Domov Zanimivosti Nicole Kidman slovi tudi po svoji vitki postavi, kako ji uspeva?

Nicole Kidman slovi tudi po svoji vitki postavi, kako ji uspeva?

Igralka Nicole Kidman je znana po svoji popolni postavi, odkar je davno zablestela na hollywoodskem igralskem nebu.

Lepa igralka ni nikoli skrivala, da zelo skrbi za svoj videz in zdravje, in če ste se spraševali, v čem je njena skrivnost in kako ji uspeva vsa ta desetletja biti tako vitka, je odgovor tu. Avstralska igralka izvaja posebno dieto, bolj znano kot prehrana 80:20. To pomeni, da 80 odstotkov časa uživate zdravo hrano, preostalih 20 pa se sprostite in uživate v svojih najljubših sladkarijah, prigrizkih in hidratih.

‘Pri prehrani sploh nisem stroga. Jem vse, vendar zmerno «je igralka razkrila. “Poskušam ohraniti 80 odstotkov hrane, ki jo jem, zdravo … včasih pade na 70 odstotkov. Mislim pa, da je najpomembnejše, da najdeš tisto, kar ti ustreza, in res sem polna energije, «je dodala. Nutricionisti to dieto podpirajo, ker ne pomeni izločanja katere koli skupine živil, niti obsesivnega štetja kalorij.

Stvar je zelo preprosta – 80 odstotkov časa se prehranjujete zdravo, 20 odstotkov pa si privoščite najljubšo hrano, sladico, pijačo … In za matematiko vam ni treba preveč skrbeti. Če na primer jeste tri zdrave obroke na dan, potem so trije nezdravi vaših 20 odstotkov za ta teden ali če jeste pet majhnih obrokov na dan, potem lahko jeste sedem majhnih dobrot na teden.

Foto: Story