Numerološka usmeritev dneva – Sreda, 30. 9. 2020

  • Avtor: Asya
  • 30/09/2020

Dobro jutro najzgodnejšim, vsem pa en lep dober dan!

Začni svoj dan z jasno namero.”

Današnji dan zahteva hitre spremembe, več njih, čim večjo raznolikost, nove izkušnje, uresničevanje izvirne vizije. Pri tem se je treba izogibati vihravosti, impulzivnemu vedenju, saj se lahko zgodi, da bomo z eno roko podirali, kar smo z drugo zgradili. Še posebej je treba paziti pri besednem izražanju, saj hitro lahko pride do vulgarnih izpadov. Mnogo začetih aktivnosti, kljub veliki delovni vnemi, najverjetneje ne bo dokončanih. Zaradi hitrosti in večopravilnosti lahko pride do nesreče, živčnosti, tesnobe in težav z dihanjem.  Danes je zelo pomembno, da začete stvari spravimo v red, da se discipliniramo, fokusiramo in naredimo do konca. Ideje bomo imeli, posvetimo se načrtovanju, upravljanju, poslovodenju, torej procesom.

Celodnevni vpliv vzpodbuja umetniško ustvarjanje, sledenje navdihu. Uživali bomo v mnogih sprostitvenih ali poklicnih dejavnostih, kot so slikanje, fotografiranje, petje, ples, dramska igra. Vse lepo in prav, če bomo ustvarjalne projekte ali izdelke zaključili vsaj do neke faze, da ne obvisi vse skupaj v zraku. Še več kot umetniško udejstvovanje pa nam bo danes pomenila družina. Materialno blagostanje in mir v hiši bosta zelo pomembna. Zelo pazimo na izgovorjene besede danes. Manj pametujmo in bolj poslušajmo.

Delovna vnema se nam bo bogato obrestovala, a vseeno si privoščimo več počitka, da ne bomo pregoreli. 

Za pomoč prosimo žensko osebo danes.

Zanimiv dan vam želim.  

Vaša numerologinja Asya

foto: pixabay.com

Za vas piše

Numerologinja Asya

Numerologinja Asya

Leta 2012 sem prvič v življenju stopila do prve numerologinje, ki sem jo našla na spletu. Imela sem izredno srečo, saj je bila gospa več kot le numerologinja; izkušena, izobražena  in  polna različnih znanj  in me je znala  pravilno usmeriti. V tistem času sem navidezno imela vse, kar sem si takrat želela: zaposlitev, svoj dom, družino in nekaj pristnih, srčnih prijateljev.  V resnici mi več pomeni kvaliteta kot kvantiteta in tako je tudi s stvarmi in z ljudmi v mojem življenju.

Od nekdaj sem bila samostojna, ustvarjalna, fokusirana, usmerjena na cilj in vizijo ter delavna. V nekaj letih pa se je počasi in potiho večalo slabo počutje, notranja napetost in kot posledica so nastopile težave z zdravjem. Malo tu in malo tam, naenkrat pa je bilo vsega preveč.  Začela sem upoštevati numerološke cikle, števila v mojih rojstnih podatkih, v imenu in priimku, se izobraževati. Spremenila sem nekatere navade, prepričanja, vrednostni sistem, uvedla  dnevno duhovno prakso in na mojih šibkih točkah močno napredovala.  Dela s seboj imam še precej. Ne pričakujem pravljice od življenja. Ker je živo in v gibanju, poleg »srčkov in pikapolonic«,  trosi tudi »sol in poper«. S poznavanjem sebe in  razumevanjem nekaterih zakonitosti pa je lažje obvladljivo. Numerologije sem se naučila  zaradi sebe, ker mi je postalo zanimivo orodje, s katerim lažje manevriram skozi življenje. Rada imam adrenalin in včasih malce tvegam, da je življenje bolj pisano in veselo, še prej pa »pogledam v številke.«  Zakaj bi padala na nos, če lahko pristajam na nogah? Vsaj v večini primerov.

Osem let je minilo od mojega prvega obiska pri numerologinji. V tem času sem nad po(močjo) numerologije postala navdušena.  Prav takšna sem tudi  numerologinja.

Numerologinja Asya

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com