Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Poglejte, kaj je naredila Lili Žagar

Objavljeno

V redu

Povedala je, da si ni mislila, da bo kdaj to naredila …

Slovenska voditeljica in uspešna podjetnica Lili Žagar se je tokrat preko družbenega omrežja Instagram oglasila zato, da se pohvali.

Lili, ki s svojo družino še vedno uživa na Švedskem, med drugim tudi pridno ustvarja. Kot je pred kratkim že priznala, jo ročna dela sproščajo in pomirjajo. Zelo rada plete, svojim oboževalcem in sledilcem je pojasnila, da jo to opravilo pomirja in da takrat, ko se loti pletenja, zunanji svet zanjo ne obstaja.

Sedaj pa je pokazala svoj prvi izdelek. Spletla si je zares čudovito jopico, s katero se je fotografirala in se pohvalila.

»Nočem se hvalit, ampak malo se pa hočem😆 Naj vam pokažem svojo prvo seštrikano jopico – 100% handmade by me,« je zapisala in svojim oboževalcem med drugim razkrila tudi, da je samouk. »Pletilke sem prvič po 30-ih letih vzela v roke pred dobrim mesecem in začela s šalom. Osnov sem se naučila kar z gledanjem youtube videov. Ni bilo enostavno, saj sem vmes naštrikano kar nekajkrat povsem razrdrla in začela znova, dokler nisem bila zadovoljna.«

Je tudi vam všeč?

Foto: Facebook

Zanimivosti

Ta znani obraz prihaja na RTV Slovenija! To pa je presenečenje

Objavljeno

V redu

Avtor

Njeni oboževalci se že veselijo.

Kot je preko družbenih omrežij razkrila sama, se Danica Lovenjak ponovno vrača kot vremenarka. Napovedovala bo vreme in nas razveseljevala s sončnimi napovedni v oddaji Dobro jutro.

»Kar rad počneš in delaš s srcem, se rado vrne v življenje … Vreme je pomembna stalnica vsakdana in s kratkim premorom ostaja stalnica mojega dela. S sončno napovedjo vas bom pozdravila za Dobro jutro na RTV Slovenija.,« je zapisala na svoj Instagram račun in seveda takoj prejela številne čestitke.

Tudi mi smo veseli, da jo bomo zoper lahko gledali.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Špela Grošelj razkrila vsem – že razmišlja o nakupu vozička!

Objavljeno

V redu

Avtor

To je razkrila sedaj. Presenečeni?

Priljubljena pevka Špela Grošelj ne bo imela le enega, imela bo dva! To je razkrila sedaj v Instagram zgodbi, za vse tiste, ki so se spraševali, ali bo potem, ko je izvedela, da psiček Jack ostaja pri njej za vedno, še razmišljala o nakupu novega psička. Potrdila je, a se je malo zakompliciralo, saj ima njen mladiček infekcijo in dokler bo na antibiotikih, bo počakala s posvojitvijo.

Se pa trenutno naša zvezdnica ukvarja z vprašanje, kupiti voziček ali ne.

»Resno se spogledujem z idejo, da bi vzela tale voziček, ma ne, nisem šla v maloro, samo poglejte, če pač nikamor ne smeš s psom noter in ga moraš imeti v torbi. Zdaj, dva psa, dve torbi, … meni se zdi, da je to ful bolj praktično,« je razmišljala v svoji Instagram zgodbi in za mnenje prosila tudi svoje spletne prijatelje.

Kaj bi ji svetovali vi?

Instagram zgodba

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Rihanna je postala mamica

Objavljeno

V redu

Avtor

Znane so prve podrobnosti poroda in spol otroka.

Svetovno znana zvezdnica Rihanna in njen srčni izbranec A$AP Rocky, sta že pred dnevi postala starša. Pevka naj bi rodila doma v Los Angelesu že 13. maja, prooča portal TMZ. po njihovem poročanju pa naj bi na svet prijokal deček.

Kaj več pa zaenkrat še ni znanega.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals