Kontaktirajte nas

Zanimivosti

David in Victoria Beckham v sporu

Objavljeno

V redu

Nogometaš Beckham in njegova žena spajsica Victoria se kregata s sosedi.  

Nekdanji nogometaš in njegova žena želita na podeželskem posestvu Cotswolds izkopati jezero in na sredini zgraditi otok, sosedje pa so zgroženi in delajo vse, da jih ustavijo.

Po štirimesečni odsotnosti se je družina Beckham vrnila domov. V Miami na Floridi so odšli pred Božičem, ko so bili uvedeni zelo strogi ukrepi proti koronavirusu, ta poteza takrat v britanski javnosti ni dobro odmevala. Zato tudi vrnitve niso razglašali, vrnili so se zdaj, ko so omilili korona ukrepe. 

Takoj po vrnitvi so se umaknili v samoizolacijo na svojem 6 milijonov funtov vrednem podeželskem posestvu v Cotswoldsu. Sosedje so jih hladno pozdravili, razlog pa je jezero, ki ga 45-letni David in njegova dve leti starejša žena kopljeta na svojem posestvu. Razprostiral naj bi se na območju, velikem do tri četrtine nogometnega igrišča, na sredini pa naj bi zgradili otok, ta načrt pa je razjezil domačine. Bojijo se namreč poplav, verjamejo, da bo ogromno vodno telo škodovalo pokrajini in tako poskušajo projekt zaustaviti z vložitvijo pritožb pri lokalnih organih. A sčasoma je “Lake Posh” dobil zeleno luč,  “Lake Posh” mu posmehljivo rečejo sosedje zaradi spajsice in njenega vzdevka.Zeleno luč je jezero dobilo z razlogom: odgovorni so namreč sklenili, da bo omogočil večjo biotsko raznovrstnost na tem območju, a pod pogojem, da se David in Victoria na njem ne vozita z gliserjem, temveč veslata v čolnu.

Sosedje projekt imenujejo tudi “sindrom praznega gnezda”. Saj otroci slavnega nogometaša in pevke ter oblikovalke počasi odhajajo na svoje. Projekt na kmetiji je sicer razlog več, da sta se vrnila domov, a potrebovala bosta spet nekaj časa, da iz sproščenega, ameriškega, preideta na britanski način življenja.

foto: NJ/BACKGRID UK/PROFIMEDIA NJ/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Zanimivosti

Teja Rožen objavila čudovito fotografijo

Objavljeno

V redu

Avtor

Se še spominjate Teje Rožen, komentatorke šova Ljubezen po domače in hčere tekmovalca Jožeta Rožena, ki je poskušal najti v šovu ljubezen? Objavila je fotografijo svoje družine in pokazala, kako velik je že njen sinček Filip.

Teja Rožen, ki je pred nekaj meseci postala mamica, s partnerjem Sebastjanom sta se razveselila sinčka, se pogosto oglasi na družbenih omrežjih.

Tokrat je dodala zares čudovito fotografijo, pospremila pa jo je tudi z zelo lepimi besedami.

»Družina je kot pisan travnik Vsaka roža na njem je enkratna in vsaka diši čisto drugače Njegova lepota pa je v tem, da vsi cvetovi rastejo skupaj,« je zapisala poleg.

Foto: POP TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Najstarejši igralec z oskarjem za vlogo očeta je v resnici slab oče

Objavljeno

V redu

Avtor

Najslavnejši Valižan in najstarejši oskarjevec se na začetku kariere ni ločil od steklenice, s hčerko edinko se je že zdavnaj razšel, srečo pa je našel v ljubezni s svojo 27-let mlajšo ženo, zaradi katere je začel slikati in prodajati svoja dela.

Ko je Anthony Hopkins pred dnevi drugič v karieri dobil oskarja za najboljšega igralca in postal najstarejši dobitnik te nagrade v zgodovini, je to kot se za njegova leta spodobi, to prespal in se srečen zahvalil šele zjutraj. Oglasil se je po podelitvi nagrad v Los Angelesu iz rodnega Walesa, kamor se je s precej mlajšo ženo odpravil na daljši dopust.

Igralec, ki je v svoji več kot 60-letni karieri posnel številne filme, je dobili prvega oskarja kot Hannibal Lecter, morda najstrašnejši zlobnež v zgodovini filma, medtem, ko je letošnji kipec dobil za vlogo ostarelega očeta, ki se v filmu “The father” bori z izgubo spomina. V resničnem življenju Hopkins nima težav s spominom, saj ga nenehno uri, igra klavir, vadi besedila in podobno. Uspešen igralec, ki ga obožuje svet, je v resnici manj uspešen v očetovski vlogi.

Hči Abigail (foto: profimedia)

Abigail Hopkins, ki sebe opisuje kot pevko, igralko in režiserko, se je rodila leta 1968, ko je Hopkinsova zakonska zveza z njeno materjo že propadla. Igralec je večino časa preživel na snemanjih ali s steklenico tekile, na koncu pa je z novo ženo dobesedno pobegnil v Ameriko, nekdanjo ženo in hčer pa pustil v Londonu.

Videla sem ga morda enkrat na leto, če že toliko,” se je kasneje pritožila Abigail, ki je zrasla v nesrečno, neurejeno mladenko. Ko je očetova slava rasla, se je Abigail uničevala z amfetamini in alkoholom ter razmišljala o samomoru. Abigail in Hopkins sta se uspela zbližati, ko je igralec dobil oskarja za vlogo Hannibala Lecterja, skupaj sta se celo začela pojavljati na premierah, oče pa ji je pomagal, da je dobila manjše filmske vloge in si kupila stanovanje.

Toda Abigail mu ni mogla odpustiti, ker jo je kot otroka zanemarjal, ni mogla živeti v njegovi senci, tako da se je odnos spet ohladil. Ko so ga leta 2018 vprašali, ali ima vnuke, je moral Hopkins priznati, da nima pojma.
“Ljudje se razhajajo. Gredo svojo pot. Ni nujno, da imate radi svojo družino. Otroci niso nujno všeč staršem. Ni se treba ljubiti,” je komentiral Hopkins. Ko so ga obtožili, da zveni hladno, je odgovoril: “No, ja. Življenje je hladno.”

Anthony Hopkins s svojo 27-let mlajšo ženo. (foto: Profimedia)

Foto: Profimedia

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Nika Zorjan pokazala posnetek s sestro

Objavljeno

V redu

Avtor

Obe sta pravi lepotici!

Priljubljena mlada pevka Nika Zorjan ima pet let mlajšo sestro Evo, s katero pa sta več kot očitno zelo povezani. Sestri se večkrat skupaj tudi fotografirata, Nika večkrat omeni, da jo ima zelo rada. Jo pa mlajša sestra tudi večkrat spremlja na njenih koncertih kot spremljevalna vokalistka.

Tokrat je na svoj Instagram račun dodala posnetek, na katerem je skupaj s svojo sestro, ta pa ji pritisne poljubčke na lice. Poglejte si, kakšni lepotiti sta Zorjanovi dami!

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

HIT TEDNA PO IZBORU NAŠIH BRALCEV

HIT TEDNA po izboru naših bralcev je Stella s svojo skladbo Ta neki neki.

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO