Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Savina Atai objavila ganljivo sporočilo, umrla je njena Mici

Objavljeno

V redu

»Moja samosvoja Mama Mici, danes si postala Angel,« je zapisala na družbeno omrežje vaditeljica joge in skrbnica za sijaj in zdravje žensk Savina Atai. Poslovila se je njena babica, ki jo je imela Savina neskončno rada. Kot je zapisala, je bila babica stara 93 let, njeni domači pa so se lahko poslovili in jo objeli.

Miren in zelo čustven zapis Savine pripoveduje tudi, kako jo je stara mama vedno obdarovala in kako je Savina skrbno izbrala darilo: »Na moj 40. rojstni dan si bila še toliko pri moči, da si tako kot vsako leto, vzela 50 eurov, ter jih dala očiju zame. Oči jih vedno da stran od drugih dinarčkov, tudi jaz, ko jih dobim, sveti so mi – ter si grem točno s temi kupit nekaj, kar me potem za vedno spominja nate.«

Imela je tudi željo, da bi za svoj pogreb imela oblečeno vijolično bluzo.

“Zagotovo si bila ena najbolj nenavadnih babic, kar jih je – točno takšno sem te rabila.

Težko otroštvo po vojni, smrt mame…potem si izgubila prvega otroka. Ter rodila še tri, z zahtevno službo, takrat rezervirano za moške. Z zelenim Golfom si brzela od enega opravila, do drugega. Vmes sta se oblikovali tvoja samostojnost in samozadostnost, ki sta po smrti dedka rabili še več prostora.

Marsikdo te ni razumel zakaj živiš čisto sama, sredi ničesar – in ne greš raje nekam, kjer je udobneje in živahneje. Tvoj mir je bil tvoj največji užitek. Ure in ure časa za reševanje najbolj zahtevnih križank. Brez leksikonov in pomoči. Še ko si mesec nazaj čakala na rešilca, si jih reševala,” je med drugim še zapisala Savina.

Njen celoten zapis si lahko preberete spodaj.

ANGEL, KI REŠUJE KRIŽANKE💓 Moja samosvoja Mama Mici, danes si postala Angel. Na bivši praznik. Hvala, da si nam dala…

Objavil/a Savina Atai dne Nedelja, 29. november 2020

Foto: Facebook

Zanimivosti

Poročil se je znani slovenski televizijski voditelj

Objavljeno

V redu

Avtor

Priljubljeni slovenski televizijski in radijski voditelj, pa tudi tekmovalec šova MasterChef je poročen.

Kot poroča portal veseljak, se je poročil njihov voditelj Žiga Deršek. Že pred epidemijo korone je zasnubil svojo partnerico Evo Koch, nato jima je epidemija nekoliko spremenila načrte.

Kdaj bo prišel dan, ko si bosta obljubila večno zvestobo je bilo dolgo časa zavito v tančico skrivnosti. Ko pa je Žiga pred tednom dni na družabnih omrežjih objavil fotografijo s fantovščine je bilo jasno, da je ta dan blizu. 

Zgodil se je na sobotni dan 13. avgusta, ko nam je nebo postreglo težko pričakovane dežne kaplje, a sta bila mladoporočenca na poročni dan deležna tudi sončnih žarkov in mavrice.,« piše omenjeni portal, razkrili pa so še, da je cerkveni poročni obred potekal v Baziliki Matere Božje v Petrovčah, civilni obrez pa v bližini domače Polzele. Vodila pa ga je znana voditeljica šova Ljubezen po domače Tanja Postružnik.

Foto: facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Takšno smolo je na dopust doživela znana slovenska igralka

Objavljeno

V redu

Avtor

To, kar se je dogajalo njej in njeni družini, si najbrž niti v sanjah ni predstavljala.

Da se lahko na dopustu pripeti marsikaj, sporoča tudi znana in priljubljena slovenska igralka in mamica treh otrok Ana Dolinar Horvat, ki je v prvih dneh dopusta imela zares veliko smolo. Kot je sporočila preko družbenih omrežij, so vsi zboleli za trebušno virozo. V eni izmed svojih Instagram zgodb je pokazala celo, da sta hčerki postavljali šotor, poleg je pripisala: »Še dobro, da znata sami postavit šotor, ker midva nisva bila sposobna.«

Je pa nekoliko kasneje igralka pomirila svoje spletne sledilce z bolj spodbudnimi besedami, da se že počutijo bolje.

»Potem, ko smo vsi preboleli trebušno virozo, se počasi spravljamo k sebi,« je zapisala poleg fotografije, na kateri je njen sinček Lun.

Instagram zgodba

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Znana slovenska pevka popolnoma preobrazila svoje telo! Ostali boste odprtih ust

Objavljeno

V redu

Avtor

Trdno je garala, da je danes lahko pokazala svojo lepo postavo.

Slovenska pevka Maja Založnik je s svojimi sledilci preko družbenih omrežij delila fotografije, s katerimi je pokazala, kako ji je uspelo preobraziti svoje telo. Lepa pevka je razkrila, da ji je s trdno voljo, zdravim načinom življenja in z gibanjem uspelo oklestiti 14 kilogramov.

»V kopalkah sem ponavadi bila zelo nesamozavestna skrivala sem se za brisaco ali za rutami, da nihce ni videl mojih bokov in trebuha ..

Sedaj vem,da lahko poletim, tako kot sem letos na plazi bila samozavestna ze dolgo ne pomnim…in prvic v zivljenju imam enodelne kopalke kaj pa to???

Imam se rada in sem naredila spremembo
Imam vec energije, sem bolj samozavestna, nisem napihnjena in izgubila sem 14kg
je pripisala poleg objave, ki jo je dodala na svoj Instagram račun in s katero jem mnoge navdušila. Pogledate si jo lahko spodaj.

Foto: facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals