Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Lea Sirk objavila tako iskren zapis, ki vas bo šokiral

Objavljeno

V redu

Iskreno je spregovorila s čim se mora soočati in povedala resnico o svojem življenju …

Priljubljena slovenska pevka Lea Sirk bo kmalu že tretjič postala mamica. Po dveh hčerah se bo razveselila sinčka. In kot je za simpatično pevko znano, ostaja brez dlake na jeziku in pove točno to, kar si misli in občuti. Svoje misli o življenju in o nekih drugih ljudeh je strnila v zapis, ki si ga lahko preberete. Objavljamo ga v celoti:

Če imate voljo, preberite/komentirajte ⬇

V zadnjem mesecu, odkar je javno, da bom še tretjič mamica, neprestano prejemam radovedne klice novinarjev, znancev, ljudi, ki se ukvarjajo celo življenje z drugimi ljudmi in ostalih, mimoidočih. Na pametna vprašanja z veseljem odgovarjam in tudi z marsikom od novinarjev dejansko padem v hude debate, priznam, ker ugotovim, da imamo podobno mišljenje in je vedno namenjeno pozitivi in dobremu. Včasih pa..

..naletim na neumna vprašanja in raznorazna mnenja oseb, ki jim je še lastno dihanje odveč. Odveč jim je še to, da obstajajo in se morajo ukvarjati sami s sabo. In vse povprek neprestano delijo mnenja o nekom drugem, da napolnijo svoj beden dan, minuto ali sekundo..

Čas je dragocena stvar. Čas je poln modrosti in spoznanj. Čas ima svojo vrednost in mi smo tisti, ki določimo njegovo ceno.
Tu je moj odgovor na kariero in vzporedno – resnično življenje.

Moja kariera NI moj ego. Moja glasbena kariera ni bila nikoli uspeh, ki ga je potrdil kar en glasbeni urednik nekega radia ali teta, ki bere časopis pri frizerki in reče: “Ta frozen, “hvala ne” Lea, je pa kr znana ratala. Vrjetno ma ful keša.”. Moja kariera sem jaz. S padci in vzponi. Od 17.leta naprej, ko sem naredila korak proti Švici in odpotovala na študij flavte, da bi postala JAZ. In pozneje sem garala v vseh bandih, odrih, kafičih in na dolgočasnih porokah, da sem lahko na večjih odrih, kasneje, pokazala neko znanje, ki sem ga vmes osvojila. Še vedno premalo..
Med vsem tem časom sem bila mlada mamica, ki zaradi lastnih otrok ni nehala živeti, temveč živela še bolj srečno, ker je imela MOTIV za kvalitetno življenje. Ja, preskočila sem pijančevanje, žurke, drogiranje, neodgovorno vedenje do sebe, in še marsikaj. Nisem pa izgubila sebe.. Na sebi sem od vedno delala. Včasih manj sebično, včasih zelo sebično, kdaj pa kdaj sem bila neumna in nesramna, a v večini radodarna in hvaležna vsakemu za vsako izkušnjo..

In ja, hvaležna sem sebi, da še vedno ne obupam, ampak VERJAMEM, da imamo svojo pot. In ta pot smo mi. Kariera je nekaj, kar nas žene, da ne izgubimo duše, materinstvo in družina pa, da ne izgubimo ljubezni ❤.”

Bravo, Lea! Mi te obožujemo.

Foto: Facebook

Zanimivosti

Marjetka Vovk izlila takšna močna čustva, a tokrat ne svojemu srčnemu izbrancu

Objavljeno

V redu

Avtor

Razkrila je, kako se je ob njem počutila.

Nič drugega ni bilo pričakovati, kot to, da bo koncert, ki ga je prejšnjo soboto imel Jan Plestenjak s številnimi gosti, odmeval še zelo dolgo. Pevec je ponovno napolnil dvorano Stožice, poskrbel pa tudi za mnoga presenečenja, z njimi so zapeli številni znani obrazi, med njimi tudi Marjetka Vovk, s katero sta pred časom skupaj posnela pesem V naju še verjamem.

Da se je nastop pred številno množico oboževalcev zelo dotaknil tudi Marjetke, je priznala z zapisom, ki ga je delila na svoj Instagram račun.

»Uau, iskreno lahko rečem, da je bil včeraj zame eden najlepših večerov. Kako krasna publika, nora energija. Iskrena zahvala tebi dragi @janplestenjak , da s tako krasnim človekom in glasbenikom delim tvojo-najino pesem V naju še verjamem in hvala, da sem včeraj za trenutek delila tudi tvojo prekrasno publiko v Stožicah.  Čestitke za razprodane Stožice in kapo dol,« je iskreno zapisala.

Ste bili na koncertu?

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Lea Sirk ‘ujeta’ s sinčkom. Čudovita sta!

Objavljeno

V redu

Avtor

Vau, to pa so fotografije, ki jih morate nujno videti …

Priljubljena slovenska pevka Lea Sirk, ki je pred meseci še tretjič postala mamica, svojega sina Taija ne izpostavlja na družbenih omrežjih. Tudi zato smo še toliko bolj veseli, kadar pa svojim številnim spletnim prijateljem nameni nekaj utrinkov iz svoje zasebnosti. Tokrat je dodala tri fotografije, pokazala je, kako njen sinček uživa v vozičku, obenem pa tudi, kako popolno postavo ima sama.

»Z bebejčkom na poti,« je pripisala poleg fotografij peka, ki se je pred kratkim prelevila v črnolasko.

Vam je všeč?

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Ana Klašnja priznala, da je pobegnila. Od tu se je sedaj oglasila

Objavljeno

V redu

Avtor

Redkobesedna je bila, a fotografija pove vse …

Priljubljena slovenska balerina in žirantka šova Slovenija ima talent, Ana Klašnja, se je svojim številnim spletnim oboževalcem tokrat oglasila s čudovito fotografijo.

»Popoldanski pobeg,« je na kratko pripisala in pokazala, kako uživa. Ker je označila tudi lokacijo, vemo, da je uživala v Trstu.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals