Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Maraaya končno razkrila to čudovito skrivnost. To vas bo zelo razveselilo

Objavljeno

V redu

Več kot pol leta sta skrivala, kaj se dogaja.

Priljubljena slovenska pevka in žirantka šova Slovenija ima talent Marjetka Vovk in njen soprog, glasbeni producent Aleš Vovk, ki sta znana tudi kot duo Maraaya, sta svojim številnim spletnim prijateljem razkrila dolgo varovano skrivnost. Gre za zares lep glasbeni dogodek.

»Končno vam lahko izdava.  Več kot pol leta smo ‘skrivali’, ustvarjali, pili kavice, se smejali, jokali in pisali nove zgodbe.  Nove pesmi.  Novo @nusaderenda  9. julija prihaja prva od njih. Ponosna in vesela sva, da smo se z Nušo (in Frenkom) ujeli in da vsi težko pričakujemo, da poslušalci slišijo, kaj smo ustvarili.  Nuša ima še toooliko za povedati in dati, da se veseliva kot dva otročka novih zgodb. VALČEK se imenuje prva.,« sta zapisala na svoj Instagram račun in dodala tudi nekaj fotografij.

Čudovito, kajne?

Foto: Facebook

Zanimivosti

Jan Plestenjak pokazala posnetek: To se dogaja pred koncertom

Objavljeno

V redu

Avtor

Razkril je tisto, kar oboževalci ne vidijo.

Priljubljeni slovenski pevec Jan Plestenjak ima, tako kot mnogi drugi uspešni in znani slovenski pevci, te dni polno koncertov. S svojimi hiti navdušuje po vsej Sloveniji, sesaj pa je številnim spletnim prijateljem s kratkim posnetkom pokazal še, kaj vse se dogaja, še preden se koncert prične.

»Žirovnica …ta petek pa KKŠ Summerfest, sobota grad Brežice! J je pripisal poleg posnetka, ki je navdušil mnoge.

Je navdušil tudi vas?

Foto: facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Igralka Katarina Čas sporočila tako zelo žalostno novico

Objavljeno

V redu

Avtor

Priljubljena igralka žaluje in sporoča, da ga zelo pogreša.

Priljubljena slovenska igralka Katarina Čas, ki je zaigrala v mnogih filmih in serrijah, pa tudi onkraj meja Slovenije, je na svoj Instagram račun dodala fotografije, na katerih je skupaj s svojim pasjim prijateljem. Tisti, ki igralko spremljate, veste, da se je njen kuža na fotografijah pojavljal pogosto in da ga je imela zares rada. A sedaj je sporočila zelo žalostno novico, njen kuža je preminil že pred tremi meseci.

»Minili so skoraj trije meseci, odkar je umrl moj najboljši prijatelj, in tako zelo ga pogrešam,« je zapisala Časova in dodala še, da ga nikoli ne bo pozabila.

Foto: facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Ksenija Benedetti razrila, kako se je začel njen dan. To morate videti

Objavljeno

V redu

Avtor

Razkrila je, zakaj je danes zanjo prav poseben dan.

Predavateljica in svetovalka za poslovno komuniciranje in protokol, Ksenija Benedetti, je delila fotografijo, s katero je pokazala, kako se je pričel njen dan.

»Navsezgodaj, direkt iz postelje Spredaj je petka, ne še zadaj nula je zapisala poleg fotografije, na kateri pa je vidno ganjena. Praznuje namreč svoj rojstni dan.

Iskrene čestitke tudi iz našega uredništva.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals