Domov Zabava Ljubezen po domače: Nataša sedaj povedala takšno resnico o Mitji. Ste kaj...

Ljubezen po domače: Nataša sedaj povedala takšno resnico o Mitji. Ste kaj šokirani?

Sklenila je, da pove resnico o dogajanju …

Nataša Masten se je v šovu Ljubezen po domače potegovala za naklonjenost Mitja Rusa. In če je sprva kazalo, da se je med njima iskrilo, pa so čustva počasi zbledela. Bili smo priča prepira, nato pa jo je še odslovil domov.

Za portal 24ur.com je o tem odkrito spregovorila, povedala je, kakšna je njena resnica. Pojasnila je, kaj si misli o tem, da je Mitja dejal, da je bil že prvi prepir prava nevihta: “Ne, to je bil dejansko ves čas nek njegov izgovor, ki ga je potreboval. Ker ni bil pripravljen na resno zvezo in je prenesel krivdo name. Zame to ni bila nevihta, dejansko se nisva skregala, samo povedala sva drug drugemu, kar sva si. Mislim, da je to bil njegov izgovor, in to je tudi dokazal.

Pa je našla svojega sanjskega moškega?

 “Jaz sem zadovoljna s svojim življenjem in sem zelo rada svobodna. Ampak če bi našla nekoga, ki je pripravljen na resno zvezo, kjer bi bila prisotna čustva, je to nek hud paket, ki ga zelo težko dobiš. In sem rajši sama, kot pa da bi nekaj na silo,« je pojasnila za omenjeni portal in povedala tudi, da ima zelo veliko oboževalcev.

Foto: POP TV/VOYO