Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Saša Lendero tokrat naredila izjemo, saj pravi, da se nerada hvali

Objavljeno

V redu

Priljubljena slovenska pevka je presenetila z objavo, ki je od nje nismo vajeni.

Ena najbolj priljubljenih slovenskih pevk Saša Lendero, je preko družbenega omrežja svojim številnim spletnim prijateljem zapisala nekaj iskrenih besed.

»Nikoli nisem bila med tistimi, ki se na družabnih omrežjih hvalijo z avtomobili ali drugimi stvarmi, ki jih imajo. Imetje je poleg trdega dela lahko tudi stvar trenutka, stvar okoliščin in včasih sreče. Zelo dobro se zavedam, da v življenju za večino od nas pridejo obdobja, ko nimamo… včasih nimamo stvari, včasih nimamo varnosti, včasih nimamo ljubezni in včasih nam zmanjka celo upanja, smeha in vere v prihodnost.,« je pričela z zapisom, dodala: »Verjetno je vse to potrebno, da znamo biti hvaležni, ko karkoli od tega pride v naša življenja. In v tem trenutku sem hvaležna! Za veliko zaupanje! Postala sem ambasadorka Avtocenter Šubelj in naslednje leto bom vozila njihovega hibridnega lepotca Hyundai Tucson.«

Lenderova, ki s svojimi pozitivnimi mislimi pogosto osrečuje svoje spletne prijatelje, pa je tudi za to objavo prejela številne všečke, mnogi so ji zaželeli srečno vožnjo.

Foto: facebook

Zanimivosti

To je redka fotografija, na kateri je Jana Morelj s sedaj že bivšim partnerjem

Objavljeno

V redu

Avtor

Pred kratkim je prišlo na dan, da se je razšla z očetom svoje hčerke …

Priljubljena slovenska radijska voditeljica in vremenarka Jana Morelj se je pred kratkim razšla s svojim dolgoletnim partnerjem Markom Žumerjem Fogyjem, s katerim ima hčerko Mio.

Da parček ni več skupaj, je prvi razkril portal žurnal24, zapisali so, da Moreljeva noče dajati izjav o zasebnem življenju.

Prav tako pa priljubljena voditeljica ni prav pogosto delila utrinkov zasebnosti za javnost, fotografije, k so na družbenih omrežjih, so zelo redke.

Eno takšnih smo našli, nastala je leta 2019, na njej pa je še srečna družinica, ki uživa v toplih poletnih dneh …

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Poslovila se je še ena legenda iz sveta glasbe

Objavljeno

V redu

Avtor

Po kratkotrajni bolezni je umrl znani pevec …

Iz sveta glasbe prihaja še ena žalostna novica, umrl je namreč član skupine Television, Tom Verlaine. Razlog smrti naj bi bila kratkotrajna bolezen, kot poroča portal 24ur.com, pa drugih informacij o njegovi smrti še ni.

»Njegovo smrt je za The New York Times sporočila Jesse Paris Smith, hčerka Verlainove nekdanje ljubezni in občasne glasbene sodelavke Patti Smith. Povedala je, da je umrl v soboto,« poroča omenjeni portal.

V poznih 70. letih prejšnjega stoletja je skupina opozorila nase z albumom Marquee Moon , ki je prejel pohvale kritikov, a kljub temu komercialno ni bil uspešen. Ko je kasneje skupina razpadla, je Verlaine izdal več kot deset samostojnih albumov, sodeloval je s številnimi umetniki, med njimi je bil tudi David Bowie.

Foto: pexels.com

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Ana Klašnja vse pustila brez besed: Poglejte, kako dobro je videti v teh kopalkah!

Objavljeno

V redu

Avtor

Priljubljena balerina je odpotovala v toplejše kraje …

Ena najbolj priljubljenih slovenskih balerin in žirantka šova Slovenija ima talent, Ana Klašnja, je tokrat svoje spletne prijatelje razveselila s posnetkom, ki je nastal v toplih krajih.

»Zbudila sem se v poletje je pripisala poleg posnetka, na katerem se lahkotno sprehaja ob obali, oblečena v čudovite dvodelne kopalke, na glavi pa ima senčnik.

Poleg objave je dodala tudi ključnik, s katerim razkriva, da je posnetek nastal v Dubaju.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

VESELE PRAZNIKE IN SREČNO V LETU 2023 VAM VOŠČIMO S PESMIJO ZVONČIĆI

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals