Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Sreči ni konca, to je fotografija Maje Šuput

Objavljeno

V redu

Slavna pevka Maja Šuput je fotografirala in objavila skoraj vsak trenutek nosečnosti in jih delila s svojimi oboževalci. Čeprav jih je prosila za pomoč pri izbiri imena za otroka, je končno odločitev razkrila šele pred nekaj dnevi, zdaj pa svoje sledilce zasipa s fotografijami nežnih trenutkov s sinom.

Nazadnje je razkrila, da sta z možem Nenadom Tatarinovom sinu dala zelo nenavadno, a lepo ime, poimenovala sta ga  Bloom, kar pomeni “cvetno” ali “cvetoče” in je v Veliki Britaniji zelo priljubljeno. Maja je namreč pred nekaj meseci omenila, da sinu ne bo dala hrvaškega, ampak tuje ime, ker so ji tuja bolj zanimiva. Družbeni mediji bruhajo o tem, kako ju je ime povezalo s slavnim igralcem Orlandom Bloomom, obstaja pa tudi priljubljena risanka Winx Club, v kateri to ime nosi eden glavnih junakov.

Odkar je z dojenčkom njim prišla iz bolnišnice, redno objavlja čudovite trenutke, ki jih z možem Nenadom delita z malčkom. Maja Šuput na zadnji fotografiji sina drži v naročju medtem,  ko on mirno spi, mladi očka pa mu poljublja nogico.

“Ne da se opisati. Jutra so dobesedno čarobna” je zapisala Maja in pokazala novo družinsko idilo v svojem domu .

Lepi ste” , “to se imenuje ljubezen”, sta le dva od mnogih komentarjev navdušenih Majinih sledilcev, ki nestrpno pričakujejo fotografije takšnih trenutkov.

Foto: Facebook

Zanimivosti

Lea Sirk ‘ujeta’ s sinčkom. Čudovita sta!

Objavljeno

V redu

Avtor

Vau, to pa so fotografije, ki jih morate nujno videti …

Priljubljena slovenska pevka Lea Sirk, ki je pred meseci še tretjič postala mamica, svojega sina Taija ne izpostavlja na družbenih omrežjih. Tudi zato smo še toliko bolj veseli, kadar pa svojim številnim spletnim prijateljem nameni nekaj utrinkov iz svoje zasebnosti. Tokrat je dodala tri fotografije, pokazala je, kako njen sinček uživa v vozičku, obenem pa tudi, kako popolno postavo ima sama.

»Z bebejčkom na poti,« je pripisala poleg fotografij peka, ki se je pred kratkim prelevila v črnolasko.

Vam je všeč?

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Ana Klašnja priznala, da je pobegnila. Od tu se je sedaj oglasila

Objavljeno

V redu

Avtor

Redkobesedna je bila, a fotografija pove vse …

Priljubljena slovenska balerina in žirantka šova Slovenija ima talent, Ana Klašnja, se je svojim številnim spletnim oboževalcem tokrat oglasila s čudovito fotografijo.

»Popoldanski pobeg,« je na kratko pripisala in pokazala, kako uživa. Ker je označila tudi lokacijo, vemo, da je uživala v Trstu.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Vau, ta znana slovenska televizijska voditeljica navdušila vse v kratki črni oblekici

Objavljeno

V redu

Avtor

Pokazala je svoje lepe noge …

Priljubljena televizijska voditeljica Špela Močnik, ki jo gledamo v jutranjem programu, je svoje številne spletne sledilce navdušila, ko jim je pokazala, kako je videti v kratki črni obleki.

»Mala črna oblekica je vedno dobra izbira,« je pripisala poleg dveh fotografij, iz katerih se smehlja.

Močnikova je pokazala, kako lepe noge ima in kako res čudovito postavo.

Je tudi vam všeč? Mi priznamo, da nam je zelo! Zagotovo se strinjate, da je Špela ena tistih voditeljic, ki vidno izžareva pozitivo.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals