Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Umrl znani hollywoodski igralec, ki smo ga gledali v številnih legendarnih filmih

Objavljeno

V redu

Umrl je zelo znani ameriški igralec, ki ga poznamo vsi. Igral je v številnih kultnih filmih.

V 67. letu starosti je umrl filmski igralec Clarence Gilyard Jr.. Vzrok smrti naj bi bila dolgotrajna bolezen, več pa ni znanega.

Njegovo smrt so za javnost potrdili na Univerzi nevada, kjer je igralec poučeval. Oglasili so se preko družbenih omrežij, in med drugim zapisali: »Dekanja Nancy J. Uscher in fakulteta za likovno umetnost UNLV z veliko žalostjo sporočata, da je umrl priljubljeni profesor filma in gledališča Clarence Gilyard.«

Dodali so še: »Clarence je kot igralec, režiser in producent več kot 30 let deloval na televiziji, filmu in v gledališču. Med poučevanjem igre na univerzi UNLV je bil še naprej aktiven kot profesionalec. Na kalifornijski državni univerzi Dominguez Hills je diplomiral iz gledališke umetnosti. Po 13 letih, ko je bil soigralec v dveh uspešnih televizijskih serijah, Matlock in Walker, Texas Ranger, si je vzel dopust in končal magisterij iz gledališke igre na Southern Methodist University.«

Celotno sporočilo si lahko preberete spodaj.

Igralec je svojo igralsko kariero začel v filmu Top Gun, kjer je odigral vlogo pilota Marcusa. Gledali smo ga tudi v filmih Umri pokončno, Mož teksaške postave, zaigral je v filmu Karate Kid in mnogih drugih.

Foto: pexels.com

Zanimivosti

To je redka fotografija, na kateri je Jana Morelj s sedaj že bivšim partnerjem

Objavljeno

V redu

Avtor

Pred kratkim je prišlo na dan, da se je razšla z očetom svoje hčerke …

Priljubljena slovenska radijska voditeljica in vremenarka Jana Morelj se je pred kratkim razšla s svojim dolgoletnim partnerjem Markom Žumerjem Fogyjem, s katerim ima hčerko Mio.

Da parček ni več skupaj, je prvi razkril portal žurnal24, zapisali so, da Moreljeva noče dajati izjav o zasebnem življenju.

Prav tako pa priljubljena voditeljica ni prav pogosto delila utrinkov zasebnosti za javnost, fotografije, k so na družbenih omrežjih, so zelo redke.

Eno takšnih smo našli, nastala je leta 2019, na njej pa je še srečna družinica, ki uživa v toplih poletnih dneh …

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Poslovila se je še ena legenda iz sveta glasbe

Objavljeno

V redu

Avtor

Po kratkotrajni bolezni je umrl znani pevec …

Iz sveta glasbe prihaja še ena žalostna novica, umrl je namreč član skupine Television, Tom Verlaine. Razlog smrti naj bi bila kratkotrajna bolezen, kot poroča portal 24ur.com, pa drugih informacij o njegovi smrti še ni.

»Njegovo smrt je za The New York Times sporočila Jesse Paris Smith, hčerka Verlainove nekdanje ljubezni in občasne glasbene sodelavke Patti Smith. Povedala je, da je umrl v soboto,« poroča omenjeni portal.

V poznih 70. letih prejšnjega stoletja je skupina opozorila nase z albumom Marquee Moon , ki je prejel pohvale kritikov, a kljub temu komercialno ni bil uspešen. Ko je kasneje skupina razpadla, je Verlaine izdal več kot deset samostojnih albumov, sodeloval je s številnimi umetniki, med njimi je bil tudi David Bowie.

Foto: pexels.com

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Ana Klašnja vse pustila brez besed: Poglejte, kako dobro je videti v teh kopalkah!

Objavljeno

V redu

Avtor

Priljubljena balerina je odpotovala v toplejše kraje …

Ena najbolj priljubljenih slovenskih balerin in žirantka šova Slovenija ima talent, Ana Klašnja, je tokrat svoje spletne prijatelje razveselila s posnetkom, ki je nastal v toplih krajih.

»Zbudila sem se v poletje je pripisala poleg posnetka, na katerem se lahkotno sprehaja ob obali, oblečena v čudovite dvodelne kopalke, na glavi pa ima senčnik.

Poleg objave je dodala tudi ključnik, s katerim razkriva, da je posnetek nastal v Dubaju.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

VESELE PRAZNIKE IN SREČNO V LETU 2023 VAM VOŠČIMO S PESMIJO ZVONČIĆI

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals