Kontaktirajte nas

Zabava

Gigi Hadid je noseča

Objavljeno

V redu

Gigi Hadid s fantom Zaynom Malikom, pričakuje svojega prvega otroka.

25-letna manekenka naj bi bila 20 tednov noseča s prvim otrokom z nekdanjo zvezdo One Direction Zayn, poroča TMZ.

V publikaciji trdijo, da so “družinski viri” potrdili nosečnost in pravijo, da sta “obe družini zelo navdušeni” nad novico.

Ob pisanju medijev, novice nista komentirala niti Gigi niti Zayn.

https://www.instagram.com/p/B_lAEFZnAYY/

Gigi je medtem že omenila možnost, da bi z Zaynom ustvarila družino.
Rekla je: “Mislim, da ko postajam starejša … no, nekega dne bom ustvarila družino in ne vem, ali bom vedno model. Všeč mi je kreativna plat mode, ki je tako izpolnjujoča. Tako sem vesela, da sem z njimi. Ampak kdo ve? Mogoče bom začela kuhati ves dan! “

Če bi Gigi imela otroka, si želi živeti nekje, kje ni kaosa. Dodala je: “Mislim, da je nenavadno in čudovito, da si osamljen. Večino časa bom imela iskrene prijatelje in družino na kmetiji. Veliko dni je, kjer sem sama in mirno sedim v svoji mali hišici in počnem samo majhne stvari zase. Mislim, da mi to daje tudi energijo in ljubezen do tega, kar počnem. Napolni mi baterije.”

Foto: Profimedia

Zabava

Sanjski moški: Mary komentirala Polonin izbruh

Objavljeno

V redu

Avtor

Med kandidatkami šova Sanjski moški je ‘počilo’. Polona se ni mogla zadržati in je napadla Mary …

Potem ko je Carmen Poloni razkrila, da je Mary Gregorju Čeglaju izdala, koliko je stara, se slednja ni mogla zadržati. Polona je namreč želela, da njena starost ostane skrivnost, dokler se z Gregorjem bolje ne spoznata. Šele nato mu je želela razkriti, da je stara komaj 18 let. A njeno skrivnost je izdala Mary. Pojasnila je, da ni vedela, da je to skrivno, saj ji ni nihče povedal.

»Jaz se nje ne bojim in ne mislim hodit do nje in ji govoriti – joj, oprosti, jaz sem pa povedala, koliko si stara,« je dejala Mary in pojasnila še, da če bi to storila, bi bilo videti, kot da je njeno starost izdala nalašč.

Mnenja gledalk in gledalcev so deljena. Nekateri menijo, da je Mary ravnala grdo, spet drugi menijo, da Polonina leta ne bi smela biti takšna skrivnost …

Kaj pa menite vi?

Foto: POP TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Poglejte, kakšne vroče fotografije deli kandidatka Sanjskega moškega

Objavljeno

V redu

Avtor

Postavna Kaja Casar je vsekakor znala vnovčiti svoje telo.

Samo poglejte si, kako popolno je telo kandidatke Sanjskega moškega Slovenija, Kaje Casar. Dekle je pokazala, da ima zares popolno telo, kakršnega bi si želela marsikatera mladenka.

Kaja je s tem, ko se je izpostavila in tekmovala za srce postavnega Gregorja Čeglaja, znala vnovčiti svojo prepoznavnost in danes navdušuje mnoge kot model športnih oblačil.

Poglejte si njene fotografije spodaj. Vroče, kajne?

View this post on Instagram

A post shared by Kaja Casar (@casarkaja)

Foto: POP TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Sanjski moški: Poglejte, kaj so naredile tri kandidatke

Objavljeno

V redu

Avtor

Tri kandidatke, ki se potegujejo za srce sanjskega moškega, so pokazale, da mislijo resno …

Priljubljeni resničnostni šov Sanjski moški Slovenije je navdušil številne gledalce. Gregor Čeglaj pa je očitno pustil velik pečat kar pri treh kandidatkah, ki se potegujejo za njegovo srce. Dekleta so namreč objavila fotografijo, na kateri kažejo tatu. Njihove roke po novem krasi vrtnica.

Katera tri dekleta so se odločila za tak korak in zakaj, ni znano, a gledalci, ki spremljajo šov ugotavljajo, da bi to lahko bile Anja, Kaja in Nina. Kaj pa menite vi? So to prava tri dekleta?

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

HIT TEDNA PO IZBORU NAŠIH BRALCEV

HIT TEDNA po izboru naših bralcev je Stella s svojo skladbo Ta neki neki.

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO