Domov Zabava Ljubezen po domače: Drago povedal resnico – v takšnem odnosu sta danes...

Ljubezen po domače: Drago povedal resnico – v takšnem odnosu sta danes z Rasemo

To pa je zares lepo presenečenje.

Včeraj smo videli, da se je Drago Kosmač moral posloviti od ene izmed svojih kandidatk. Domov je odšla Rasema, slovo pa je bilo za vse zelo čustveno.

Čeprav je Rasema odšla, pa je o Dragu povedala same lepe besede. »Jaz sem že tretjič v šovu in sem bila tudi pri drugih in nismo bili tako dočakani smo komaj čakali, da gremo domov. Drago bo pa ostal v spominu za vedno pri meni,« je pojasnila.

Zakaj se je odločil, da pošlje domov Rasemo in v kakšnih odnosih sta danes, smo vprašali Draga.

»Zanjo sem se odločil čisto tako brez nekih očitnih razlogov, zato, ker sem nekoga pač moral izločiti. In seveda kot pri vsakem slovesu, je bilo tudi tu opaziti nekaj emocionalnosti, saj ni bila konfliktna oseba. Malo sem se sicer bal, da bo zamerila in da bo vožnja domov naelektrena, pa je bilo potovanje super. Izločitev je sprejela kot nekaj normalnega, kot del tega šova. Pa tudi ni ji bilo treba takoj oditi iz hiše, kot so to počeli drugje, temveč smo se doma še lepo družili, zjutraj pa smo se poslovili kot prijatelji,« nam je razkril.

Pa se njuna prijateljska vez nadaljuje tudi danes?

»Stiki z njo so še vedno preko teh družbenih omrežij, vendar sem jaz nekoliko slab v odgovorih, ker imam zelo veliko dela doma, pa tudi drugim moram tu pa tam odgovarjati na razna vprašanja in druge stvari, ker je tega zdaj veliko, pravzaprav kar ogromno. In res ne utegnem vsega zadovoljivo opraviti,« je razkril in verjamemo, da ko bo šov Ljubezen po domače mimo in se bodo stvari nekoliko umirile, bosta tudi Rasema in Drago imela dovolj časa za lepe prijateljske stike.

Domov je odšla Rasema.

Foto: Voyo