Numerološka usmeritev dneva – Nedelja, 30. 8. 2020

  • Avtor: Asya
  • 30/08/2020

Dobro jutro, dober dan!

»Ustvarjalnost je pesem duše, ki vibrira z melodijo srca.«

Danes  boste bolj kot kadarkoli začutili željo, da bi se umetniško izrazili. Tudi tisti, ki ste prepričani, da umetnost ni za vas, da nimate talenta, da ničesar ne znate narisati, napisati, zapeti, sestaviti, oblikovati, zašiti, skuhati, izrezljati, izdelati. V sebi boste začutili, če ne drugega, da bi v roke prijeli kakšno knjigo poezije in jo malce prelistali. V otroških sobah vaših otrok vas bo morda premamil plastelin, da ga pregnetete med prsti in izdelate kakšnega možička. Pa tempera barvice, flomastri, risalni listi, glina, kuhalnica, dleto,… kar čakajo na vašo pozornost.

Pa karaoke, a ni super slišati svoj glas, morda po dolgem času?  Brez občutkov krivde si vzemite čas za sebe in si dajte duška, brez pričakovanj. Prebudite otroka v sebi, naj bo razigran. Boste videli, kako se boste sprostili, povezali s seboj in se na novo odkrili. Ustvarjanje je lahko čudovita meditacija.

Vsi, ki se zatikate v poslu, v odnosih, v vsakdanjiku, privoščite si umetniško ustvarjalni odklop in se prepustite notranjim navdihom. Boste videli, kaj bo nastalo. Ko prevedete intuitivna sporočila med ustvarjalnim procesom, lahko razrešite marsikatero nastalo situacijo, ki je potrebna vaše pozornosti.

Poudarek je na družinskem okolju danes, brez katere mnogi ne morejo delovati. Pokažite svojim dragim, da jih imate radi in ne pridigajte toliko.

Denar zna malce bolj polzeti skozi prste. Premišljeno tukaj. Materialno stanje bo danes ključno za stabilnost.

Sproščeno nedeljo vam želim.  

Vaša numerologinja Alenka

foto: pixabay.com

Za vas piše

Numerologinja Alenka Brečko

Alenka Brečko

Leta 2012 sem prvič v življenju stopila do prve numerologinje, ki sem jo našla na spletu. Imela sem izredno srečo, saj je bila gospa več kot le numerologinja; izkušena, izobražena  in  polna različnih znanj  in me je znala  pravilno usmeriti. V tistem času sem navidezno imela vse, kar sem si takrat želela: zaposlitev, svoj dom, družino in nekaj pristnih, srčnih prijateljev.  V resnici mi več pomeni kvaliteta kot kvantiteta in tako je tudi s stvarmi in z ljudmi v mojem življenju.

Od nekdaj sem bila samostojna, ustvarjalna, fokusirana, usmerjena na cilj in vizijo ter delavna. V nekaj letih pa se je počasi in potiho večalo slabo počutje, notranja napetost in kot posledica so nastopile težave z zdravjem. Malo tu in malo tam, naenkrat pa je bilo vsega preveč.  Začela sem upoštevati numerološke cikle, števila v mojih rojstnih podatkih, v imenu in priimku, se izobraževati. Spremenila sem nekatere navade, prepričanja, vrednostni sistem, uvedla  dnevno duhovno prakso in na mojih šibkih točkah močno napredovala.  Dela s seboj imam še precej. Ne pričakujem pravljice od življenja. Ker je živo in v gibanju, poleg »srčkov in pikapolonic«,  trosi tudi »sol in poper«. S poznavanjem sebe in  razumevanjem nekaterih zakonitosti pa je lažje obvladljivo. Numerologije sem se naučila  zaradi sebe, ker mi je postalo zanimivo orodje, s katerim lažje manevriram skozi življenje. Rada imam adrenalin in včasih malce tvegam, da je življenje bolj pisano in veselo, še prej pa »pogledam v številke.«  Zakaj bi padala na nos, če lahko pristajam na nogah? Vsaj v večini primerov.

Osem let je minilo od mojega prvega obiska pri numerologinji. V tem času sem nad po(močjo) numerologije postala navdušena.  Prav takšna sem tudi  numerologinja.

Alenka Brečko

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com