Kontaktirajte nas

Zabava

V Baru hud pretep, posredovala Jan in Ksenija

Objavljeno

V redu

Gledalci šova bodo šele danes videli, kaj se je v šovu dogajalo v začetku tedna. Mnogi boste šokirani nad škandalom, ki vključuje seks, zapele pa so tudi pesti.

Kamere v stanovanju resničnostnega šova Bar so posnele spolni odnos med svetlolaso Zorano Stanković in Damirjem Tepavcem. Da sta bila intimna, so v izjavah potrdili tudi nekateri drugi tekmovalci, medtem ko je svetlolaska vztrajala, da je vse zgolj šov in da se med njima ni zgodilo nič. A posledice predajanja strastem so privrele na plan naslednji dan, ko je v lokal prihrumel Zorin partner in se s pestmi lotil Damirja. Odvil se je pretep, v katerem so morali posredovati varnostniki, situacijo pa sta skušala umiriti tudi slovenska tekmovalca Ksenija in Jan. Slednji v izjavi ni ovinkaril z besedami …

Jan Klobasa (foto: kurir tv)

»Ona joče, da sta se le zafrkavala, kako sta se zafrkavala, če pa smo vsi vedeli, da sta seksala! Če bi jaz kot partner po medijih spremljal, kako moje dekle seksa v šovu in dela prostitutko iz sebe, meni bi se enako strgalo,« je pojasnil Jan, ki je bil vidno zgrožen nad vedenjem sotekmovalke. Kot boste lahko videli, Zorinega fanta niso uspeli pomiriti, svetlolaska je tako šov še isti dan zapustila. »Jeeee, en tekmovalec manj. Slavimo!« pa se je njenega odhoda razveselila Ksenija.

Foto kurir tv

Zabava

Šok: Tilen (Kmetija) danes popolnoma spremenjen

Objavljeno

V redu

Avtor

Ste vedeli, da je spremenil svoj videz? Tako je videti sedaj.

Zmagovalec lanske Kmetije Tilen Brglez se je pred poletjem odločil, da spremeni svoj videz. Že pred dnevi je obiskal frizerski salon in se pobarval na blond.

“Zelo sem zadovoljen. To barvo bom obdržal še nekaj časa,“ je povedal  za portal žurnal24 in dodal še, da ga ljudje še vedno prepoznavajo, kar mu je všeč. “Še vedno me prosijo za fotografije. Naj traja. Kadar moram k zdravniku, pa si ponavadi nadenem kapo, da ne pritegnem preveč pozornosti,“ je še razkril za omenjeni portal.

Instagram zgodba

Foto: Voyo

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Zvezdnica resničnostnih šovov udeležena v nesreči. Kaj se dogaja z njo?

Objavljeno

V redu

Avtor

V tujini je bila udeležena v nesreči. Takšne so njene poškodbe …

Zvezdnica resničnostnega šova Sanjski moški, Kaja Casar, ki se je že pred meseci preselile na otok Tenerife, je s svojimi sledilci delila neprijetno izkušnjo. Doživela je namreč nesrečo, ki bi se lahko končala precej huje kot se je. Kaja, ki se pogosto prevaža s skejtom, je vozila po pločniku, ko jo je presenetil voznik na električnem motorju in se vanjo zaletel.

“Pripeljal se je iz ovinka s polno hitrostjo, gledati bi moral naprej, pa je gledal v vse druge smeri. S polno hitrostjo se je zabil vame, tudi jaz pa sem imela svojo hitrost v nasprotno smer. Njemu ni bilo nič, jaz pa sem dobesedno “poletela” naprej, kot da bi malo skočila, padla sem naprej na pločnik. Ni mi jasno, kako mi ni nič, lahko bi si brado presekala. zobe razbila, roko zlomila …,« je opisala Casarjeva, v Instagram zgodbi pa pokazala tudi modrico in razbit telefon.

»Ne, saj daleč od tega, da bi bilo smešno, se pa zavedam, da bi poleg materialne škode lahko bilo stokrat hujše, tako da sem hvaležna, da se je izteklo tako kot se je,« je še zapisala v zgodbi.

Instagram zgodba

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Šok: Ta slovenska resničnostna zvezdnica danes popolnoma drugačna

Objavljeno

V redu

Avtor

Takšno veliko spremembo je naredila. Bi jo prepoznali?

Mnogi spletni sledilci so bili zelo presenečeni, ko je Patricija Harl, ki smo jo spoznali v zadnji sezoni šova Ljubezen po domače, objavila zadnje fotografije. Kot je razvidno iz njih, je Patricija popolnoma spremenila svjo pričesko. Iz dolgih las, ki so bili obarvani v nežno roza odtenkih, je prešla na krajšo frizuro. Sedaj nosi paž in je svetlolaska. Mi menimo, da ji nova pričeska zares zelo pristoji.

„Moja partnerica v zločinu. Za vedno,“ je pripisala poleg treh fotografij, na katerih je s svojo prijateljico Sara, ki smo jo prav tako spoznali v omenjenem šovu. Skupaj sta si namreč omislili novo tetovažo.

V drugi objavi, ki jo je dodala, pa je pokazala, da nima strahu pred kačami.

View this post on Instagram

A post shared by Patricija Harl (@patricijaharl)

Foto: Voyo

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals