Domov Zanimivosti Končno razkrita resnica, zakaj ta znani televizijski voditelj odhaja iz priljubljene slovenske...

Končno razkrita resnica, zakaj ta znani televizijski voditelj odhaja iz priljubljene slovenske televizije

Eden najbolj prepoznavnih voditeljev je sedaj spregovoril o svojem odhodu. Njegova resnica vas bo presenetila …

Pred nekaj dnevi je v javnost prišla novica, da se poslavlja zelo priljubljeni televizijski voditelj Taiji Tokuhisa, ki je na Planet TV nekaj več kot leto dni soustvarjal jutranjo oddajo in jo vodil skupaj z voditeljico Suzano Kozel.

O odhodu se je razpisal na Instagramu.

» Vsaka zgodba ima svoj začetek in konec. Če je konec dober, je to srečna zgodba. Ko sem sprejel vodenje oddaje Jutro na Planetu, sem vedel, da me čaka zanimiva dogodivščina. 14 mesecev intenzivnega dela pri soustvarjanju oddaje, vsakodnevnega poglobljenega dela pri pripravi na vsakega gosta, kreiranje vprašanj in vodenje oddaje v živo mi je dajalo veliko zadovoljstva in veselja ,« je zapisal in dodal: »Poslavljam se po več kot 250 oddajah @jutronaplanetu , številnih poučnih in zabavnih temah ter fascinantnih sogovornikih, ki sem jih imel čast spoznati v studiu. Odvodil sem jih z odlično sovoditeljico @suzanakozel in zanesljivo ekipo, ki nama je vedno krila hrbet.

Intenzivnost vsakodnevnega dela za oddajo pa je vseeno pustila premalo časa za kvalitetno družinsko življenje in dobro vodenje mojih The Key Escape Room Ljubljana @thekeyescaperoom & The Game Escape Room Bled @thegameroomescape, zato sem sprejel težko odločitev, da svoje mesto v oddaji prepustim drugim.

Hvaležen sem televiziji Planet TV, ki me je povabila k oddaji in mi dala nepozabno priložnost ter seveda vsem vam, drage gledalke in gledalci, da ste me spustili v vaše domove in preživljali jutra z mano, morda se v prihodnosti gledamo pri kakšnem drugem televizijskem projektu.«

Njegovo mesto bo zasedel zelo znani slovenski voditelj Igor Krmelj. tudi njemu je namenil nekaj besed.

»Srečno  v novi vlogi želim tudi tebi, @igor_krmelj Verjemem, da boš vrhunsko peljal oddajo skupaj s Suzano,« je zapisal Tokuhisa.

Foto: Planet TV