Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Savina Atai objavila ganljivo sporočilo, umrla je njena Mici

Objavljeno

V redu

»Moja samosvoja Mama Mici, danes si postala Angel,« je zapisala na družbeno omrežje vaditeljica joge in skrbnica za sijaj in zdravje žensk Savina Atai. Poslovila se je njena babica, ki jo je imela Savina neskončno rada. Kot je zapisala, je bila babica stara 93 let, njeni domači pa so se lahko poslovili in jo objeli.

Miren in zelo čustven zapis Savine pripoveduje tudi, kako jo je stara mama vedno obdarovala in kako je Savina skrbno izbrala darilo: »Na moj 40. rojstni dan si bila še toliko pri moči, da si tako kot vsako leto, vzela 50 eurov, ter jih dala očiju zame. Oči jih vedno da stran od drugih dinarčkov, tudi jaz, ko jih dobim, sveti so mi – ter si grem točno s temi kupit nekaj, kar me potem za vedno spominja nate.«

Imela je tudi željo, da bi za svoj pogreb imela oblečeno vijolično bluzo.

“Zagotovo si bila ena najbolj nenavadnih babic, kar jih je – točno takšno sem te rabila.

Težko otroštvo po vojni, smrt mame…potem si izgubila prvega otroka. Ter rodila še tri, z zahtevno službo, takrat rezervirano za moške. Z zelenim Golfom si brzela od enega opravila, do drugega. Vmes sta se oblikovali tvoja samostojnost in samozadostnost, ki sta po smrti dedka rabili še več prostora.

Marsikdo te ni razumel zakaj živiš čisto sama, sredi ničesar – in ne greš raje nekam, kjer je udobneje in živahneje. Tvoj mir je bil tvoj največji užitek. Ure in ure časa za reševanje najbolj zahtevnih križank. Brez leksikonov in pomoči. Še ko si mesec nazaj čakala na rešilca, si jih reševala,” je med drugim še zapisala Savina.

Njen celoten zapis si lahko preberete spodaj.

ANGEL, KI REŠUJE KRIŽANKE💓 Moja samosvoja Mama Mici, danes si postala Angel. Na bivši praznik. Hvala, da si nam dala…

Objavil/a Savina Atai dne Nedelja, 29. november 2020

Foto: Facebook

Zanimivosti

Vesela novica: Na TV Slovenija se vrača ta priljubljena voditeljica

Objavljeno

V redu

Avtor

Da se ponovno vrača, je javno naznanila sama. To je zapisala in mnoge zelo razveselila.

Na TV Slovenija se po premoru končno vrača priljubljena televizijska voditeljica in glasbenica Darja Gajšek.

Potem ko je pomahala v slovo oddaji Slovenski pozdrav, je svoje zveste oboževalce kmalu razveselila, da prihaja na TV z novo narodno zabavno oddajo Poletni pozdrav in Zimski pozdrav.

»Z novo sezono oddaje Zimski pozdrav začnemo 10. februarja. Luštno boje Gajškova zapisala na družbeno omrežje Facebook in s to novico razveselila svoje številne oboževalce, ki komaj čakajo, da jo bodo lahko spet spremljali preko malih zaslonov.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Jana Morelj sedaj s takšnim razkritjem mnoge zelo presenetila

Objavljeno

V redu

Avtor

Razkrila je, kdo se ponovno vrača …

Priljubljena radijska in televizijska voditeljica Jana Morelj, ki jo na POP TV spremljamo kot napovedovalko vremena, je tokrat razkrila, kdo se pred male zaslone vrača namesto Katje Jevšek. Priljubljena voditeljica je namreč odšla na zasluženi porodniški dopust in je leto dni ne bomo videli.

Na njeno mesto pa prihaja Špela Jereb, ki pravi, da je z veseljem priskočila na pomoč.

»Zaenkrat še nimam trebuha, tako da sem vskočila na pomoč,« je razkrila Jerebova v posnetku, ki si ga lahko pogledate spodaj.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Klemen Slakonja naredil izjemo in javno spregovoril o svoji srčni izbranki

Objavljeno

V redu

Avtor

Oh, kako lepo. Tudi vam bo všeč to, kar je povedal.

Priljubljeni slovenski igralec Klemen Slakonja, ki je dolgoletni partner igralke Mojce Fatur, se je oglasil preko družbenih omrežij in naredil veliko izjemo.

Ne zgodi se namreč pogosto, da Slakonja, kot tudi Faturjeva, delita utrinke iz zasebnosti, zato vsaka takšna objava vedno naleti na velik odziv pri njunih spletnih sledilcih.

A tokrat je igralec moral zapisati, da je na svojo partnerico zares zelo ponosen.

»Malo sem pozen z objavo, glede na to, da je premiera monokomedije Nikoli ni prepozno v @sititeaterbtc že mimo, a nikoli ni prepozno, da povem, da sem ponosen na izjemno @faturmojca in hkrati vesel, da lahko v njenem talentu uživate vsi, ne samo mi doma,« je zapisal poleg fotografije, na kateri sta objeta.

Igralca sta zares čudovita, žarita skupaj, kajne?

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

VESELE PRAZNIKE IN SREČNO V LETU 2023 VAM VOŠČIMO S PESMIJO ZVONČIĆI

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals