Kontaktirajte nas

Zabava

Ljubezen po domače: Drago povedal resnico – v takšnem odnosu sta danes z Rasemo

Objavljeno

V redu

To pa je zares lepo presenečenje.

Včeraj smo videli, da se je Drago Kosmač moral posloviti od ene izmed svojih kandidatk. Domov je odšla Rasema, slovo pa je bilo za vse zelo čustveno.

Čeprav je Rasema odšla, pa je o Dragu povedala same lepe besede. »Jaz sem že tretjič v šovu in sem bila tudi pri drugih in nismo bili tako dočakani smo komaj čakali, da gremo domov. Drago bo pa ostal v spominu za vedno pri meni,« je pojasnila.

Zakaj se je odločil, da pošlje domov Rasemo in v kakšnih odnosih sta danes, smo vprašali Draga.

»Zanjo sem se odločil čisto tako brez nekih očitnih razlogov, zato, ker sem nekoga pač moral izločiti. In seveda kot pri vsakem slovesu, je bilo tudi tu opaziti nekaj emocionalnosti, saj ni bila konfliktna oseba. Malo sem se sicer bal, da bo zamerila in da bo vožnja domov naelektrena, pa je bilo potovanje super. Izločitev je sprejela kot nekaj normalnega, kot del tega šova. Pa tudi ni ji bilo treba takoj oditi iz hiše, kot so to počeli drugje, temveč smo se doma še lepo družili, zjutraj pa smo se poslovili kot prijatelji,« nam je razkril.

Pa se njuna prijateljska vez nadaljuje tudi danes?

»Stiki z njo so še vedno preko teh družbenih omrežij, vendar sem jaz nekoliko slab v odgovorih, ker imam zelo veliko dela doma, pa tudi drugim moram tu pa tam odgovarjati na razna vprašanja in druge stvari, ker je tega zdaj veliko, pravzaprav kar ogromno. In res ne utegnem vsega zadovoljivo opraviti,« je razkril in verjamemo, da ko bo šov Ljubezen po domače mimo in se bodo stvari nekoliko umirile, bosta tudi Rasema in Drago imela dovolj časa za lepe prijateljske stike.

Domov je odšla Rasema.

Foto: Voyo

Zabava

Zvezdnica resničnostnih šovov udeležena v nesreči. Kaj se dogaja z njo?

Objavljeno

V redu

Avtor

V tujini je bila udeležena v nesreči. Takšne so njene poškodbe …

Zvezdnica resničnostnega šova Sanjski moški, Kaja Casar, ki se je že pred meseci preselile na otok Tenerife, je s svojimi sledilci delila neprijetno izkušnjo. Doživela je namreč nesrečo, ki bi se lahko končala precej huje kot se je. Kaja, ki se pogosto prevaža s skejtom, je vozila po pločniku, ko jo je presenetil voznik na električnem motorju in se vanjo zaletel.

“Pripeljal se je iz ovinka s polno hitrostjo, gledati bi moral naprej, pa je gledal v vse druge smeri. S polno hitrostjo se je zabil vame, tudi jaz pa sem imela svojo hitrost v nasprotno smer. Njemu ni bilo nič, jaz pa sem dobesedno “poletela” naprej, kot da bi malo skočila, padla sem naprej na pločnik. Ni mi jasno, kako mi ni nič, lahko bi si brado presekala. zobe razbila, roko zlomila …,« je opisala Casarjeva, v Instagram zgodbi pa pokazala tudi modrico in razbit telefon.

»Ne, saj daleč od tega, da bi bilo smešno, se pa zavedam, da bi poleg materialne škode lahko bilo stokrat hujše, tako da sem hvaležna, da se je izteklo tako kot se je,« je še zapisala v zgodbi.

Instagram zgodba

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Šok: Ta slovenska resničnostna zvezdnica danes popolnoma drugačna

Objavljeno

V redu

Avtor

Takšno veliko spremembo je naredila. Bi jo prepoznali?

Mnogi spletni sledilci so bili zelo presenečeni, ko je Patricija Harl, ki smo jo spoznali v zadnji sezoni šova Ljubezen po domače, objavila zadnje fotografije. Kot je razvidno iz njih, je Patricija popolnoma spremenila svjo pričesko. Iz dolgih las, ki so bili obarvani v nežno roza odtenkih, je prešla na krajšo frizuro. Sedaj nosi paž in je svetlolaska. Mi menimo, da ji nova pričeska zares zelo pristoji.

„Moja partnerica v zločinu. Za vedno,“ je pripisala poleg treh fotografij, na katerih je s svojo prijateljico Sara, ki smo jo prav tako spoznali v omenjenem šovu. Skupaj sta si namreč omislili novo tetovažo.

V drugi objavi, ki jo je dodala, pa je pokazala, da nima strahu pred kačami.

View this post on Instagram

A post shared by Patricija Harl (@patricijaharl)

Foto: Voyo

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Neverjetna preobrazba slovenske resničnostne zvezdnice! Vau, neprepoznavna je

Objavljeno

V redu

Avtor

To vas bo pustilo brez besed.

Simpatično Mariborčanko Lauro Beranič smo spoznali v šovu Sanjski moški, kjer se je potegovala za srčno naklonjenost Gregorja Čeglaja. Zvezdnica je takrat imela nekaj odvečnih kilogramov, ki pa so jo očitno motili. Sedaj je namreč popolnoma spremenjena.

Poročali smo že, da pridno trenira v fitnesu in da se prehranjuje bolj zdravo. Vse to pa je očitno obrodilo tudi sadove, saj je danes videti neverjetno.

»Saj res, da mi je kamera malo krivice naredila,  ampak, ko gledam stare slike pa vseeno, samo sebe ne vem, če bi prepoznala,« je zapisala v svoji Instagram zgodbi in pokazala, kako je bila videti februarja 2021 in kako je videti danes.

Vau!

Instagram zgodba

Foto: facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals