Domov Glasba Omar Naber iskreno spregovoril, kako se počuti

Omar Naber iskreno spregovoril, kako se počuti

Slovenski priljubljeni pevec Omar Naber je spregovoril o tem, kako se počuti. Na Instagram račun je dodal fotografijo, na kateri nastopa na odru. To je v teh trenutkih lahko le spomin zanj in za številne glasbenike, ki so primorani ostati doma in že več mesecev ne morejo normalno delati in nastopati.

»Pogrešam oder.. Pogrešam nastope, prireditve, publiko, koncerte, ljudi, zaodrje, druženje po nastopih, nova poznanstva po skoraj vsakem koncertu in še bi lahko našteval. Življenjski premor je bil zelo dobrodošel, ampak to je že preveč. Že 8 mesecev nam ni dovoljeno delati. In izgleda, da bo tako vsaj do maja 2021, nekateri pravijo da še veliko dlje. Ne vem, kam to pelje. Ne vem, kakšna je resnica in kakšni so vzvodi za vse to. A vsak dan smo bližje koncu teh nevšečnosti, tako na stvar gledam jaz. Upam, da to ni samo jalova tolažba. Vseeno hvala vesolju, da mi ni vzel posluha,« je iskreno zapisal priljubljeni pevec in dodal tudi željo za vse svoje sledilce ter oboževalce. Upa, da so vsi v redu in zdravi.

View this post on Instagram

Pogrešam oder.. Pogrešam nastope, prireditve, publiko, koncerte, ljudi, zaodrje, druženje po nastopih, nova poznanstva po skoraj vsakem koncertu in še bi lahko našteval. Življenjski premor je bil zelo dobrodošel, ampak to je že preveč. Že 8 mesecev nam ni dovoljeno delati. In izgleda, da bo tako vsaj do maja 2021, nekateri pravijo da še veliko dlje. Ne vem, kam to pelje. Ne vem, kakšna je resnica in kakšni so vzvodi za vse to. A vsak dan smo bližje koncu teh nevšečnosti, tako na stvar gledam jaz. Upam, da to ni samo jalova tolažba. Vseeno hvala vesolju, da mi ni vzel posluha ? Upam, da ste v redu. Radi se imejte in ostanite zdravi. ? #concerts #missing #miss #music #empty #stage #pause #longpause #toolong #staysafe #stayhealthy #keepcalm #enjoy #findyourself #explore #bepositive #staypositive

A post shared by Omar Naber (@o.naber) on

Foto: Facebook