Kontaktirajte nas

Zabava

S čim se je Janez zameril Sabini Mlakar?

Objavljeno

V redu

Sabina Mlakar je razkrila pravi obraz Janeza Marna.

Junakinja šova Ljubezen po domače Sabina Mlakar po koncu snemanja šova ni nadaljevala skupne poti z Janezom Marnom. Kot smo lahko videli že v zadnji oddaji, ki se je odvila v vili Vipolže, med njima ni bilo nobene romantične energije. Izza kamere so se namreč odvile številne neprijetnosti, ki so Mlakarjevo povsem odvrnile od Janeza.

Kot nam je zaupala, se ji je močno zameril njegov nespoštljiv odnos do kandidatk, ki so se potegovale za njegovo naklonjenost. Ko kamere niso bile prisotne, je bil po njenih besedah žaljiv, intimen bi bil kar z vsemi kandidatkami, če pa se je ponudila priložnost, je rad pogledal za drugimi ženskami. Všeč so mu namreč mlajša, lepša in postavnejša dekleta, ženske, ki so se prijavile v oddajo, pa njegovim željam niso ravno ustrezale.

»Mislil je, da bo imel zaradi tega, ker bo po televiziji, veliko več izbire. Pa se to ni zgodilo. Še vedno je sam in večkrat me nagovarja, naj pridem nazaj k njemu. Piše mi sporočila, da me pogreša, da mu manjka moja energija. Ampak to je zamujeno, jaz sem po šovu našla pravo ljubezen.«

Foto: POP TV

Zabava

Se spomnite Nine Jug iz šova Poroka na prvi pogled? To se sedaj dogaja z njo

Objavljeno

V redu

Avtor

Končno ga je pokazala …

Zagotovo se tudi vi še spomnite Nine Jug, ki smo jo spoznali v prvi sezoni šova Poroka na prvi pogled. V eksperimentu se je poročila z Domnom Javornikom, zdelo se je, da sta popoln par, a sta se kmalu po koncu snemanja šova razšla. Zvezo je prekinila Nina in kaj kmalu se je razvedelo, da ji je srce ukradel nekdo drug.

Domen takrat ni želel dajati izjav za medije, tudi Nina je bila okrog svojega novega srčnega izbranca zelo skrivnostna. Če že je objavila njuno skupno fotografijo na družbenih omrežjih, je to storila tako, da se obraza ni videlo.

Zato je toliko večje presenečenje njena nova objava, kjer ga je končno pokazala.

»Zaradi tebe sem padala po ledu, srček,« je pripisala poleg fotografije, s katere se smehlja skupaj s svojim srčnim izbrancem. Njuno fotografijo si lahko pogledate tukaj.

Foto: Planet TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Veselje: je ta znana Slovenka res noseča?

Objavljeno

V redu

Avtor

Delila je takšno zgovorno fotografijo, njeni oboževalci so presrečni …

Priljubljena in zelo znana resničnostna zvezdnica Lara Goršek Kos, ki smo jo gledali v šovu Kmetija in Sanjski moški, je s svojimi sledilci na družbenem omrežju delila posnetek, na katerem je pokazala stekleničko za mleko.

»Končno sem jo dočakala. Mojo prvo,« je pripisala poleg in seveda so nekateri njeni oboževalci menili, da je noseča.

A je z naslednjim posnetkom hitro pokazala, komu je steklenička v resnici namenjena. Z njo namreč hrani kozje mladičke.

Foto: pexels.com

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Znana Slovenka popolnoma objokana na javnem stranišču. Kaj se dogaja?

Objavljeno

V redu

Avtor

Solza ni mogla zadrževati, iskreno je o tem spregovorila …

Spoznali smo jo v zadnji sezoni šova Sanjski moški, Maja Grintal je nedvomno pustila vtis. Da čustev ne skriva, je že znano, s svojimi sledilci je delila glasen jok.

Kaj se je dogajalo?

Maja je pojasnila, da je odšla s prijateljicami na ogled filma Avatar, ki pa je nanjo pustil močan pečat.

»Ne vem, kaj mi je Avatar naredil, ampak naredil je ornk. Jokam na wcju,« je zapisala v Instagram zgodbi in vsem pokazala, kako so solze kar same od sebe vrele na plano.

Maja se je pomirila šele kasneje, je pa priznala, da je jokala med filmom in da so solze tekle same od sebe še kasneje, ko je bilo filma konec in je bila na stranišču.

Foto: Instagram

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

VESELE PRAZNIKE IN SREČNO V LETU 2023 VAM VOŠČIMO S PESMIJO ZVONČIĆI

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals