in

Sta Lara in Boštjan Romih ponovno skupaj?

Po novici o ločitvi sta ponovno delila skupno fotografijo …

Lara Romih, nekdanja soproga znanega voditelja Boštjana Romiha, je na družbenem omrežju delila nekaj fotografij, ki jih je pospremila z dolgim zapisom. Na eni izmed njih pa je tudi njen nekdanji partner Boštjan Romih. Zato sklepamo, da sta nekdanja zakonca ostala v dobrih prijateljskih odnosih.

»Hvaležna:

– za Jano = ‘Ti si meni sve, ti mi daješ sve…’. Samo molim lahko, da bi vsak imel v lajfu eno jano.

– za Nakonektane = Barbara, Lea, Jana, Mato, Acko, Loži in Bošti, moja matična celica, ki dovaja osnovne surovine v moj obtok.

– za Vrtičarje = Grega in Petra, Petra in Primož, Primož in Pia, Damjana in Aleš, moja mlajša matična celica, ki skrbi za svež dotok kisika za obnavljanje.

– za APZ = največja in najmočnejšega družina, ki si jo lahko človek sploh zamisli. In Alt 1- zborček znotraj zbora, z močno duhovno nevidno spletenimi niti.

– za Poliške sosede = Katja in Pajo, Tadeja in Tadej, vedno na voljo za žur in za pomoč ter vedno nasmejani do ušes.

-za Ladies First = z Ireno – mati modrosti ????, Anjo – zlato srce ????, Eriko – novopečeno mamico ????. In poleg še Mare, Majk, Samo, Vaso, Kristjan – moja prva ljubavi v pop več glasno petje in še maestro Matej. Ker je muska zdravje hvala VSEM VAM, da ste moji zdravnik ????.

– za Solsticij dame = Eva, Barbara in Barbara, moje psihoterapevtke. Naše globoke debate so up grade level ????.

– za Janjo = mojo rožico. Premaknila si gore, draga moja… in umila kak del mojega uma.

– za Marjetko, ki mimogrede ustvari: Draga Lara, petek je bil pure magic ✨✨✨ ????. Ne vem, kdaj sem nazadnje doživela kaj tako lepega – ja, to je lajf … and you are so lovable … in če tega kdo ne razume, ima zares resen problem. ❤️

– za Roberta in Jano = ZASSS – trojček, ne tisti, ampak en tak j… garaški, ki si ponoči dopisuje, ker resno misli rešit svet ????.

– za Perovške – ki me vedno najprej nafojrtajo ????. V desetih letih smo postali familja, tako močan je ta obroč.

– za Svoje tri mladičke. Svaka vam čast, da zdržite s tako “poco loco” materjo ????. Vem da ste ljudje z veliko začetnico. Pa še Bošti, never mind, gore dole, levo desno, dala sva si pol življenja in zato sem hvaležna in pika.

– za Še kup sreče … Janez in Maja, Samo in Mojca, Mitja in Saša, Mojca in Miran, Manu, Melita, Suzi, Klara in Giorgi, Sonja in Miha, Polde, Suzana, Nušjak, Špela, Aljoša, Urška, Zala… itd, nemogoče vse omeniti, omrežja pač niso knjiga …
VAS PA NOSIM … vse po vrsti… v srčku.
Še dobro, da nimam prou majhnega srca ,«
je Lara zapisala poleg fotografij. Najdete jih tukaj.

Foto: facebook

Znana Slovenka sporočila veselo novico: Postala bo mamica