Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Nicole Kidman slovi tudi po svoji vitki postavi, kako ji uspeva?

Objavljeno

V redu

Igralka Nicole Kidman je znana po svoji popolni postavi, odkar je davno zablestela na hollywoodskem igralskem nebu.

Lepa igralka ni nikoli skrivala, da zelo skrbi za svoj videz in zdravje, in če ste se spraševali, v čem je njena skrivnost in kako ji uspeva vsa ta desetletja biti tako vitka, je odgovor tu. Avstralska igralka izvaja posebno dieto, bolj znano kot prehrana 80:20. To pomeni, da 80 odstotkov časa uživate zdravo hrano, preostalih 20 pa se sprostite in uživate v svojih najljubših sladkarijah, prigrizkih in hidratih.

‘Pri prehrani sploh nisem stroga. Jem vse, vendar zmerno «je igralka razkrila. “Poskušam ohraniti 80 odstotkov hrane, ki jo jem, zdravo … včasih pade na 70 odstotkov. Mislim pa, da je najpomembnejše, da najdeš tisto, kar ti ustreza, in res sem polna energije, «je dodala. Nutricionisti to dieto podpirajo, ker ne pomeni izločanja katere koli skupine živil, niti obsesivnega štetja kalorij.

Stvar je zelo preprosta – 80 odstotkov časa se prehranjujete zdravo, 20 odstotkov pa si privoščite najljubšo hrano, sladico, pijačo … In za matematiko vam ni treba preveč skrbeti. Če na primer jeste tri zdrave obroke na dan, potem so trije nezdravi vaših 20 odstotkov za ta teden ali če jeste pet majhnih obrokov na dan, potem lahko jeste sedem majhnih dobrot na teden.

View this post on Instagram

A post shared by Nicole Kidman (@nicolekidman)

Foto: Story

Zanimivosti

Mož Rebeke Dremelj na robu živcev. To se je dogajalo sredi noči

Objavljeno

V redu

Avtor

Ojoj, kakšna smola!

Priljubljena pevka in podjetnica Rebeka Dremelj je v svoji Instagram zgodbi tokrat objavila, kaj se je ponoči dogajalo pri njim.

»Evo, takole pa zgleda ob pol enajstih zvečer pri nas … Sicer je poleti res luštno potem, ampak realnost, predno prideš do luštnega je pa taka,« je razkrila in pokazala, kako njen mož Sandi v gumijastih škornjih hodi po domačem bazenu.

Na vprašanje, kaj dela, ji je odgovoril: »Samo znorel bom. Ravnam folijo.«

Močno upamo, da so danes težave že odpravljene in da se voda v bazenu že lepo segreva.

Instagram zgodba

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Poglejte, kakšen cukerček je sin Maje Prašnikar in Alena Kobilice

Objavljeno

V redu

Avtor

Oh, ob tej fotografiji se boste stopili …

Eden lepših slovenskih parov, Maja Prašnikar in Alen Kobilica, se pogosto oglasita preko družbenih omrežij. Svoje številne spletne sledilce pa v zadnjem času razveseljujeta tudi z utrinki iz zasebnega življenja, ponosno pokažeta svojega sina Vala, ki pridno raste in se razvija.

»Joj, tko je prisrcen in ta njegov glasek…moram delit se tuki
Moj mali srecen navihancek
,« je že pred časom na družbeno omrećje zapisala Prašnikarjeva in dodala zares čudovit posnetek, ki si ga lahko pogledate tukaj.

Sedaj pa je preko Instagram zgodbe fotografijo svojega sina delil še Alen. Pogledate si jo lahko spodaj.

Instagram zgodba

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Saši Einsiedler porušili hišo! Kaj se dogaja?!

Objavljeno

V redu

Avtor

Fotografije so dovolj zgovorne …

Televizijska voditeljica, uspešna komunikacijska trenerka in mati petih otrok, Saša Einsiedler, je med svoje spletne prijatelje poslala fotografije, na katerih je pravo razdejanje. Njen čudoviti dom, ki ga ima sredi narave, je v prenovi. Kot je videti, so porušili steno, v delu je zasteklitev terase, po fotografijah sodeč pa bo pri Einsiedlerjevi nova tudi kuhinja.

»Enkrat bo tudi to minilo je pripisala poleg fotografij, ki jih je objavila.

Verjamemo, da bo v prenovljeni hiši s svojimi otroki in partnerjem Andrejem še bolj uživala. Privoščimo!

Foto: Facebook, osebni arhiv

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals