Connect with us

Zabava

Hči Renate Bohinc (Peterka) je izrezana mati

Published

on

Nekdanja žena Primoža Peterke, Renata Bohinc, s svojimi tremi otroki poskuša zaživeti na novo. Nekdanja 40-letna manekenka se je z otroki pred kratkim tudi preselila v novo hišo, ki jo je kupila sama v Bitnjah pri Kranju.

renata je na svoje tri otroke, na sina Maja in hčeri Gajo in Stelo zelo ponosna in ima z njimi zelo lep odnos. Včasih se oglasi tudi preko družbenih omrežij in pokaže kakšen družinski utrinek. Tako se je nedavno fotografirala s svojo Stelo in pokazala, kako podobni sta si. Stela postaja prava lepa damica, podobna svoji materi.

Fotografijo si lahko pogledate spodaj.

Foto: Facebook

Zabava

Kmetija: Gregor po odhodu domov popolnoma šokiral tekmovalce. To je povedal

Published

on

Gregor je zapustil šov Kmetija, a se je svoji družini oglasil še enkrat …

V zadnji areni je izgubil Gregor, zato je moral domov. Kljub temu pa so ga ostali člani družine videli še enkrat preko video prenosa. Določiti je moral namreč novo glavo družine.

Preden je to storil, je vsakemu izmed njih namenil še par besed, nikogar ni žalil, ostal je pozitiven in jim sporočil nekaj spodbudnih besed. Na koncu pa je moral določiti še novo glavo. In čeprav so bili mnogi mnenja, da bo to postala Mateja, tega ni storil. S svojim izborom je nekatere zelo šokiral, spet drugi pa so to pričakovali.

»Oooo, kaj?,« so se oglasili nekateri, nato pa zaploskali novi glavi družine.

»Ta teden nisem tako močno pričakoval tega,« bo iskreno povedala nova glava družine in dodal: »Tudi bo mogoče kanček težje voditi družino iz hleva, ker je le neka morala oziroma volja nam je malo padla.«

Ste ugotovili, kdo je postal nova glava?

Foto: Voyo/posnetek zaslona

Continue Reading

Zabava

Kmetija: Tamara kričala od navdušenja! To so ji pripravili na posestvu

Published

on

Tamara, ki je bila prejšnji teden glava družine, je doživela takšno veliko presenečenje.

Tamara je klobuk predala Marcelu, pod njenim vodstvom pa so kmetje uspešno opravili tedensko nalogo in se preselili v hišo. Z dobro opravljeno nalogo pa je prišla tudi nagrada, te se je Tamara zelo razveselila.

»Aja, pivo je,« je vzkliknila, ko je videla nagrado in dodala med tekom do nje: »Danes se bomo kopali v pivu!«

A kmalu je sledilo razočaranje: »A samo tako malo ga je, ali kaj?« je rekla, hrane sprva niti pogledala ni.

»Tamara in pivo, to je neka najbolj romantična vez po mojem,« je v kamero dejal Žan in razložil, da o pivu sanja že od prvega dne šova.

Tudi sama je priznala, da ga ima zelo rada in da pri njej velja rek: »Eno pivo na dan, odžene zdravnika stran!«

Foto: Voyo/posnetek zaslona

Continue Reading

Zabava

Gledalci POP TV jezni: Menijo, da se je temu znanemu obrazu zgodila krivica

Published

on

Veliko razočaranje so nad POP TV izrazili gledalci zaradi tega znanega obraza. To se je zgodilo …

Včeraj se je preko malih televizijskih zaslonov odvila prva oddaja nove sezone Slovenija ima talent. Na veliko presenečenje je ponovno nastopil znani obraz Sandi, ali Alex the dancer, kot ga je v preteklosti poimenoval nekdanji žirant Branko Čakarmiš.

Žirantje so se znanega obraza razveselili, prav tako pa tudi gledalci, a so bili po izvedeni točki nekoliko jezni, saj se ni uvrstil naprej. Nekateri so menili, da bi moral dobiti še eno priložnost.

»Res ne vem zakaj tudi on ni šel naprej,« se je glasil eden izmed komentatorjev na družbenih omrežjih, spet drugi je dodal: »On je “cel point tega šova”…«

Foto: POP TV

Continue Reading

 

 

VESELE PRAZNIKE IN SREČNO V LETU 2023 VAM VOŠČIMO S PESMIJO ZVONČIĆI

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals