Billie Eilish in Post Malone se bosta borila za nagrado Webby 2020

Webby 2020 – Letna slovesnost, ki je namenjena proslavljanju interneta od priljubljenih spletnih strani od spletnih mest, družabnih medijev, filmov in videov, podkastov in digitalnega zvoka do mobilnih spletnih mest, aplikacij, oglaševanja in medijev.

Letošnja slovesnost, ki bo praktično prvič potekala 19. maja in se zaradi pandemije Covid 19 imenuje “Webbys From Home”, naj bi pripeljala številne glasbene zvezde in zvezdnike.

Ustvarjalka uspešnice ‘Bad Guy’ Billie je za glamur prejela nagrado Viral Video za svoj YouTube video ‘Watches Fan Covers’, medtem ko je Post Malone za ‘Circles’ prejel nagrado za najboljši umetniški in eksperimentalni video.

Foto: Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic/Getty Images

Drugi nominiranci so Lizzo, Ariana Grande, The Rolling Stones, Wiz Khalifa in Celine Dion.

Mednarodna akademija za digitalno umetnost in znanost je v torek (28. aprila) predstavila nominirance v 25. kategorijah.

V ožjem izboru so Jennifer Garner, Jimmy Fallon, Florence Pugh, Leonardo DiCaprio, Idris Elba, Stephen Colbert, Serena Williams, LeBron James, Tom Hanks, Billy Eichner in Chris Evans.

Vsi nominiranci so upravičeni tudi do posebne nagrade Webby People Voice Award, ki jo izberejo oboževalci, in za glavne nagrade, za katere so nominirani.

Claire Graves, generalna direktorica Webby Awards, je dejala: “Internet je trenutno naša skupnost. To je najmočnejše orodje, da se medsebojno podpiramo in promoviramo.

Z glasovanjem za nagrado bodo oboževalci lahko oddali svoj glas vse do 7. maja ob polnoči, ko bodo glasovanje zaključilo.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com