Kontaktirajte nas

Zabava

Kraljica se bo elegantno umaknila, Charles bo prevzel posle

Objavljeno

V redu

Kraljica Elizabeta bo šla v Buckinghamsko palačo le dva dni na teden, da bo imela sestanke. 

Po smrti svojega ljubljenega moža, princa Philipa, bo 95-letna kraljica Elizabeta odstopila od številnih dolžnosti, piše Daily Mail. Njeni otroci bodo v monarhiji prevzeli večje odgovornosti. V intervjuju za New York Times je strokovnjak za kraljevo družino BBC Peter Hunt dejal, da bo kraljica elegantno izginila. “Pandemija koronavirusa ji je pomagala pri tem, kar bi storila vsaka razumna 95-letnica, da ne bi stala na nogah ves dan,” je dejal Hunt. Pojasnil je še, da je verjetno zaključila z vsemi sestanki, zabavami in pogostitvami ter se ne bo vrnila  k svojemu natrpanemu urniku. Elizabeth bo šla v Buckinghamsko palačo le dvakrat na teden, da bo imela sestanke.

Kraljica je že od nastopa prestola leta 1952 sodelovala pri vseh dogodkih in nadzorovala vsak ustavni del, razen v letih, ko je bila noseča s princem Andrewom in princem Edwardom

Verjetno bo večino nalog prevzel princ Charles. Že prej je bilo jasno, da želi zmanjšati monarhijo in da njegov sin, 36-letni princ Harry in njegova žena, 39-letna Meghan Markle, ne bi bila več člana kraljeve družine. 72-letni Charles si bo prizadeval zmanjšati monarhijo, da bi prihranil denar. 

Kraljica, Meghan in Harry foto: Splash News

‘Meghan Markle in princa Harryja bi tako povsem izločili iz kraljeve družine. Kraljica že dolgo želi držati družino na kupu iz sentimentalnih razlogov, Charles pa si želi sprememb in mislim, da se bodo zgodile,” je povedala Angela Levin, strokovnjakinja za kraljevo družino. Charles bi nato lahko povabil člane svoje družine, da prevzamejo delovne vloge, kot je to v mnogih evropskih državah, kjer naj bi imeli člani kraljeve službe.

 foto: Profimedia

Zabava

Sanjski moški: Mary komentirala Polonin izbruh

Objavljeno

V redu

Avtor

Med kandidatkami šova Sanjski moški je ‘počilo’. Polona se ni mogla zadržati in je napadla Mary …

Potem ko je Carmen Poloni razkrila, da je Mary Gregorju Čeglaju izdala, koliko je stara, se slednja ni mogla zadržati. Polona je namreč želela, da njena starost ostane skrivnost, dokler se z Gregorjem bolje ne spoznata. Šele nato mu je želela razkriti, da je stara komaj 18 let. A njeno skrivnost je izdala Mary. Pojasnila je, da ni vedela, da je to skrivno, saj ji ni nihče povedal.

»Jaz se nje ne bojim in ne mislim hodit do nje in ji govoriti – joj, oprosti, jaz sem pa povedala, koliko si stara,« je dejala Mary in pojasnila še, da če bi to storila, bi bilo videti, kot da je njeno starost izdala nalašč.

Mnenja gledalk in gledalcev so deljena. Nekateri menijo, da je Mary ravnala grdo, spet drugi menijo, da Polonina leta ne bi smela biti takšna skrivnost …

Kaj pa menite vi?

Foto: POP TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Poglejte, kakšne vroče fotografije deli kandidatka Sanjskega moškega

Objavljeno

V redu

Avtor

Postavna Kaja Casar je vsekakor znala vnovčiti svoje telo.

Samo poglejte si, kako popolno je telo kandidatke Sanjskega moškega Slovenija, Kaje Casar. Dekle je pokazala, da ima zares popolno telo, kakršnega bi si želela marsikatera mladenka.

Kaja je s tem, ko se je izpostavila in tekmovala za srce postavnega Gregorja Čeglaja, znala vnovčiti svojo prepoznavnost in danes navdušuje mnoge kot model športnih oblačil.

Poglejte si njene fotografije spodaj. Vroče, kajne?

View this post on Instagram

A post shared by Kaja Casar (@casarkaja)

Foto: POP TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Sanjski moški: Poglejte, kaj so naredile tri kandidatke

Objavljeno

V redu

Avtor

Tri kandidatke, ki se potegujejo za srce sanjskega moškega, so pokazale, da mislijo resno …

Priljubljeni resničnostni šov Sanjski moški Slovenije je navdušil številne gledalce. Gregor Čeglaj pa je očitno pustil velik pečat kar pri treh kandidatkah, ki se potegujejo za njegovo srce. Dekleta so namreč objavila fotografijo, na kateri kažejo tatu. Njihove roke po novem krasi vrtnica.

Katera tri dekleta so se odločila za tak korak in zakaj, ni znano, a gledalci, ki spremljajo šov ugotavljajo, da bi to lahko bile Anja, Kaja in Nina. Kaj pa menite vi? So to prava tri dekleta?

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

HIT TEDNA PO IZBORU NAŠIH BRALCEV

HIT TEDNA po izboru naših bralcev je Stella s svojo skladbo Ta neki neki.

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO