Kontaktirajte nas

Življenjski Stil

10 načinov, da se vam partner ne bo mogel upreti

Objavljeno

V redu

Se vam zdi, da svojemu partnerju niste dovolj privlačni? Imate nizko samopodobo zaradi oblike svojega telesa? Potem je skrajni čas, da postanete ta oseba, v katero se je vaš partner zaljubil v samem začetku vajine zveze. Ne bodite tako preveč zaposleni, da pozabite na to, kako biti privlačni nasprotnemu spolu.

Tukaj je na voljo 10 edinstvenih načinov, s pomočjo katerih se vam partner ne bo mogel upreti:

  • Partnerju ne najedajte: Moški na splošno ne marajo najedanja. Ko se vračajo domov so z mislimi vedno pri tem, kakšno je vaše trenutno razpoloženje, zatorej bodite pozitivne miselnosti in spodbudni do svojega partnerja.
  • Spremenite svoj vzorec oblačenja: Pri izbiri pričesk in oblačil morate biti pozorni. Moški radi vidijo, da se uredite; podarite svojemu zakoncu nekaj bolj modernega. Poskrbite, da boste nosili lepa oblačila in čevlje ter redno menjevali svojo pričesko.
  • Uživajte v tem, kar rad počne: Vaš partner morda rad gleda nogometne tekme. Poskusite pri gledanju tekem z njim čim bolj uživati. Prispevajte svoje malo znanja, naj bo situacija zabavna in kaj kmalu boste videli, kako vas bo cenil.
  • Za partnerja si vzemite čas: Večina žensk se pogosto izgubi v obilici domačih opravil, zato pozabijo nameniti primerno dovolj pozornosti svojemu partnerju. Čas s svojim partnerjem vedno skušajte preživeti kakovostno. Kadar pa je v službi, lahko svojega partnerja pokličete ali  mu pošljete sporočilo med delovnim časom, da mu tako sporočita, da vam ni vseeno.
  • Predlagajte nekaj novega: Poskusite biti drugačni tako, da ste včasih ve tiste, ki pričnete z intimnostmi, podarite objem, daste poljub ali celo podarite presenečenje.
Partnerju pripravite najljubšo sladico / Foto: SHUTTERSTOCK
  • Pripravite mu najljubšo sladico: Bodite partnerjeva najljubša kuharica, naj hrepeni po vaši hrani, tudi kadar je odsoten. Najhitrejša pot do moškega srca je skozi njegov želodec.
  • Bodite pozorni na vsako malenkost o njem: Na tak način vas bo partner vesel. Z majhnimi pozornostmi kot so te, bo z veseljem delil vsak del svojega življenja z vami.
  • Redno telovadite: Redne vaje vam bodo pomagale ohraniti kondicijo in tudi povečati samozavest, znebili se boste vseh maščob v telesu in za svojega partnerja dobro izgledali.
  • Vedno spoštujte svojega partnerja: Ko boste svojega partnerja spoštovali, vas bo imel bolj rad. Bodite pokorni in zanj odlično skrbite.
  • Cenite in pohvalite tudi njegova majhna prizadevanja: Moški imajo radi da jih cenite, tudi ko imajo zelo malo ali nič za pokazati. Spodbujajte ga in mu dajte vedeti, da ga iz srca cenite. Pogosto potrebuje vaše besede spodbude.

Življenjski Stil

To je astro znak, ki v ljubezni preseneča

Objavljeno

V redu

Avtor

Na prvi pogled deluje hladno, a v resnici je zelo zvest in čustven. Kateri astro znak v ljubezni preseneča? Preberite.

Osebe, ki so rojene v nebesnem znamenju device, vas bodo v ljubezni pozitivno presenetile. Če je vaš partner ali partnerica rojena v tem astro znaku, potem najbrž že veste, da so zelo čustveni in zvesti, a na prvi pogled nikakor ne delujejo tako.

Ker so rojeni perfekcionisti, gredo marsikomu na živce. Vedeti pa morate tudi, da so zelo inteligentni.

Pogosto živijo v svojem svetu, a so kljub temu zelo zanimivi in pogovor z njim vas bo navdušil. Imajo svoj pogled na življenje in najbrž vam bodo pokazali svoj in drugačen pogled na mnoge stvari.

Če se boste v devico zaljubili, pa vedite, da je brezbrižnost, ki jo na prvi vtis oddaja, le dobra krinka. Znajo ljubiti in želijo biti ljubljeni!

Foto: Shutterstock

NADALJUJTE Z BRANJEM

Življenjski Stil

KOLUMNA: Črn dim se vali, evo tradicionalno kurjenje, kaj folku ni jasno?

Objavljeno

V redu

Avtor

Živim v soseski hiš in očitno se vse prenaša iz roda v rod. Tako kot je večino hiš že zasedla mlajša generacija, sinovi ali hčere tistih, ki so jih gradili, tako tudi kurijo. Halo, na tistem metru trave, ki so jo pustili, ostalo so namreč prilagodili parkiranju velikih, ogromnih avtomobilov, nek se vidi raskoš.

Njihovi starši so sicer lahko zakurili malo večji ogenj, ker je bilo več prostora, ampak ta manjši je očitno bolj intenziven, ker se zdaj nabere več svinjarije. Kurijo vse, smeti, gume, cunje, vse, ker je verjetno predrag bencin, da bi odpeljali smeti na deponijo, smeti na smetišče, kaj tukaj ni jasno.

Ampak, dejmo zakurt, z masko jasno, letos jih imajo vsaj pri roki. Kako se ta smrdljivi, črn dim vali meni po sveže opranem perilu pa naprej v hišo, jih itak ne briga.

Tradicionalni črni dim na prvi dovolj topel, sončen dan, ko gre sveže perilo na štrik in so okna lahko končno na stežaj odprta. A luftat moramo, zaradi svežega lufta samega in še korone. Ha ha ha, nekdo je pa za hece. A naj pokličem okoljevarstvenike, policijo, koga? Ker to bo zdaj trajalo. Mogoče cigane, bodo prej odnesli torej zrihtali stvar, saj je sigurno kaj uporabnega. Uf.

Razočarana gospodinja

Ste se v izpovedi Razočarane gospodinje našle tudi ve, drage dame? Imate morda koristen nasvet? Spodbudno besedo? Karkoli, da se bo počutila bolje? Zapišite svoje razmišljanje v komentar na naši Facebook strani!

Odgovarja Urša Mravlje
Aromatica Slovenija

Diplomirana aromaterapevtka, strokovnjakinja holistične aromaterapije in izkušena ženska

Res je, vsako leto isto. Opažam tudi sama. Mi ni jasno kje imajo sploh skladiščeno vso to zalogo smeti in kako sploh lahko tako zelo onesnažujejo okolje.  Pri kurjenju česarkoli predstavlja glavni problem nevarnost požara. V zrak pa se sproščajo tudi toksični in karcinogeni dimi in saje.  V nekaterih občinah prepoved kurjenja določajo občinski predpisi, kot so npr. odloki o javnem redu in miru ali odloki o ravnanju z odpadki, ki konkretno za posamezna specifična področja določajo prepovedi in omejitve kurjenja v naravnem in bivalnem okolju. Pokličite na vašo občino in vprašajte za nasvet.

Foto: Shutterstock

NADALJUJTE Z BRANJEM

Življenjski Stil

Botoks je učinkovita metoda pomlajevanja

Objavljeno

V redu

Avtor

Razmišljate o botoksu, pa bi radi vedeli več? Preberite nekaj dejstev.

Uporaba botoksa v namen pomlajevanja obraza je vse bolj razširjena tudi v Sloveniji. Vse več žensk, pa tudi moških, se odloča za to tehniko pomlajevanja obraza.

Kaj je botoks?

Botulin je eden najbolj smrtonosnih naravnih strupov ter najbolj toksična beljakovina sploh. V zelo majhnih odmerkih se uporablja kot mišični relaksant za blažitev bolečih mišičnih krčev ter v kozmetične namene (znan pod imenom botoks).

»Dobra stran botoksa je, da lahko z njegovo uporabo prekinemo kadarkoli. Res pa je, da se naša koža tudi med tretmaji z botoksom stara in če se bomo po desetih letih odločili, da botoksa ne želimo več, bo koža postarana,« je pojasnil lepotni strokovnjak dr. Andrej Testen.

Ko se boste odločili za pomlajevanje obraza z botoksom, morate vedeti, da je učinek viden šele sedem do 10 dni po posegu, terapijo pa je potrebno ponavljati na približno pol leta.

Ker je botoks v tekoči obliki, se ga v mišico vbrizga z iglo.

»Navadno se za to uporabi najtanjše možne iglice, tako da postopek ni pretirano boleč. Večinoma traja nekaj minut, tako da nekatere stranke na tretma, skočijo med malico,« je pojasnil dr.Testen.

Botoks – prej in potem (foto: Shutterstock)

Še več zanimivih informacij boste našli tukaj.

Foto: Shutterstock

NADALJUJTE Z BRANJEM

HIT TEDNA PO IZBORU NAŠIH BRALCEV

HIT TEDNA po izboru naših bralcev je Stella s svojo skladbo Ta neki neki.

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO