Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Kaj se dogaja z lasmi Saše Einsiedler?

Objavljeno

V redu

Zdaj je jasno, zakaj ni več blondinka. Presenečeni?

Sašo Einsiedler vsi najbolj poznamo kot svetlolasko, zato se je mnogi še niso povsem navadili s temnejšimi lasmi. Kot pravi, je tudi sama bolj vajena svetlih las, a ozadje spremembe je takšno, da je preprosto pretehtala odločitev za zdravje.

»Ljudje me sprašujejo, zakaj nisem več blondinka. Še sama sem se vajena bolj svetle. Vendarsem se odločila, da je 30 let barvanja s kemijo dovolj. Da grem na naravno. No, skoraj naravno, zdaj imam namreč kano. Sploh nisem vedela, da imam tako temne lase pod blond barvo,« je za revijo Nova pojasnila Saša, ki se še ni povsem privadila na svojo novo podobo.

»Počasi sem se navadila sebe videti kot bolj temnolaso, čakam pa, da narava naredi svoje. Nisem vsak dan mlajša in verjetno bom sčasoma osivela. Takrat bom pač spet svetla.«

Zanimivosti

Ste videli, kaj s svojim telesom zmore Ana Klašnja? Ostali boste brez besed

Objavljeno

V redu

Avtor

Vau, to pa je gibčno telo.

Zelo priljubljena slovenska balerina in žirantka šova Slovenija ima talent, Ana Klašnja, je tokrat s svojimi številnimi spletnimi prijatelji delila prav posebno fotografijo. Pokazala jim je namreč, kako zelo je gibčna in seveda takoj navdušila številne.

»To je to. Nasmeh do ušes in nogo za vrat, pa gremo v tale vroč dan je pripisala poleg fotografije, ki jo boste našli spodaj. zagotovo jo boste občudovali tudi vi.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Znana Slovenka najprej izginila, nato spremenila ime. Kaj se dogaja?

Objavljeno

V redu

Avtor

Ste tudi vi opazili, da je več ni?

Pred leti je bila ena najbolj priljubljenih slovenskih Youtuberk, mnogi so z veseljem spremljali njene lepotne vsebine in modne trende, nato pa je Neva Boškin kar izginila. Kot pa poroča portal metropolitan, je bila zadnjič aktivna na družbenih omrežjih v začetku marca 2020, nato pa je ni bilo več.

Kot še poroča omenjeni portal, se je ponovno oglasila v sredini letošnjega maja z novim imenom. Preimenovala se je v Mio Pentel.

“Uradno sem si spremenila ime iz Neva Boškin v Mia Pentel. Zdaj bom ponovno aktivna na YouTubu, Instagramu in TikToku, vendar v angleščini,« je sporočila svojim sledilcem.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Jan Plestenjak končno spregovoril o svoji ljubezenski zvezi

Objavljeno

V redu

Avtor

Razkril je kar nekaj zanimivih podrobnosti.

Priljubljeni slovenski pevec Jan Plestenjak je v zvezi s 25-letno Laro Pernek že leto dni. 49-letni pevec pa je za portal metropolitan sedaj razkril nekaj zanimivosti.

“Ljubezen je božanskost. Krasno je, ker je nerazložljiva – čeprav znajo znanstveniki povedati, kateri kemijski procesi se zaradi nje zgodijo v možganih. Ne vedo pa, zakaj,« je iskreno povedal za omenjeni portal in dodal še, da je srečno zaljubljen, a: »Ne skrivam tega, vendar pa tega ne razglašam na ‘billboardih’. Normalno živim kot vsak človek, ne vem, zakaj bi to dal na plakate (smeh).«

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals