in

Vesna Pernarčič iskreno spregovorila o ločitvi

Igralka, ki v seriji Skrito v raju igra Meri, je iskreno spregovorila o ločitvi …

V priljubljeni slovenski seriji Skrito v raju igra tudi znana in priljubljena igralka Vesna Pernarčič. Igra lik Meri, ženo mesarja Frenka, s katerim ima dva otroka, Saško in Kevina.

Tudi zasebno ima igralka otroke, je mati treh sinov. Za njo pa je tudi ločitev. Igralka ima namreč dva sinova iz prejšnjega zakona.

»Ločitev za nikogar ni lahka, pa čeprav se razideš sporazumno. Ostati sam z otroki, kot sem takrat ostala jaz, ni preprosto, čeprav sva oba z bivšim možem skrbela zanje. Strah me je bilo, počutila sem se tako samo … Hvala bogu, da sem imela mamo, ki mi je stala ob strani. Z bivšim možem sva zdaj prijatelja. So pa bila tudi težka obdobja. V nekem trenutku sem ločitev občutila kot osebni poraz.

Razočarana sem bila nad sabo, da mi ni uspelo obdržati družine. Da nisem speljala zadeve, kot bi morala. Odločitev za ločitev se mi, ne glede na posledice, zdi pogumno dejanje, če se ne da več ostati skupaj. Veliko ljudi raje ostaja skupaj, ker se bojijo procesa, ki sledi ločitvi. Z bivšim možem imava lep odnos predvsem zato, ker se nama je uspelo še pravočasno raziti. Pa tudi zaradi otrok, tudi zaradi njih sva prijateljska in ohranjava zdravo komunikacijo. Večina bivših zakoncev namreč nima dobrega odnosa, jaz sem za najinega hvaležna,« je priznala za revijo Svet24.

Foto: voyo

Damjan Murko delil fotografijo, s katero je sprožil ugibanja

Zvezdana Mlakar prosi vse za pomoč. To se ji dogaja …