Lombardo predstavlja: Kriminal

<div id="midasWidget__r92"></div>

Lombardo redstavljajo novi ljubezenski single z naslovom KRIMINAL.

Utečena ekipa glasbenikov zasedbe Lombardo po dveh uspešnih singlih “Pokrita z zvezdami” in “A greva plesat”, razkriva tretji single z naslovom “Kriminal” s prihajajočega prvenca, ki bo izšel naslednje leto. Nad ustvarjalnim procesom skupine Lombardo ima roko eden najboljših slovenskih producentov Dejan Radičevič, ki je med drugim producent Siddharte, Neishe, Jinxov, Mi2, Nine Pušlar itd., pri snemanju materiala pa kreativno in izvedbeno sodelujejo tudi Jani HaceTomaž Okroglič Rous (Siddharta), Neisha in Jure Matoz.


O skladbi je Nejc Lombardo povedal: “Kriminal je razpoloženjska skladba, ki ponazarja moje počutje v dani življenjski situaciji. Ko se v odnosu med dvema ne izide, biješ notranje boje, si zastavljaš vprašanja, ki so za nekoga z distance trivialna. Takrat sem bil izgubljen in se počutil kot krogla v fliperju viharja v glavi. Kriminal je to razpoloženje, je mešanica čustev – od žalosti, samopomilovanja, jeze, do navsezadnje upanja.”

Izkušeni glasbeniki iz skupine Lombardo obljubljajo še več presenečenj, tudi tistih koncertnih – naslednjič jih lahko slišite pred zastekljenim odrom v petek, 9. oktobra 2020 v OrtoBaru.

Za “kriminalno” besedilo in glasbo sta poskrbela Nejc Lombardo in David Stritar, aranžma so ustvarili člani zasedbe Lombardo in producent Dejan Radičevič, vse skupaj pa so posneli v Studiu Daisy Music.

Foto: Dallas Records & Mars Music

<div id="midasWidget__r92"></div>

Written By

Bum Novice