Kontaktirajte nas

Življenjski Stil

10 načinov, da se vam partner ne bo mogel upreti

Objavljeno

V redu

Se vam zdi, da svojemu partnerju niste dovolj privlačni? Imate nizko samopodobo zaradi oblike svojega telesa? Potem je skrajni čas, da postanete ta oseba, v katero se je vaš partner zaljubil v samem začetku vajine zveze. Ne bodite tako preveč zaposleni, da pozabite na to, kako biti privlačni nasprotnemu spolu.

Tukaj je na voljo 10 edinstvenih načinov, s pomočjo katerih se vam partner ne bo mogel upreti:

  • Partnerju ne najedajte: Moški na splošno ne marajo najedanja. Ko se vračajo domov so z mislimi vedno pri tem, kakšno je vaše trenutno razpoloženje, zatorej bodite pozitivne miselnosti in spodbudni do svojega partnerja.
  • Spremenite svoj vzorec oblačenja: Pri izbiri pričesk in oblačil morate biti pozorni. Moški radi vidijo, da se uredite; podarite svojemu zakoncu nekaj bolj modernega. Poskrbite, da boste nosili lepa oblačila in čevlje ter redno menjevali svojo pričesko.
  • Uživajte v tem, kar rad počne: Vaš partner morda rad gleda nogometne tekme. Poskusite pri gledanju tekem z njim čim bolj uživati. Prispevajte svoje malo znanja, naj bo situacija zabavna in kaj kmalu boste videli, kako vas bo cenil.
  • Za partnerja si vzemite čas: Večina žensk se pogosto izgubi v obilici domačih opravil, zato pozabijo nameniti primerno dovolj pozornosti svojemu partnerju. Čas s svojim partnerjem vedno skušajte preživeti kakovostno. Kadar pa je v službi, lahko svojega partnerja pokličete ali  mu pošljete sporočilo med delovnim časom, da mu tako sporočita, da vam ni vseeno.
  • Predlagajte nekaj novega: Poskusite biti drugačni tako, da ste včasih ve tiste, ki pričnete z intimnostmi, podarite objem, daste poljub ali celo podarite presenečenje.
Partnerju pripravite najljubšo sladico / Foto: SHUTTERSTOCK
  • Pripravite mu najljubšo sladico: Bodite partnerjeva najljubša kuharica, naj hrepeni po vaši hrani, tudi kadar je odsoten. Najhitrejša pot do moškega srca je skozi njegov želodec.
  • Bodite pozorni na vsako malenkost o njem: Na tak način vas bo partner vesel. Z majhnimi pozornostmi kot so te, bo z veseljem delil vsak del svojega življenja z vami.
  • Redno telovadite: Redne vaje vam bodo pomagale ohraniti kondicijo in tudi povečati samozavest, znebili se boste vseh maščob v telesu in za svojega partnerja dobro izgledali.
  • Vedno spoštujte svojega partnerja: Ko boste svojega partnerja spoštovali, vas bo imel bolj rad. Bodite pokorni in zanj odlično skrbite.
  • Cenite in pohvalite tudi njegova majhna prizadevanja: Moški imajo radi da jih cenite, tudi ko imajo zelo malo ali nič za pokazati. Spodbujajte ga in mu dajte vedeti, da ga iz srca cenite. Pogosto potrebuje vaše besede spodbude.
NADALJUJTE Z BRANJEM
Kliknite za komentar

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Življenjski Stil

KOLUMNA: O kako dolgo se nisva videli, ti, a si se mal zredila?

Objavljeno

V redu

Avtor

Kar v redu sem, hvala, ker si vprašala! Sploh ne razumem več, a res ni dovolj Covid, Korona, sranje od A do Ž, da bi se malo spametovali, bili človeški, da ne rečem normalni. Po skoraj letu dni sva se videli in na misel ji je najprej prišlo: ti, a si se mal zredila? Ja, mal sem se in kaj? Več sem doma, več je dobrot pri roki,  več hodim in sem očitno nagnjena k več, ker imam tudi več kilogramov. Več kot to te očitno ne zanima? Uffffff. No, najraje bi ji vse to rekla v obraz ampak sem preslišala in rekla, kar v redu sem ja, hvala, pa ti? Kako ste zdržali vse skupaj, ste vsi zdravi? In, če je že ravno sprožila, morda se zredila ni, postarala se pa je v tem letu odkar sem jo nazadnje videla. Samo to res ni prva stvar, ki mi je prišla na misel, sama jo je sprožila s pripombo zredila.

Sicer priznam, da sem to opažala zadnja leta, tudi pred korono, da je bil najpogosteje uporabljeno, a si se zredila, a se nisi zredila, a se boš zredila? Hvala no, ker te tako zanima moj položaj na tehtnici,  tudi sicer se še kar držim, položaj je za silo, enkrat sem bolj proti slabo, drugič proti dobro. A zdravje? Še kar ja. A če se držim? No ja,  bo že. A dieta? Ma vtakni si jo nekam!

Večina tega je ostala seveda v mojih mislih ampak mi gre pa res močno na živce. Verjamem, da se tudi vam to dogaja pogosto. Ženske vedno pristanemo pri kilogramih. Moških kil začuda nihče ne opazi in tudi moški sami ne. Kako reagirate? Zasolite kaj nazaj ali preslišite?

Razočarana gospodinja

Ste se v izpovedi Razočarane gospodinje našle tudi ve, drage dame? Imate morda koristen nasvet? Spodbudno besedo? Karkoli, da se bo počutila bolje? Zapišite svoje razmišljanje v komentar na naši Facebook strani!

Odgovarja Urša Mravlje
Aromatica Slovenija

Diplomirana aromaterapevtka, strokovnjakinja holistične aromaterapije in izkušena ženska

Ja, je zelo poznano. Kot, da je to edina pomembna stvar in edino merilo. Ne se sekirat. Sploh se ne obremenjujte s tem, kaj kdo opazi in kaj ne, sploh, če se v enem oziroma po enem letu ni spomnila drugega kot to. Si niti ne zasluži pozornosti, tudi s tem ne, da bi jo ošteli ali ji povedali svoje, ker verjetno ne bi niti razumela. Preslišite, enostavno preslišite in tudi misli o postaranju prepodite, ne potrebujete tovrstne slabe energije. Kilogrami pridejo in grejo. Shujša se lahko, omejenost je težje spremeniti. 

Foto: Shutterstock

NADALJUJTE Z BRANJEM

Življenjski Stil

Je to tudi v vaši denarnici? Takoj odstranite

Objavljeno

V redu

Avtor

Če tudi vi v denarnici hranite to, potem takoj odstranite, saj je to razlog, da v vaše življenje ne priteka dovolj denarja.

Feng šui strokovnjaki opozarjajo, da je zelo pomembno, kaj vse nosimo v denarnici, od tega je odvisno, ali bomo v svoje življenje privabljali denar ali ne.

Če imate tudi vi v denarnici razne papirčke, vizitke, račune, to takoj odstranite. Vse to ne spada v denarnico in preprečuje, da bi bilo v njej dovolj denarja. Prav tako vam nered v denarnici preprečuje, da bi denar pritekal.

Nasveti, s katerimi boste privabili še več denarja

Denarnica naj bo lepo urejena.

Feng šui strokovnjaki razkrivajo močne nasvete, s katerimi bo denar pričel pritekati v vaše denarnice. Najpomembnejše je, da v denarnici hranite le denar, plačilne in ostale kartice, ki jih potrebujete pri nakupovanju.

Pomembno je tudi, da denarnica nikoli ni povsem prazna. Vedno imejte v njej nekaj denarja, pa četudi je to le nekaj centov.

Prav tako je pomembno, da je v denarnici red, bankovce zložite, nikakor denar ne sme biti zmečkan.

V stanovanju mora imeti denarnica posebno mesto. To mesto mora biti čisto in lepo urejeno. Hranite jo lahko tudi v lepi in bogato okrašeni škatli.

Foto: Shutterstock

NADALJUJTE Z BRANJEM

Življenjski Stil

Ne boste verjeli, čemu služi zaščitni čep na steklenici olja

Objavljeno

V redu

Avtor

Ste tudi vi vedno odstranili zaščitni čep na steklenici ali plastenki olja in ga odvrgli v smeti? Ko boste videli, čemu je v resnici namenjen, boste zagotovo šokirani.

Tiktokerka Sara Vurušić je delila posnetek, v katerem razkriva, kako se lahko zelo praktično uporabi zaščitni čep na steklenici olja, ki ga mnogi zavržemo.

Tega naj bi praviloma odstranili, nato pa obrnili in pričvrstili nazaj na odprtino steklenice ali plastenke. Na tak način naj bi lažje kontrolirali količino olja, ko ga nalivamo.

»25 let nisem vedela tega. Kdaj ste pa vi ugotovili, čemu služi ta čep,« je še vprašala Tiktokerka svoje sledilce in dodala posnetek, na katerem nazorno prikazuje, kako ga uporabiti.

Pogledate si ga lahko spodaj.

@saravlahvurusic

Pa hvala ko gojd da je podjelio moj video i zavrsio u novinama. 💖 Ljubim vas. #fyp

♬ original sound – Sara Vlah Vurušić

Foto: Shutterstock

NADALJUJTE Z BRANJEM

HIT TEDNA PO IZBORU NAŠIH BRALCEV

HIT TEDNA po izboru naših bralcev je Nina Pušlar s svojo skladbo Ni ona retro

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO