Domov Zanimivosti Sreči ni konca, to je fotografija Maje Šuput

Sreči ni konca, to je fotografija Maje Šuput

Slavna pevka Maja Šuput je fotografirala in objavila skoraj vsak trenutek nosečnosti in jih delila s svojimi oboževalci. Čeprav jih je prosila za pomoč pri izbiri imena za otroka, je končno odločitev razkrila šele pred nekaj dnevi, zdaj pa svoje sledilce zasipa s fotografijami nežnih trenutkov s sinom.

Nazadnje je razkrila, da sta z možem Nenadom Tatarinovom sinu dala zelo nenavadno, a lepo ime, poimenovala sta ga  Bloom, kar pomeni “cvetno” ali “cvetoče” in je v Veliki Britaniji zelo priljubljeno. Maja je namreč pred nekaj meseci omenila, da sinu ne bo dala hrvaškega, ampak tuje ime, ker so ji tuja bolj zanimiva. Družbeni mediji bruhajo o tem, kako ju je ime povezalo s slavnim igralcem Orlandom Bloomom, obstaja pa tudi priljubljena risanka Winx Club, v kateri to ime nosi eden glavnih junakov.

Odkar je z dojenčkom njim prišla iz bolnišnice, redno objavlja čudovite trenutke, ki jih z možem Nenadom delita z malčkom. Maja Šuput na zadnji fotografiji sina drži v naročju medtem,  ko on mirno spi, mladi očka pa mu poljublja nogico.

“Ne da se opisati. Jutra so dobesedno čarobna” je zapisala Maja in pokazala novo družinsko idilo v svojem domu .

Lepi ste” , “to se imenuje ljubezen”, sta le dva od mnogih komentarjev navdušenih Majinih sledilcev, ki nestrpno pričakujejo fotografije takšnih trenutkov.

Foto: Facebook