Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Mojca Fatur ima takšno čarobno moč

Objavljeno

V redu

Ste vedeli, da lahko znana igralka prebere zgodbo iz kamna?

Znana in zelo priljubljena igralka Mojca Fatur, ki je mamica treh otrok, dva sinova ima s priljubljenim voditeljem in animatorjem Klemnom Slakonjo, je na družbenem omrežju delila zanimivo zgodbo. Opisala je, kako je pred leti umirila svoja dva sinova in kako sta jo kasneje spomnila na njene besede.

“Lani med počitnicami sta bila fanta eno dopoldne sila tečna. Vse je bilo ne, vse je bilo bedno, skratka dolgcajt od dolgcajta… in to na morju!!!

Ko mi je počasi zmanjkovalo adutov in potrpljenja, sem pograbila zanimiv kamen, ki je ležal ob brisači, si ga položila na čelo in z zaprtimi očmi obmirovala. Fanta sta se takoj umirila in v tišini strmela vame. “Mami, kaj počneš?”

Povedala sem jima, da imajo kamni spomin in da v sebi nosijo zapisane zgodbe iz daljnih krajev, ki jih je morje skozi stoletja in tisočletja raznosilo na obale sveta.

Tako smo sedeli kakšno uro. Nosila sta mi kamne, jaz pa sem si jih prislanjala na uho, srce ali čelo in jima pripovedovala zgodbe, ki so jemale dih, pogrele srce, kdaj pa nas tudi do solz nasmejale.

In danes, ko priplavam nazaj na obalo, me tam pričaka Lev s kamnom v roki. “Mami, preberi mi zgodbo, prosim.” Priznam, da sem na “kamne pravljičarje” v tem času čisto pozabila. Zato je na moj zmeden pogled odgovoril: “A se ne spomniš, da znaš brat kamne?”

Prvi je v sebi nosil zgodbo o revnem dečku iz daljne Afrike, ki je od lakote in utrujenosti zaspal na žgočem soncu. V nenavadnem prostoru med sanjami in resničnostjo je našel okno v boljši svet. Vsem v vasi je povedal o svojem videnju. Nekaj let so skorajda manično iskali “boljši svet”, a žal neuspešno. Dokler se nekega dne niso odločili, da ga ustvarijo sami. Mali deček je postal kralj v njihovem cvetočem kraljestvu, polnem obilja in spoštovanja.

Drugi kamen pa je pripovedoval o bengalskemu tigru in njegovi zli usodi ter drobni deklici, ki ga je spomnila kakšen je bil kot mladič. Z njeno pomočjo je pozabil na svoje morilske pohode po okoliških vaseh in se raje posvetil pomoči vsem, ki so je bili potrebni,” je zapisala in požela s tem zapisom mnoge pozitivne komentarje in številne všečke. Nekdo izmed njenih spletnih prijateljev je zapisal tudi, da bi z veseljem bral njene zgodbe, če bi se kdaj znašle med platnicami. Z njim se zelo strinjamo in upamo, da se igralka odloči tako, ter jih zares zapiše.

Foto: Facebook

Zanimivosti

Mož Rebeke Dremelj na robu živcev. To se je dogajalo sredi noči

Objavljeno

V redu

Avtor

Ojoj, kakšna smola!

Priljubljena pevka in podjetnica Rebeka Dremelj je v svoji Instagram zgodbi tokrat objavila, kaj se je ponoči dogajalo pri njim.

»Evo, takole pa zgleda ob pol enajstih zvečer pri nas … Sicer je poleti res luštno potem, ampak realnost, predno prideš do luštnega je pa taka,« je razkrila in pokazala, kako njen mož Sandi v gumijastih škornjih hodi po domačem bazenu.

Na vprašanje, kaj dela, ji je odgovoril: »Samo znorel bom. Ravnam folijo.«

Močno upamo, da so danes težave že odpravljene in da se voda v bazenu že lepo segreva.

Instagram zgodba

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Poglejte, kakšen cukerček je sin Maje Prašnikar in Alena Kobilice

Objavljeno

V redu

Avtor

Oh, ob tej fotografiji se boste stopili …

Eden lepših slovenskih parov, Maja Prašnikar in Alen Kobilica, se pogosto oglasita preko družbenih omrežij. Svoje številne spletne sledilce pa v zadnjem času razveseljujeta tudi z utrinki iz zasebnega življenja, ponosno pokažeta svojega sina Vala, ki pridno raste in se razvija.

»Joj, tko je prisrcen in ta njegov glasek…moram delit se tuki
Moj mali srecen navihancek
,« je že pred časom na družbeno omrećje zapisala Prašnikarjeva in dodala zares čudovit posnetek, ki si ga lahko pogledate tukaj.

Sedaj pa je preko Instagram zgodbe fotografijo svojega sina delil še Alen. Pogledate si jo lahko spodaj.

Instagram zgodba

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Saši Einsiedler porušili hišo! Kaj se dogaja?!

Objavljeno

V redu

Avtor

Fotografije so dovolj zgovorne …

Televizijska voditeljica, uspešna komunikacijska trenerka in mati petih otrok, Saša Einsiedler, je med svoje spletne prijatelje poslala fotografije, na katerih je pravo razdejanje. Njen čudoviti dom, ki ga ima sredi narave, je v prenovi. Kot je videti, so porušili steno, v delu je zasteklitev terase, po fotografijah sodeč pa bo pri Einsiedlerjevi nova tudi kuhinja.

»Enkrat bo tudi to minilo je pripisala poleg fotografij, ki jih je objavila.

Verjamemo, da bo v prenovljeni hiši s svojimi otroki in partnerjem Andrejem še bolj uživala. Privoščimo!

Foto: Facebook, osebni arhiv

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals