Connect with us

Zanimivosti

VIDEO: Številne slovenske vplivnice z močnim sporočilom pokazale svojo zadnjico

Published

on

Poznate eno najbolj prepoznavnih slovenskih vplivnic Natašo Mernik, ki ji na Instagramu sledi več kot 19 tisoč sledilcev? Vplivnica se že nekaj let trudi na popolnoma drugačni poti kot številne druge vplivnice. Svoje fotografije in posnetke objavlja tudi z namenom, da bi mladim dekletom podala sporočilo, da je najpomembnejše, da se v svoji koži počutijo dobro.

Pogosto objavlja fotografije, na katerih je v kopalkah, se požvižga na negativne komentarje in sporoča svojim sledilcem, da je vsako telo popolno in da je najbolj pomembno, da se sprejmemo takšne kot smo.

Pred časom pa je združila moči še z nekaterimi vplivnicami in posnela posnetek z zelo močnim sporočilom. Vplivnice so na posnetku pokazale svojo zadnjico, nekatere v spodnjem perilu, druge v kopalkah, tretje pa v kratkih hlačah. Vse pa z enotnim sporočilom: »Vsaka je drugačna, imejte se rade, imejte rade svoje telo.«

Med vplivnicami, ki so sodelovale in preko družbenega omrežja Instagram svojim oboževalcem in sledilcem poslale močno sporočilo, so bile tudi Tjaša Kokalj Jerala, Teja Jugovic, Zagoričnik Zala, Teja Vrbnjak-Erbežnik, Elisa Camara, Noka Žujo, Anja Kotar, Ula Furlan, Tina Mentol in druge.

Posnetek, ki so ga pripravile, si lahko pogledate spodaj.

View this post on Instagram

[reposting for the third time cuz it got deleted ✌🏻] Imagine 💫 If I’m shinin’, everybody gonna shine 💫 by @lizzobeeating playing in the background • Recreating this video by @rianne.meijer was so much fun, all because I have sooo many amazing friends here on Insta and in real life who were willing to join! • All different, all amazing, all beautiful. Ladies and gents, love yourself, love your body and embrace your perfect imperfections. • THANK YOU 💫❤️ @tjasa_kokalj_jerala @sgmxinfinity @sarahbamburac_art @coolmamacitaa @zagoricnikzala @matu.sins @tejavrbnjakerbeznik @elisabethnaomi98 @swimsor @nokazujo @anja.kotar @kataivakic @ulaf @endzifrajerka @mentolgram @molliemunroquirk @tixibeauty #bodypositivity #bodypositive #selflove #plussize #loveyourself #effyourbeautystandards #plussizefashion #selfcare #fashion #love #motivation #confidence #plussizemodel #curvy #loveyourbody

A post shared by Nataša Mernik (@natashamernik) on

Foto: Facebook

Zanimivosti

Vesela novica: Nuša Lesar je postala mamica! Vse to je razkrila o porodu

Published

on

Priljubljena televizijska voditeljica Nuša Lesar je postala mamica …

Televizijska voditeljica Nuša Lesar, ki smo jo spremljali v informativni oddaji Svet na Kanalu A, je svojim sodelavcem sporočila veselo novico. Postala je mamica, njen prvorojenec pa se je rodil nekaj po 18. uri. Lesarjeva je dodala, da je pravi »svetovec«, saj je ob tej uri sama vodila informativno oddajo.

Kot še razkrila portal 24ur.com se je s partnerjem sina razveselila že 31. maja.

Voditeljici so čestitali iz uredništva, sovoditelj Gregor Trebušak je dejal: “Za Nušo se zdaj začenja najlepša in najbolj odgovorna naloga, ki se nikoli ne neha. Ponuja pa, ob malo manj spanja in precejšnji utrujenosti, en kup nepozabnih trenutkov in verjetno poln telefon fotografij. Naj uživa. vse še prehitro mine.”

Foto: Facebook

Continue Reading

Zanimivosti

Bine Volčič odprl vrata svoje nove hiše. Ostali boste brez besed

Published

on

Ko boste videli, v kakšni vili živi Bine Volčič, boste ostali brez besed …

Eden najboljših kuharskih mojstrov pri nas, Bine Volčič, ki je tudi sodnik v kuharskemu šovu MasterChef, se je pred kratkim s svojo družino preselil na Goričko, kjer ustvarja svojo novo gastronomsko zgodbo.

Da se pripravlja res nekaj posebnega, je razvidno tudi iz fotografij, ki jih dodaja na družbeno omrežje, preko objav razkriva delčke svoje čudovite vile, ki je zares dih jemajoča.

»Po enem letu, odkar smo se preselili v “zeleni mir” Goričkega, vas lahko končno povabim, da skupaj skuhamo prijetno doživetje – midva s Katarino mu rečeva kar “4×4”, saj 4 udeleženci pod mojo taktirko v 4 urah pripravijo 4-hodni meni za 16 gostov (vsak pripelje še 3 svoje “najdražje”). Druženje v kuhinji in za mizo je za gurmanske duše neprecenljivo je razkril v eni izmed objav in s tem potrdil, da se pripravlja nekaj zares posebnega.

Foto: POP TV

Continue Reading

Zanimivosti

Znano Slovenko na zadnjo pot pospremili številni znani obrazi

Published

on

Pred dnevi je odjeknila žalostna novica, da se je poslovila priljubljena slovenska tekmovalka resničnostnega šova Kmetija, Sabina Mlakar.

Pred dnevi je Slovenijo pretresla novica o smrti priljubljene tekmovalke resničnostnih šovov, Sabine Mlakar. Mlakarjeva je tekmovala v šovih Kmetija in Ljubezen po domače. Že pred časom je za javnost povedala, da je zbolela za rakom, borila se je z vso silo, a bolezen je bila prehuda.

Kot poroča portal njena.si, so Mlakarjevo na njeni zadnji poti poleg žalujočih domačih, pospremili tudi številni znani obrazi.

»Med njimi je bila denimo gospodarica Kmetije Nada Zorec, ter tekmovalci – dobra prijatelja Monika Košenina in Jan Klobasa, Milena Žižek in Darja Tomažin ter Janez Marn iz oddaje Ljubezen po domače,« piše omenjeni portal.

Foto: pexels.com

Continue Reading

 

 

VESELE PRAZNIKE IN SREČNO V LETU 2023 VAM VOŠČIMO S PESMIJO ZVONČIĆI

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals