Domov Zabava S čim se je Janez zameril Sabini Mlakar?

S čim se je Janez zameril Sabini Mlakar?

Sabina Mlakar je razkrila pravi obraz Janeza Marna.

Junakinja šova Ljubezen po domače Sabina Mlakar po koncu snemanja šova ni nadaljevala skupne poti z Janezom Marnom. Kot smo lahko videli že v zadnji oddaji, ki se je odvila v vili Vipolže, med njima ni bilo nobene romantične energije. Izza kamere so se namreč odvile številne neprijetnosti, ki so Mlakarjevo povsem odvrnile od Janeza.

Kot nam je zaupala, se ji je močno zameril njegov nespoštljiv odnos do kandidatk, ki so se potegovale za njegovo naklonjenost. Ko kamere niso bile prisotne, je bil po njenih besedah žaljiv, intimen bi bil kar z vsemi kandidatkami, če pa se je ponudila priložnost, je rad pogledal za drugimi ženskami. Všeč so mu namreč mlajša, lepša in postavnejša dekleta, ženske, ki so se prijavile v oddajo, pa njegovim željam niso ravno ustrezale.

»Mislil je, da bo imel zaradi tega, ker bo po televiziji, veliko več izbire. Pa se to ni zgodilo. Še vedno je sam in večkrat me nagovarja, naj pridem nazaj k njemu. Piše mi sporočila, da me pogreša, da mu manjka moja energija. Ampak to je zamujeno, jaz sem po šovu našla pravo ljubezen.«

Foto: POP TV