Domov Zabava To se danes dogaja Ivanu (Ljubezen po domače). Tega si ne bi...

To se danes dogaja Ivanu (Ljubezen po domače). Tega si ne bi mislili

To pa je veliko presenečenje.

Zagotovo še niste pozabili na mirnega in marljivega Ivana, ki se je v zadnji sezoni šova Ljubezen po domače potegoval za srčno naklonjenost Nade. Ta ga je na koncu izbrala za sopotnika na izletu, med njima pa ni bilo iskrice ljubezni. Sta pa zato ostala prijatelja.

In kako se ima Ivan danes?

Včasih mi je kar malo nerodno in ne grem v trgovino, ker bežim, ker me gledajo. Zadnjič sem bil na pohodu pri Prevaljah in so me ženske tam zagledale in sem kar bežal iz enega kota v drugi kot,« je razkril za portal 24ur.com in razkril, da so bile to starejše dame. Razkril pa je tudi, da pogosto dobi kakšno vabilo.

Je kar precej tega, ampak imajo čudne želje. Po vsem tem življenju, ki sem ga imel, se ne bi rad kar zaletel, pa naredil napako. Nisem izbirčen, ampak vedno pravim, da če je spoštovanje, pride tudi vse ostalo. Samo to je potrebno. Mene ne more nihče prestaviti v mesto, v blok, na beton. Jaz sem, kot pravimo pri nas, selski dečko oziroma vaški otrok. Če nimam nekaj zelenega okoli sebe, potem se ne počutim dobro.”,« je še razložil za omenjeni portal.

Foto: Voyo