Numerološka usmeritev dneva – Torek, 30.6.2020

  • Avtor: Asya
  • 30/06/2020

“Življenje je tako veliko, kot so velike tvoje predstave o samem sebi.” Tjaša Dorelay

Dobro jutro najbolj zgodnjim, vsem pa en lep dober dan! Poglejmo, kaj števila predvidevajo za danes. 

Danes boste bolj občutljivi in nagnjeni k umetniškemu izražanju in ustvarjanju: petju, plesu, slikanju, pisanju poezije, pravljic…Odprti boste, dinamični, čustveno nemirni. Dobro bi se znali počutiti v pevskem zboru, v plesnem paru, v skupinskih plesih, folklori,….Radi boste počeli stvari, ki vam resnično ugajajo. Danes vas bodo k vašim dejanjem gnala čustva. 

Medsebojne stike je danes pametno graditi s poslušanjem in ne s pretiranim moraliziranjem in pridiganjem.

S trudom in delavnostjo boste uspeli in denar bo pritekal iz različnih virov. 

Na področju partnerstva se izogibajte vzdržnosti in odrekanj, lepše vam bo in srečnejši boste, če boste izražali čustva in seksualno strast. 

Prebudite svoje neizživete sanje in počutili se boste kot prerojeni.  

Odlično počutje vam želim danes.

Vaša Alenka

Za vas piše

Numerologinja Alenka Brečko

Alenka Brečko

Leta 2012 sem prvič v življenju stopila do prve numerologinje, ki sem jo našla na spletu. Imela sem izredno srečo, saj je bila gospa več kot le numerologinja; izkušena, izobražena  in  polna različnih znanj  in me je znala  pravilno usmeriti. V tistem času sem navidezno imela vse, kar sem si takrat želela: zaposlitev, svoj dom, družino in nekaj pristnih, srčnih prijateljev.  V resnici mi več pomeni kvaliteta kot kvantiteta in tako je tudi s stvarmi in z ljudmi v mojem življenju.

Od nekdaj sem bila samostojna, ustvarjalna, fokusirana, usmerjena na cilj in vizijo ter delavna. V nekaj letih pa se je počasi in potiho večalo slabo počutje, notranja napetost in kot posledica so nastopile težave z zdravjem. Malo tu in malo tam, naenkrat pa je bilo vsega preveč.  Začela sem upoštevati numerološke cikle, števila v mojih rojstnih podatkih, v imenu in priimku, se izobraževati. Spremenila sem nekatere navade, prepričanja, vrednostni sistem, uvedla  dnevno duhovno prakso in na mojih šibkih točkah močno napredovala.  Dela s seboj imam še precej. Ne pričakujem pravljice od življenja. Ker je živo in v gibanju, poleg »srčkov in pikapolonic«,  trosi tudi »sol in poper«. S poznavanjem sebe in  razumevanjem nekaterih zakonitosti pa je lažje obvladljivo. Numerologije sem se naučila  zaradi sebe, ker mi je postalo zanimivo orodje, s katerim lažje manevriram skozi življenje. Rada imam adrenalin in včasih malce tvegam, da je življenje bolj pisano in veselo, še prej pa »pogledam v številke.«  Zakaj bi padala na nos, če lahko pristajam na nogah? Vsaj v večini primerov.

Osem let je minilo od mojega prvega obiska pri numerologinji. V tem času sem nad po(močjo) numerologije postala navdušena.  Prav takšna sem tudi  numerologinja.

Alenka Brečko