Numerološka usmeritev dneva – Petek, 30. 10. 2020

  • Avtor: Asya
  • 30/10/2020

Dobro jutro vsem najzgodnejšim, vsem pa en lep dober dan!

“Če stvari prepustimo vetru, bodo šle z vetrom. Neznano kam. Zato začnimo svoj dan z jasno namero.”

Obeta se nam deloven dan in izdatna pomoč dobrih angelov varuhov. Ne glede na to, kako stvari izgledajo, imejmo vero, da bomo zmogli in uspeli. Prepuščanje trenutnemu razpoloženju ni rešitev. Delček svojega uma imejmo odprtega za »čudežne rešitve« in bodimo proaktivni. Bo že kako, le premikati se moramo naprej in gor oz. slediti navdihom!

Današnji dan je ugoden za poslovodenje: za urejanje računov, za kakšno spremembo v delovnem procesu (v načrtovanju, upravljanju), za kakšen nov dogovor, za korak v novo izkušnjo. Vse to z namenom izboljšanja poslovanja, ki bi prinesel ugodne finančne učinke.

Pri tem se je treba izogibati vihravosti in impulzivnemu vedenju. Paziti je treba na besedno izražanje, kaj hitro namreč lahko pride do kakšnega vulgarnega izpada. Manj pametujmo in bolj poslušajmo.  Poslovne ideje se bodo prižigale in producirale tekom celega dne, če bomo mi »v gibanju.« Svojim možgančkom privoščimo viharjenje, tudi nič ne bo narobe če to počnemo v družbi. Saj veste, kaj mislim: »Več glav več ve«.

Celodnevni vpliv spodbuja tudi umetniško ustvarjanje. No, tudi v poslu sledimo navdihom. Uživali bomo v mnogih sprostitvenih ali poklicnih dejavnostih, kot so slikanje, kuhanje, fotografiranje, petje, ples, dramska igra. Vse lepo in prav, če bomo ustvarjalne projekte ali izdelke zaključili vsaj do neke faze, da ne obvisi vse skupaj v zraku.

Vsak storjen korak, naj bo še tako težek, se nam bo bogato obrestoval. Vseeno si privoščimo več počitka, da ne bomo pregoreli. 

Za pomoč prosimo žensko osebo danes.

Zanimiv dan vam želim.  

Vaša numerologinja Asya

foto: Shutterstock

Za vas piše

Numerologinja Asya

Numerologinja Asya

Leta 2012 sem prvič v življenju stopila do prve numerologinje, ki sem jo našla na spletu. Imela sem izredno srečo, saj je bila gospa več kot le numerologinja; izkušena, izobražena  in  polna različnih znanj  in me je znala  pravilno usmeriti. V tistem času sem navidezno imela vse, kar sem si takrat želela: zaposlitev, svoj dom, družino in nekaj pristnih, srčnih prijateljev.  V resnici mi več pomeni kvaliteta kot kvantiteta in tako je tudi s stvarmi in z ljudmi v mojem življenju.

Od nekdaj sem bila samostojna, ustvarjalna, fokusirana, usmerjena na cilj in vizijo ter delavna. V nekaj letih pa se je počasi in potiho večalo slabo počutje, notranja napetost in kot posledica so nastopile težave z zdravjem. Malo tu in malo tam, naenkrat pa je bilo vsega preveč.  Začela sem upoštevati numerološke cikle, števila v mojih rojstnih podatkih, v imenu in priimku, se izobraževati. Spremenila sem nekatere navade, prepričanja, vrednostni sistem, uvedla  dnevno duhovno prakso in na mojih šibkih točkah močno napredovala.  Dela s seboj imam še precej. Ne pričakujem pravljice od življenja. Ker je živo in v gibanju, poleg »srčkov in pikapolonic«,  trosi tudi »sol in poper«. S poznavanjem sebe in  razumevanjem nekaterih zakonitosti pa je lažje obvladljivo. Numerologije sem se naučila  zaradi sebe, ker mi je postalo zanimivo orodje, s katerim lažje manevriram skozi življenje. Rada imam adrenalin in včasih malce tvegam, da je življenje bolj pisano in veselo, še prej pa »pogledam v številke.«  Zakaj bi padala na nos, če lahko pristajam na nogah? Vsaj v večini primerov.

Osem let je minilo od mojega prvega obiska pri numerologinji. V tem času sem nad po(močjo) numerologije postala navdušena.  Prav takšna sem tudi  numerologinja.

Numerologinja Asya

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com