Kontaktirajte nas

Zabava

Kmetija: Tilen dobil obisk, Franc pa totalno znorel nad njimi. Kaj se dogaja?

Objavljeno

V redu

Vsi so gledali, kako se je silovito razjezil zaradi Tilnovih prijateljev …

Kljub temu, da tekmovalci sedaj dobivajo obiske, pa je potrebno dokončati tedensko nalogo.in tega se Franc dobro zaveda. Kljub temu, da je Tilen dobil obiske, poleg staršev so prišli tudi njegovi prijatelji, je Franc nadaljeval z delom. Še več – takoj je pograbil priložnost.

»So prišli štirje pobje, jih bom pa jaz ponucal,« je povedal Franc in jim takoj naložil delo. Odpeljal jih je na travnik, kjer so morali skopati luknjo. Franc je bil sprva zelo zadovoljen, ubogali so navodila in hitro opravili nalogo. A glej ga zlomka! Takoj ko jim je obrnil hrbet, so skopali še eno luknjo in kol prestavili. Franc je seveda znorel!

Fantje so jo zagodli Francu. (foto: posnetek zaslona)

Poklical je Tilna in ga prijel za roko: »Ma, jeb… mater, kva se pa greste,« je kričal Franc in Tilen je moral popraviti, kar so njegovi prijatelji zakuhali.

»Ti so isti kot Tilen, vsi se zajeb… vsakega gosta pol ure dovolj …. Naj zginejo domov,« se je Franc razburjal.

Nocoj se boste nasmejali!

Pridni in delavni, jih je hvalil Franc, a kaj ko … (foto: posnetek zaslona)

Foto: POP TV/VOYO

Zabava

Kaj se dogaja z znanim slovenskim parom, ki se je spoznal v resničnostnem šovu?

Objavljeno

V redu

Avtor

To smo izvedeli …

Zagotovo se tudi vi še spomnite simpatičnega para, ki se je spoznal in zaljubil v nekoč zelo gledanem šovu Ljubezen na seniku, Erike in Damijana? Kmalu po šovu sta svojim spletnim sledilcem sporočila, da se bosta poročila, postala pa sta tudi starša deklici Klari.

Kako pa se imata danes?

»Starša deklice Klare sta v minulih letih nadgradila srčno kmetovanje na ekološki kmetiji Dvornik, kjer na 29 hektarjih marljivo ustvarjata svoj raj na zemlji. Ukvarjata se tudi z dopolnilnimi dejavnostmi, na kmetiji denimo predelujejo sadje in zelenjavo, sami meljejo različne vrste moke, izdelujejo testenine, pečejo kruh in piškote.,« piše portal njena.

Zdi se, da je parček tudi danes še zelo srečen skupaj.

Erika in Damijan sta srečna skupaj. (foto: osebni arhiv)

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Ne boste verjeli, kaj je sedaj storila Kate Balon! To vas bo zelo presenetilo

Objavljeno

V redu

Avtor

Ob pogledu na fotografijo boste dobili kurjo polt.

Kate Balon smo spoznali v šovu Ljubezen po domače, nato pa še v šovu Poroka na prvi pogled. Kot je dejala sama, jo je udeležba v šovih marsikaj naučila, še bolj vestno je pričela delati na sebi.

Kot poroča portal njena, si je zadala tudi izziv, s katerim se je soočila s strahom pred višino. Odpravila se je na atraktivno ferato v Mojstrani in jo tudi uspešno preplezala.

»Še zdaj se čudim, da sem premagala strah, sploh ne vem, kako mi je to uspelo. Iskreno še zdaj ne morem priti k sebi, tako sem pod adrenalinom. Zelo sem se tresla, na trenutke sem povsem zablokirala. Ampak potem sem kar naenkrat dobila pogum in nadaljevala pot,« je povedala za omenjeni portal.

Vsekakor čestitke za tak pogum!

Kate je premagala strah. (foto: osebni arhiv)

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Tanja Postružnik Koren presenetila s takšnim razkritjem. Kaj se pripravlja?

Objavljeno

V redu

Avtor

Voditeljica šova Ljubezen po domače povedala to, kar mnogi niso pričakovali.

V šovu Ljubezen po domače, ki je zelo priljubljen med slovenskimi gledalci, smo bili navdušeni tudi nad voditeljico Tanjo Postružmik Koren. S svojo iskrenostjo je šov bogatila in akterje, ki so iskali ljubezen, tudi bodrila. Sedaj pa se pripravlja nekaj novega.

» … za jesen pripravljamo na Pop TV novo zgodbo, v kateri bom morda do zdaj ob vsem, kar sem počela na televiziji, najbolj uživala. Več vam povem septembra,« je razkrila za Svet24.

Na vprašanje, ali se je v vseh letih vodenja ljubezenske oddaje kaj posebnega naučila o ljubezni in ljudeh, pa je odgovorila: “Ogromno sem se naučila. Predvsem to, da so najbolj čisti ljudje tisti, ki so (ali pa smo) umazani od zemlje.”

Foto: POP TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals