij, tokrat jih je razveselila z novico, da ima novega. Ponosno je pokazala nekaj fotografij, poleg njih pa pripisala: »Črnega sem si zaželela… in ga kooončno tudi dobila!
Pravzaprav smo hkrati dobile črne lepotce prav vse @ackondor pevske ⭐️zvezde⭐️!
Ponosna in hvaležna za to!«

Vam je všeč? Nam je zelo!

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Ste vedeli, da ima Boštjan Romih tako lepo hčer? Njena lepota vas bo osupnila …

Objavljeno

V redu

Avtor

Njegova starejša hči je postala zares prava lepotica.

Priljubljeni radijski in televizijski voditelj Boštjan Romih je oče treh otrok. Ima dve hčeri, Roso in Lilo, ter sina Dana.

Najstarejša, Rosa, je dopolnila že 18 let in njena starša, Boštjan in Lara sta lahko upravičeno ponosna nanjo.

Kot piše portal njena, je Rosa pred časom za revijo Smrklja razkrila, katere vrednote sta starša predala njej in njeni sestri ter bratu.

“Teh je kar veliko, med glavne pa bi vseeno štela pravičnost, uspeh, prijaznost, svobodo, ustvarjanje, ljubezen in odgovornost,”  je dejala.

Kako čudovita je družina Romih, si lahko pogledate spodaj.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Tanja Žagar objavila fotografijo, ki vam bo vzela sapo

Objavljeno

V redu

Avtor

Številni njeni oboževalci so bili navdušeni.

Priljubljena slovenska pevka Tanja Žagar svoje spletne prijatelje redno razveseljuje s fotografijami. Tokrat je z njimi delila zares čudovit poletni utrinek.

»Današnji prečudovit sončni zahod pa delim z vami. Všeč??? je zapisala na soj Facebook zid in dodala čudovito fotografijo sončnega zahoda.

Pevka očitno s svojo družino uživa ob morju. Odkar je mamica dveh otrok, sina Karla in hčere Marine, so zanjo takšni trenutki zagotovo neprecenljivi.

Fotografijo si lahko pogledate na njenem Facebook računu.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals