Domov Zabava Drama v šovu Super par, resnica pa takšna, da vas bo vrglo...

Drama v šovu Super par, resnica pa takšna, da vas bo vrglo na zadnjo plat

Ni vse tako kot se zdi pred kamero …

V zadnji oddaji šova Super par se je zgodila prava drama. Ajda, Žanet in Indira so na vsak način želele, da igro licitacij izgubi Silvo, zato je od njih prejemal predmete, ki jih je moral držati. Melita je medtem svoje predmete nalagala Luki. Eva pa ni želela sodelovati, menila je namreč, da je igra grda in da pri moških povzroča trpljenje. Zaradi tega pa je bila na koncu tudi označena za izdajalko, nekateri so menili, da se ni držala dogovora.

A Eva je sklenila, da v Instagram zgodbi razjasni dejstvo, ki pa spremeni marsikaj. Kot pravi, dogovora ni bilo, resnica pa je takšna, da se dekleta med sabo sploh niso družila!

»Nobeden mi ne bo govoril, da je bilo to prijateljstvo, da je bilo to zavezništvo. Bila sme v hiši, punce smo bile več ali manj vsaka v svoji sobi. Fantje so se družili, so se kopali, igrali pikado, punce smo bile vsaka v svoji sobi, nismo se preveč družile, nismo se pogovarjale in sedaj to, neko prijateljstvo, zavezništvo, nek jok, … Jaz sem zdaj zelo presenečena, ko vidim ta jok. Ne obsojam, očitno jim je bilo res hudo, ampak, še enkrat, kadarkoli bi želele, bi lahko igro prekinile,« je povedala Eva.

Foto: Voyo/posnetek zaslona