Kontaktirajte nas

Zanimivosti

VIDEO: Številne slovenske vplivnice z močnim sporočilom pokazale svojo zadnjico

Objavljeno

V redu

Poznate eno najbolj prepoznavnih slovenskih vplivnic Natašo Mernik, ki ji na Instagramu sledi več kot 19 tisoč sledilcev? Vplivnica se že nekaj let trudi na popolnoma drugačni poti kot številne druge vplivnice. Svoje fotografije in posnetke objavlja tudi z namenom, da bi mladim dekletom podala sporočilo, da je najpomembnejše, da se v svoji koži počutijo dobro.

Pogosto objavlja fotografije, na katerih je v kopalkah, se požvižga na negativne komentarje in sporoča svojim sledilcem, da je vsako telo popolno in da je najbolj pomembno, da se sprejmemo takšne kot smo.

Pred časom pa je združila moči še z nekaterimi vplivnicami in posnela posnetek z zelo močnim sporočilom. Vplivnice so na posnetku pokazale svojo zadnjico, nekatere v spodnjem perilu, druge v kopalkah, tretje pa v kratkih hlačah. Vse pa z enotnim sporočilom: »Vsaka je drugačna, imejte se rade, imejte rade svoje telo.«

Med vplivnicami, ki so sodelovale in preko družbenega omrežja Instagram svojim oboževalcem in sledilcem poslale močno sporočilo, so bile tudi Tjaša Kokalj Jerala, Teja Jugovic, Zagoričnik Zala, Teja Vrbnjak-Erbežnik, Elisa Camara, Noka Žujo, Anja Kotar, Ula Furlan, Tina Mentol in druge.

Posnetek, ki so ga pripravile, si lahko pogledate spodaj.

View this post on Instagram

[reposting for the third time cuz it got deleted ✌🏻] Imagine 💫 If I’m shinin’, everybody gonna shine 💫 by @lizzobeeating playing in the background • Recreating this video by @rianne.meijer was so much fun, all because I have sooo many amazing friends here on Insta and in real life who were willing to join! • All different, all amazing, all beautiful. Ladies and gents, love yourself, love your body and embrace your perfect imperfections. • THANK YOU 💫❤️ @tjasa_kokalj_jerala @sgmxinfinity @sarahbamburac_art @coolmamacitaa @zagoricnikzala @matu.sins @tejavrbnjakerbeznik @elisabethnaomi98 @swimsor @nokazujo @anja.kotar @kataivakic @ulaf @endzifrajerka @mentolgram @molliemunroquirk @tixibeauty #bodypositivity #bodypositive #selflove #plussize #loveyourself #effyourbeautystandards #plussizefashion #selfcare #fashion #love #motivation #confidence #plussizemodel #curvy #loveyourbody

A post shared by Nataša Mernik (@natashamernik) on

Foto: Facebook

Zanimivosti

Umrl legendarni slovenski glasbenik, njegove pesmi prepevamo vsi

Objavljeno

V redu

Avtor

Poslovil se je legendarni glasbenik in avtor številnih skladb …

Slovenski glasbeni svet žaluje, umrl je priznani glasbenik, ki se je zaradi bolezni nekoliko odmaknil iz oči javnosti.

Preko družbenih omrežij se je razširila novica, da je umrl priznani glasbenik Enzo Hrovatin, ki se je podpisal pod mnoge zimzelene skladne, kot so: Solinar, To je moj dom, Mi ljudje smo kot morje in številne druge.

Hrovatin je bil dolga leta član ter vokalist skupine Faraoni. Potem ko je javnosti razkril, da je zbolel, se je nekoliko umaknil iz javnega življenja in se posvetil risanju.

Star je bil 61 let.

Foto: pexels.com

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Znana slovenska pevka povedala resnico, takšnih komentarjev ni pričakovala

Objavljeno

V redu

Avtor

Zato ker je povedala resnico brez dlake na jeziku, je dobila takšne komentarje.

Priljubljena slovenska pevka Natalija Kolšek je s svojim iskrenim zapisom ponovno navdušila mnoge svoje spletne oboževalce.

»Dober dan Nisem normalna, z vidika slovenske glasbene mašinerije, saj si ne kupujem ogledov na you tube, ne nosim lasnih podaljškov, nimam lepotnih operacij, čeprav bi bilo slednje smiselno, glede na leta no, barva las pa že od nekdaj posebna Ampak število ogledov je izjemno veliko, realno Hvaležna, da me sprejemate, odprto, preprosto “Kaj te češ, taka pač sn” Največ na svetu mi pomeni resnica in brezpogojna ljubezen je zapisala in za te besede prejela več sto komentarjev.

»Super si, nič ne spreminjaj. Naravna si najlepša,« je zapisal eden izmed mnogih komentatorjev.

Na tako velik odziv se je pevka ponovno javila in priznala, da tega res ni pričakovala. »Toliko lepih besed in pohval …« je zapisala.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Šok: Se ta zelo znani in priljubljeni slovenski par res ločuje?

Objavljeno

V redu

Avtor

Veljata za enega najlepših slovenskih znanih parov, a govorice o tem, da se ločujeta, so vse glasnejše. Kaj se dogaja?

V medijih je odjeknila novica, da naj bi se razhajala priljubljena slovenska glasbenika Alex Volasko in Saša Lešnjek Volasko, ki sta poročena dobri dve leti.

Par velja za enega najbolj talentiranih, skupaj ustvarjata glasbo. A kot poroča žurnal24, naj bi se v njunem zakonu pojavile težave in naj bi se zasebno razhajala, še vedno pa naj bi sodelovala kot glasbenika.

»Zaenkrat tega ne morem komentirati, bo pa vse jasno v tednu ali dveh. Veliko je v zraku, so vzponi in so padci, a to je življenje,” je odgovoril Alex Volasko za omenjeni portal.

Foto: Instagram

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals