Connect with us

Zabava

Vrtnice in vino: Ali Maruša in Luka res snemata v domači dnevni sobi?

Objavljeno

on

Dnevna soba je opremljena z dodatki, ki nakazujejo, da gre za njuno domovanje. Na mizi celo počiva elektronska varuška, da bi se lahko odzvala, če bi se prebudila njuna otroka. Gre za odlično scensko postavitev ali resnično snemajo v njuni dnevi sobi?

S šovom Sanjski moški so na POP TV postregli tudi s komentatorsko oddajo Vrtnice in vino, kjer sta pozornost gledalcev nemudoma pritegnila simpatična starša Maruša in Luka. Slednja v sproščenem vzdušju komentirata peripetije, ki se odvijajo v šovu Sanjski moški in tako poskrbita, da se pred malimi zasloni krohotamo tudi v poznejših večernih urah.

Pa sta mlada starša tako navihana in sproščena zaradi tega, ker komentarje snemajo v njuni domači dnevni sobi? Kot smo izvedeli, temu ni tako. Medtem ko sta denimo Jaka in Gašper Hafner snemala komentatorsko oddajo Ljubezen po domače na kavču v domačem okolju, se je morala produkcija zaradi epidemioloških ukrepov znajti drugače. Maruša in Luka tako snemata v studiu, ki so ga spremenili v dnevno sobo in jo opremili podobno, kot sta si jo uredila doma.

Foto: POP TV

Zabava

Kmetija: Tekmovalec Kristijan utrpel hudo nesrečo. Kaj se dogaja z njim?

Objavljeno

on

Avtor:

Nekdanji tekmovalec letošnjega šova Kmetija je bil udeležen v hudi nesreči.

Nekdanji tekmovalec letošnjega šova Kmetija, Kristijan Kozole, je po poročanju portala njena.si, pred leti utrpel hudo delovno nesrečo.

»Da ima za seboj delovno nesrečo, ki bi lahko bila zanj usodna, je nedavno na družbenem omrežju razkril njegov prijatelj. »Kristjan lani skoraj izgubil življenje v delovnem stroju, letos je slavil dva rojstna dneva,« je zapisal piše omenjeni portal.

»Za rokometaša so kot kaže ti spomini preveč boleči, saj o tem ne želi govoriti,« pojasnjuje omenjeni portal.

Foto: Voyo/posnetek zaslona

Continue Reading

Zabava

Prepoznate malčka s fotografije? Zaradi tega, kar počne, ga danes obožuje cela Slovenija

Objavljeno

on

Avtor:

Ste prepoznali malčka, ki se smeji s fotografije? Verjemite, zelo dobro ga poznate in radi gledate.

Če ste ugibali, da je na fotografiji, ki je nastala pred mnogimi leti, danes zelo priljubljeni voditelj komik in žirant šova Slovenija ima talent, Lado Bizovičar, se niste zmotili.

Fotografijo so na družbeno omrežje že pred časom objavili ustvarjalci šova Slovenija ima talent, poleg pa so pripisali: »Kdo ugane, kdo je otrok na fotki?«

Mnogi gledalci so hitro ugotovili, da gre za priljubljenega Lada Bizovičarja.

Foto: Facebook

Continue Reading

Zabava

Izpadli v slovenskih Talentih, sedaj pa prejeli takšno veliko nagrado

Objavljeno

on

Avtor:

Izpadli so v letošnjem šovu Slovenija ima talent, sedaj pa prejeli še boljše priznanje …

Primorski skupini Pantaloons je uvrstitev v finale šova Slovenija ima talent ušlo za las. Pristali so na nehvaležnem tretjem mestu in niso šli naprej.

A kljub temu so dejali, da niso razočarani. “Glede na razplet, nam vse skupaj sploh ni pustilo grenkega priokusa,« so dejal za 24ur.com in dodali: »Dobili smo tudi podlago, da gremo s polno paro naprej.”

Sedaj pa se jim je nasmehnila sreča. Žirant šova Slovenija ima talent, Lado Bizovičar jih je namreč povabil, da se mu pridružijo v Stožicah konec januarja.

»Pantaloonsi bodo nastopali po odrih, večjih od Stožic. Počaščen sem, da jih lahko povabim na “koštanje” velikanskosti!  je zapisal Bizovičar na Instagramu in dodal posnetek, s katerim je pokazal, kako je skupino Pantaloons povabil v Stožice in kako so se odzvali.

Posnetek si poglejte spodaj.

Foto: Voyo/posnetek zaslona

Continue Reading

 

 

POGLEJTE SI NOVO PESEM SLOVENSKEGA GLASBENIKA

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals