Domov Življenjski Stil 10 načinov, da se vam partner ne bo mogel upreti

10 načinov, da se vam partner ne bo mogel upreti

Se vam zdi, da svojemu partnerju niste dovolj privlačni? Imate nizko samopodobo zaradi oblike svojega telesa? Potem je skrajni čas, da postanete ta oseba, v katero se je vaš partner zaljubil v samem začetku vajine zveze. Ne bodite tako preveč zaposleni, da pozabite na to, kako biti privlačni nasprotnemu spolu.

Tukaj je na voljo 10 edinstvenih načinov, s pomočjo katerih se vam partner ne bo mogel upreti:

  • Partnerju ne najedajte: Moški na splošno ne marajo najedanja. Ko se vračajo domov so z mislimi vedno pri tem, kakšno je vaše trenutno razpoloženje, zatorej bodite pozitivne miselnosti in spodbudni do svojega partnerja.
  • Spremenite svoj vzorec oblačenja: Pri izbiri pričesk in oblačil morate biti pozorni. Moški radi vidijo, da se uredite; podarite svojemu zakoncu nekaj bolj modernega. Poskrbite, da boste nosili lepa oblačila in čevlje ter redno menjevali svojo pričesko.
  • Uživajte v tem, kar rad počne: Vaš partner morda rad gleda nogometne tekme. Poskusite pri gledanju tekem z njim čim bolj uživati. Prispevajte svoje malo znanja, naj bo situacija zabavna in kaj kmalu boste videli, kako vas bo cenil.
  • Za partnerja si vzemite čas: Večina žensk se pogosto izgubi v obilici domačih opravil, zato pozabijo nameniti primerno dovolj pozornosti svojemu partnerju. Čas s svojim partnerjem vedno skušajte preživeti kakovostno. Kadar pa je v službi, lahko svojega partnerja pokličete ali  mu pošljete sporočilo med delovnim časom, da mu tako sporočita, da vam ni vseeno.
  • Predlagajte nekaj novega: Poskusite biti drugačni tako, da ste včasih ve tiste, ki pričnete z intimnostmi, podarite objem, daste poljub ali celo podarite presenečenje.
Partnerju pripravite najljubšo sladico / Foto: SHUTTERSTOCK
  • Pripravite mu najljubšo sladico: Bodite partnerjeva najljubša kuharica, naj hrepeni po vaši hrani, tudi kadar je odsoten. Najhitrejša pot do moškega srca je skozi njegov želodec.
  • Bodite pozorni na vsako malenkost o njem: Na tak način vas bo partner vesel. Z majhnimi pozornostmi kot so te, bo z veseljem delil vsak del svojega življenja z vami.
  • Redno telovadite: Redne vaje vam bodo pomagale ohraniti kondicijo in tudi povečati samozavest, znebili se boste vseh maščob v telesu in za svojega partnerja dobro izgledali.
  • Vedno spoštujte svojega partnerja: Ko boste svojega partnerja spoštovali, vas bo imel bolj rad. Bodite pokorni in zanj odlično skrbite.
  • Cenite in pohvalite tudi njegova majhna prizadevanja: Moški imajo radi da jih cenite, tudi ko imajo zelo malo ali nič za pokazati. Spodbujajte ga in mu dajte vedeti, da ga iz srca cenite. Pogosto potrebuje vaše besede spodbude.