Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Mojca Fatur ima takšno čarobno moč

Objavljeno

V redu

Ste vedeli, da lahko znana igralka prebere zgodbo iz kamna?

Znana in zelo priljubljena igralka Mojca Fatur, ki je mamica treh otrok, dva sinova ima s priljubljenim voditeljem in animatorjem Klemnom Slakonjo, je na družbenem omrežju delila zanimivo zgodbo. Opisala je, kako je pred leti umirila svoja dva sinova in kako sta jo kasneje spomnila na njene besede.

“Lani med počitnicami sta bila fanta eno dopoldne sila tečna. Vse je bilo ne, vse je bilo bedno, skratka dolgcajt od dolgcajta… in to na morju!!!

Ko mi je počasi zmanjkovalo adutov in potrpljenja, sem pograbila zanimiv kamen, ki je ležal ob brisači, si ga položila na čelo in z zaprtimi očmi obmirovala. Fanta sta se takoj umirila in v tišini strmela vame. “Mami, kaj počneš?”

Povedala sem jima, da imajo kamni spomin in da v sebi nosijo zapisane zgodbe iz daljnih krajev, ki jih je morje skozi stoletja in tisočletja raznosilo na obale sveta.

Tako smo sedeli kakšno uro. Nosila sta mi kamne, jaz pa sem si jih prislanjala na uho, srce ali čelo in jima pripovedovala zgodbe, ki so jemale dih, pogrele srce, kdaj pa nas tudi do solz nasmejale.

In danes, ko priplavam nazaj na obalo, me tam pričaka Lev s kamnom v roki. “Mami, preberi mi zgodbo, prosim.” Priznam, da sem na “kamne pravljičarje” v tem času čisto pozabila. Zato je na moj zmeden pogled odgovoril: “A se ne spomniš, da znaš brat kamne?”

Prvi je v sebi nosil zgodbo o revnem dečku iz daljne Afrike, ki je od lakote in utrujenosti zaspal na žgočem soncu. V nenavadnem prostoru med sanjami in resničnostjo je našel okno v boljši svet. Vsem v vasi je povedal o svojem videnju. Nekaj let so skorajda manično iskali “boljši svet”, a žal neuspešno. Dokler se nekega dne niso odločili, da ga ustvarijo sami. Mali deček je postal kralj v njihovem cvetočem kraljestvu, polnem obilja in spoštovanja.

Drugi kamen pa je pripovedoval o bengalskemu tigru in njegovi zli usodi ter drobni deklici, ki ga je spomnila kakšen je bil kot mladič. Z njeno pomočjo je pozabil na svoje morilske pohode po okoliških vaseh in se raje posvetil pomoči vsem, ki so je bili potrebni,” je zapisala in požela s tem zapisom mnoge pozitivne komentarje in številne všečke. Nekdo izmed njenih spletnih prijateljev je zapisal tudi, da bi z veseljem bral njene zgodbe, če bi se kdaj znašle med platnicami. Z njim se zelo strinjamo in upamo, da se igralka odloči tako, ter jih zares zapiše.

Foto: Facebook

Zanimivosti

Poglejte, kje na Malem Lošinju preživlja dopust tenisač Roger Federer

Objavljeno

V redu

Avtor

Obmorski raj zase in svojo družino je našel v secesijski vili na Malem Lošinju.

Na Malem Lošinju poleg teniškega zvezdnika Rogerja Federerja dopustuje tudi nekdanji francoski nogometni reprezentant Thierry Henry.

Smetana svetovnega športa je na otok severnega Jadrana prispela ravno takrat, ko je Federerjev trener Ivan Ljubičić tam začel teniško akademijo.

Domačini in turisti so se o bivanju športnikov razreda A pogovarjali na družbenih omrežjih, kljub prizadevanjem, da bi bivanje na čudovitem otoku minilo brez vednosti javnosti. Čeprav so za dopust izbrali le skrite in razkošne oaze, se jim ni uspelo dovolj dobro skriti. Njihovo “skrivanje” je tudi na družbenih omrežjih, kjer nihče od njih ni objavil fotografij z Lošinja.

Za svoje bivanje sta Federer in Henry izbrala zaliv Čikat. Oba bivata v razkošnih vilah, ki se nahajata v rajskem zalivu. Tam so tudi praznovali, saj sta hčerki 23. julija praznovali 12. rojstni dan.

05opust v razkošni vili.

Foto: CHRISTOPHE SAIDI/SIPA PRESS/PROFIMEDIA CHRISTOPHE SAIDI/SIPA PRESS/PROFIMEDIA

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Prepoznate slavno pevko na fotografiji?

Objavljeno

V redu

Avtor

Slavna pevka je delila fotografijo iz otroštva. Bi jo prepoznali? Ge za zelo poznano hrvaško pevko, ki je že leta med najbolj priljubljenimi tudi pri nas.

Sliko iz otroštva je delila ob jubileju, ki ga je praznovala pred kratkim. Kljub temu, da je letošnje leto za njo nekaj posebnega, saj se je po 25ih letih razšla s partnerjem, širi svojo pozitivno energijo in nasmeh ter tudi modrost in izkušnje.

To je pevka Danijela, ki je po razhodu z dolgoletnim partnerjem Petrom Grašom pričakala Abrahama. Majhna, nasmejana in luštna, takšna je še danes.

Pevka Danijela

Foto: Instagram

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Poglejte, kako lepo postavo ima Natalija Verboten

Objavljeno

V redu

Avtor

Svoje oboževalce je navdušila s fotografijo v kopalkah …

Priljubljena pevka Natalija Verboten letos uživa na otoku Pagu. S svojo družino se je odpravila v kamp Straško, tam so nastanjeni v mobilni hišici. Po fotografijah, ki jih objavlja pevka, sklepamo, da zelo uživajo in da je to zanje res pravi dopust.

Zadnja fotografija, ki jo je Natalija objavila na svojem Instagram računu, pa razkriva, kako lepo postavo ima. Pozira namreč ob bazenu v čudovitih dvodelnih kopalkah.

Navdušena sem z družino letos prvič dopustujemo v mobilnih hišicah v @camp_strasko in moram priznati, da je to eden izmed naših najlepših dopustov – zagotovo se še vrnemo,” je zapisala poleg fotografije.

Fotografijo, ki je razveselila njene številne oboževalce, si lahko pogledate spodaj.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

POPULARNO