Domov Za Navdih Numerološka usmeritev dneva – Ponedeljek, 30. 11. 2020

Numerološka usmeritev dneva – Ponedeljek, 30. 11. 2020

Dobro jutro vsem najzgodnejšim, vsem pa en lep dober dan!

“Začni svoj dan z jasno namero.”

Današnji dan je super podporen za vse podjetnike, ki vodite posle v svojih podružnicah v tujini, ki imate podjetja registrirana v tujini, ki se povezujete s poslovnimi partnerji v tujini. Danes vas bo energija dneva podprla tako, da boste izraziteje pokazali svojo vodstveno energijo in tako s svojo močno osebnostjo uspeli uvesti kakšno spremembo v poslovanje ali narediti pomemben preboj. Ljudje vas bodo dojeli kot aktivne, nemirne in radovedne. Do izraza bo prišla vaša nepopustljivost v razmišljanju in odločanju ter prepričanje, da imate vedno prav. Še posebej lahko zacvetite na področju pisanja, umetnosti, oglaševanja in govorništva.

Celodnevni vpliv poleg poslovodenja vzpodbuja sledenje navdihu in umetniško ustvarjanje. Zelo verjetno boste uživali v mnogih sprostitvenih ali poklicnih dejavnostih, kot so slikanje, fotografiranje, petje, ples, dramska igra. Vse lepo in prav, če boste ustvarjalne projekte ali izdelke zaključili vsaj do neke faze, da ne bo vse skupaj obviselo v zraku.  

Za pomoč prosite žensko osebo danes.

Zanimiv in uspešen dan vam želim.  

Vaša numerologinja Asya

Foto: pixabay.com

Za vas piše

Numerologinja Asya

Numerologinja Asya

Leta 2012 sem prvič v življenju stopila do prve numerologinje, ki sem jo našla na spletu. Imela sem izredno srečo, saj je bila gospa več kot le numerologinja; izkušena, izobražena  in  polna različnih znanj  in me je znala  pravilno usmeriti. V tistem času sem navidezno imela vse, kar sem si takrat želela: zaposlitev, svoj dom, družino in nekaj pristnih, srčnih prijateljev.  V resnici mi več pomeni kvaliteta kot kvantiteta in tako je tudi s stvarmi in z ljudmi v mojem življenju.

Od nekdaj sem bila samostojna, ustvarjalna, fokusirana, usmerjena na cilj in vizijo ter delavna. V nekaj letih pa se je počasi in potiho večalo slabo počutje, notranja napetost in kot posledica so nastopile težave z zdravjem. Malo tu in malo tam, naenkrat pa je bilo vsega preveč.  Začela sem upoštevati numerološke cikle, števila v mojih rojstnih podatkih, v imenu in priimku, se izobraževati. Spremenila sem nekatere navade, prepričanja, vrednostni sistem, uvedla  dnevno duhovno prakso in na mojih šibkih točkah močno napredovala.  Dela s seboj imam še precej. Ne pričakujem pravljice od življenja. Ker je živo in v gibanju, poleg »srčkov in pikapolonic«,  trosi tudi »sol in poper«. S poznavanjem sebe in  razumevanjem nekaterih zakonitosti pa je lažje obvladljivo. Numerologije sem se naučila  zaradi sebe, ker mi je postalo zanimivo orodje, s katerim lažje manevriram skozi življenje. Rada imam adrenalin in včasih malce tvegam, da je življenje bolj pisano in veselo, še prej pa »pogledam v številke.«  Zakaj bi padala na nos, če lahko pristajam na nogah? Vsaj v večini primerov.

Osem let je minilo od mojega prvega obiska pri numerologinji. V tem času sem nad po(močjo) numerologije postala navdušena.  Prav takšna sem tudi  numerologinja.

Numerologinja Asya