Kontaktirajte nas

Zanimivosti

VIDEO: Številne slovenske vplivnice z močnim sporočilom pokazale svojo zadnjico

Objavljeno

V redu

Poznate eno najbolj prepoznavnih slovenskih vplivnic Natašo Mernik, ki ji na Instagramu sledi več kot 19 tisoč sledilcev? Vplivnica se že nekaj let trudi na popolnoma drugačni poti kot številne druge vplivnice. Svoje fotografije in posnetke objavlja tudi z namenom, da bi mladim dekletom podala sporočilo, da je najpomembnejše, da se v svoji koži počutijo dobro.

Pogosto objavlja fotografije, na katerih je v kopalkah, se požvižga na negativne komentarje in sporoča svojim sledilcem, da je vsako telo popolno in da je najbolj pomembno, da se sprejmemo takšne kot smo.

Pred časom pa je združila moči še z nekaterimi vplivnicami in posnela posnetek z zelo močnim sporočilom. Vplivnice so na posnetku pokazale svojo zadnjico, nekatere v spodnjem perilu, druge v kopalkah, tretje pa v kratkih hlačah. Vse pa z enotnim sporočilom: »Vsaka je drugačna, imejte se rade, imejte rade svoje telo.«

Med vplivnicami, ki so sodelovale in preko družbenega omrežja Instagram svojim oboževalcem in sledilcem poslale močno sporočilo, so bile tudi Tjaša Kokalj Jerala, Teja Jugovic, Zagoričnik Zala, Teja Vrbnjak-Erbežnik, Elisa Camara, Noka Žujo, Anja Kotar, Ula Furlan, Tina Mentol in druge.

Posnetek, ki so ga pripravile, si lahko pogledate spodaj.

View this post on Instagram

[reposting for the third time cuz it got deleted ✌🏻] Imagine 💫 If I’m shinin’, everybody gonna shine 💫 by @lizzobeeating playing in the background • Recreating this video by @rianne.meijer was so much fun, all because I have sooo many amazing friends here on Insta and in real life who were willing to join! • All different, all amazing, all beautiful. Ladies and gents, love yourself, love your body and embrace your perfect imperfections. • THANK YOU 💫❤️ @tjasa_kokalj_jerala @sgmxinfinity @sarahbamburac_art @coolmamacitaa @zagoricnikzala @matu.sins @tejavrbnjakerbeznik @elisabethnaomi98 @swimsor @nokazujo @anja.kotar @kataivakic @ulaf @endzifrajerka @mentolgram @molliemunroquirk @tixibeauty #bodypositivity #bodypositive #selflove #plussize #loveyourself #effyourbeautystandards #plussizefashion #selfcare #fashion #love #motivation #confidence #plussizemodel #curvy #loveyourbody

A post shared by Nataša Mernik (@natashamernik) on

Foto: Facebook

Zanimivosti

Opa, poglejte kateri znani mladenič objema Heleno Blagne

Objavljeno

V redu

Avtor

Uf, to pa je vroča fotografija. Kaj sta počela?

Priljubljena slovenska pevka in žirantka šova Znan obraz ima svoj glas, Helena Blagne, je tokrat svoje številne spletne oboževalce navdušila, pa tudi presenetila s fotografijo, na kateri je skupaj s postavnim mladeničem. Če se sprašujete, kdo to je – župan občine Sveta trojica David Klobasa, ki na svojem Instagramu objavlja fotografije, na katerih je z lepoticami. Seveda mednje sodi tudi priljubljena pevka.

»Sošolca na zaključnem je zapisala poleg, David pa je fotografijo komentiral z besedami: »Ooo draga sošolka… to je to, zaključni izlet, zadnji sedeži na avtobusu, sendvič s posebno in pingo sok. Nepozabno…«

Očitno je, da sta dobra prijatelja, seveda pa sta s skupno fotografijo navdušila tudi svoje oboževalce.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Rebeka Dremelj po hudi izgubi sedaj objokana sporočila še to

Objavljeno

V redu

Avtor

Priljubljena pevka je razkrila vse …

Ena najbolj priljubljenih slovenskih pevk, uspešna podjetnica in predana mamica Šajane in Sije, Rebeka Dremelj, je preko Instagram zgodbe razkrila svoja čustva. S tem je želela pokazati, da tudi njen dan ni vedno nasmejan in popoln in da ima tudi sama vzpone in padce.

»Nikakor ne morem priti na zeleno vejo s svojim počutjem, ne vem, kaj mi je,« je pojasnila in povedala, da od trenutka, ko je prišla nazaj iz Grčije, ji je vse »dol padlo.« Iskreno je dodala še, da so njeni občutki takšni najbrž zaradi stresa in žalosti, ki jo doživlja v zadnjih dneh, vse odkar so izvedeli, da jih je zapustila njihova dolgoletna mačka Leni. »Skoz imam objokane oči, ne vem, kaj je to,« ji ni bilo težko priznati.

»Zakaj vam to govorim? Zato, da ne bo vedno oh in sploh … in kako imamo vsi tako neverjetno čudovito življenje. Pač, pridejo trenutki, ko si seveda tudi totalno sesut, ko se ne počutiš dobro in pač, vse je to človeško,« je še razložila.

S svojo iskreno izpovedjo je pevka ponovno dokazala, zakaj je med številnimi tako priljubljena.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Ste vedeli, da ima Marjetka Vovk takšno mnenje o Janu Plestenjaku? To vas zna presenetiti …

Objavljeno

V redu

Avtor

Pevka je iskreno spregovorila o njem …

Priljubljeni slovenski pevec Jan Plestenjak je pred časom mnoge svoje oboževalce navdušil, ko je predstavil novo pesem V naju še verjamem, ki je nastala v sodelovanju z duom Maraaya. Mnogi menijo, da sta pevec in Marjetka Vovk pesem čudovito odpela in so jo takoj vzeli za svojo. Da je sodelovanje bilo zares uspešno, pa je potrdila tudi Marjetka, ki je na svoj Instagram račun zapisala: »Vedno bolj se poznava, vedno večja je najina glasbena energija na odru! Kdaj spet ponoviva @janplestenjak ?«

To pomeni, da bosta morda presenetila še s kakšno lepo pesmijo? Mi upamo, da bo tako.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals