Domov Glasba Popularna skupina Neverne bebe končno uslišala oboževalce in jim dala Reko ljubezni

Popularna skupina Neverne bebe končno uslišala oboževalce in jim dala Reko ljubezni

Ena najuspešnejših skupin v regiji Neverne bebe so končno razveselile z novo pesmijo, izjemnim duetom, aktualno produkcijo, ki so ji oboževalci takoj napovedali, da je hit kakršnega že dolgo ni bilo.Seveda so v tem času, ko ni koncertov in neposrednega stika s svojo publiko, člani skupine veliko mislili na svoje zveste oboževalce, se lotili snemanja novih stvari, kakšna je bila tudi že v predalu od poletja. Čakali so, da bodo morda vsak čas na odru ampak, ker zaenkrat to nič ne kaže, so svojo publiko uslišali in ji dali novo pesem.  

Skupina, ki je znana po svoji energiji na koncertih in odlični produkciji studijskih albumov, je oboževalce znova presenetila z novo pesmijo in videospotom. Do nepričakovanega sodelovanja z Georgeom Miljenovičem je prišlo sicer že lansko poletje, ko so člani skupine želeli dodati nekaj osvežitve in začimb, nekaj aktualno netipičnega za njihovo glasbo.

Sodobni produkciji smo želeli dodati drugačno energijo in elektroniko povezati s čustvi, saj so čustva nekaj, kar naša publika pričakuje od nas”  pravi frontman Milan Đurđević.

Dodaja še, da je “„Reka ljubavi“ nekakšen zvočni in vizualni eksperiment za skupino, ki bo kmalu izdala svoj osmi studijski album z napovedjo “vrnitve h koreninam” v smislu progresivnega roka z začetka njihove kariere. “Trenutek v naši karieri je tak, da nam ni treba delati kompromisov, imamo razkošje, da posnamemo točno tisto, kar čutimo, pa tudi eksperimentiramo lahko” pravi Milan.

Dekleti iz skupine sta v tem videu videti povsem drugače, za to je odgovoren Boris Bakalov. Zanimivo je tudi, da se drugi  člani skupine prvič ne pojavijo v njem, to novo energijo nosijo le Jelena, Tijana in Miljenović. Video je bil posnet lani poleti, a so se člani skupine zaradi pandemije in upanja, da bodo pesem lahko predstavili tudi na koncertnih odrih, odločili malo počakati. Ker pa so oboževalci dali vedeti kako zelo jih pogrešajo, so se vendar odločili za premiero, konec koncev je za njih njihova publika najpomembnejša. Tako pozdravljajo tudi svoje oboževalce v Sloveniji in jim sporočajo, da bomo vsi skupaj zmogli in da upajo, da bodo kmalu lahko stopili na oder tudi pri nas.

Foto: NB promo