Connect with us

Glasba

Popularna skupina Neverne bebe končno uslišala oboževalce in jim dala Reko ljubezni

Published

on

Ena najuspešnejših skupin v regiji Neverne bebe so končno razveselile z novo pesmijo, izjemnim duetom, aktualno produkcijo, ki so ji oboževalci takoj napovedali, da je hit kakršnega že dolgo ni bilo.Seveda so v tem času, ko ni koncertov in neposrednega stika s svojo publiko, člani skupine veliko mislili na svoje zveste oboževalce, se lotili snemanja novih stvari, kakšna je bila tudi že v predalu od poletja. Čakali so, da bodo morda vsak čas na odru ampak, ker zaenkrat to nič ne kaže, so svojo publiko uslišali in ji dali novo pesem.  

Skupina, ki je znana po svoji energiji na koncertih in odlični produkciji studijskih albumov, je oboževalce znova presenetila z novo pesmijo in videospotom. Do nepričakovanega sodelovanja z Georgeom Miljenovičem je prišlo sicer že lansko poletje, ko so člani skupine želeli dodati nekaj osvežitve in začimb, nekaj aktualno netipičnega za njihovo glasbo.

Sodobni produkciji smo želeli dodati drugačno energijo in elektroniko povezati s čustvi, saj so čustva nekaj, kar naša publika pričakuje od nas”  pravi frontman Milan Đurđević.

Dodaja še, da je “„Reka ljubavi“ nekakšen zvočni in vizualni eksperiment za skupino, ki bo kmalu izdala svoj osmi studijski album z napovedjo “vrnitve h koreninam” v smislu progresivnega roka z začetka njihove kariere. “Trenutek v naši karieri je tak, da nam ni treba delati kompromisov, imamo razkošje, da posnamemo točno tisto, kar čutimo, pa tudi eksperimentiramo lahko” pravi Milan.

Dekleti iz skupine sta v tem videu videti povsem drugače, za to je odgovoren Boris Bakalov. Zanimivo je tudi, da se drugi  člani skupine prvič ne pojavijo v njem, to novo energijo nosijo le Jelena, Tijana in Miljenović. Video je bil posnet lani poleti, a so se člani skupine zaradi pandemije in upanja, da bodo pesem lahko predstavili tudi na koncertnih odrih, odločili malo počakati. Ker pa so oboževalci dali vedeti kako zelo jih pogrešajo, so se vendar odločili za premiero, konec koncev je za njih njihova publika najpomembnejša. Tako pozdravljajo tudi svoje oboževalce v Sloveniji in jim sporočajo, da bomo vsi skupaj zmogli in da upajo, da bodo kmalu lahko stopili na oder tudi pri nas.

Foto: NB promo

Glasba

Nenadne smrti umrl član skupine Depeche Mode

Published

on

V 61. letu starosti je umrl član priljubljene angleške skupine.

Andrew Fletcher je bil klaviaturist priljubljene skupine Depeche Mode. Novico o njegovi smrti so ostali člani delili preko Twitterja. Zapisali so, da so šokirani nad njegovo nenadno smrtjo, vzroka še ne poznajo.

»Šokirani smo in zelo žalostni, ker nas je prezgodaj zapustil naš dragi prijatelj, član skupine in družinski član, Andy Fletch Fletcher. Imel je zares zlato srce in je vedno nudil oporo, ko si potreboval pomoč, pogovor, smeh ali pa hladno pivo,« so tvitnili.

Skupina je leta 2017 nastopila tudi v ljubljanskih Stožicah. Delovati so pričeli v začetku 80. let prejšnjega stoletja, prodali pa več kot sto milijonov albumov. Leta 2020 so bili sprejeti v rokersko alejo slavnih. Njihov zadnji album Spirit je nastal pred petimi leti.

Continue Reading

Glasba

Kostariški glasbenik Rj Chambers nam predstavlja svoj single “Mysterious”

Published

on

V našem uredništvu smo zelo veseli, kadar lahko predstavimo tudi kakega mednarodnega glasbenika, saj menimo, da glasba res ne pozna meja.

Tokrat vam predstavljamo Rj Chambersa – mladega, talentiranega in vsestranskega glasbenika, ki bo zagotovo našel svoje oboževalce tudi v Sloveniji.

Roshawn Jones Chambers, znan kot Rj Chambers, je kostariški umetnik, pevec in pisec besedil, skladatelj, koproducent ter igralec in nekdanji model. Poje v angleščini in španščini. Na njegovem istoimenskem albumu je predstavljenih pet strastnih pesmi, kar kaže, da je Rj Chambers človek, ki ustvarja glasbo iz srca za srce.

Rj Chambers

Raztegne krila in uspešno vmeša sodobnejši latinskoameriški pridih v material, pri tem pa nikoli ne žrtvuje čustev. Ni le še en reggaetonski izvajalec, ki bi bil kot piškot; zdi se, da je bolj spreten, uglajen in jasnejši glede svoje ustvarjalne vizije in potenciala.

Rj Chambers izžareva karizmo in vas pritegne s svojim svilnato gladkim glasom in ritmi. V pesmi je čutiti nežno ranljivost, ki pa se nikoli ne preda saharinu. Glas Rj Chambersa nas popelje nazaj v čas, ko je bila glasba malo bolj resnična, iskrena in prava.

Rj Chambers – Mysterious

Rj Chambersa lahko spremljate tudi na Instagramu in sicer na njegovem profilu @iamrjcbway

Continue Reading

Glasba

Udarna mednarodna glasbena zasedba The Parlophonics nam predstavlja svoj novi single “These Days”

Published

on

V našem uredništvu smo zelo veseli, kadar lahko predstavimo tudi kake mednarodne glasbenike, saj menimo, da glasba res ne pozna meja.


Tokrat vam predstavljamo The Parlophonics, alternativno rock skupino, ki ustvarja odličen Power pop/rock, čeprav člani zasedbe še nikoli niso sodelovali skupaj v “skupnem prostoru”. Skupina se dejansko še nikoli ni sestala v živo.


Če kaj, je razdalja med člani zasedbe le še povečala originalnost zvoka skupine, ki temelji na klasičnem britanskem popu in rocku iz 60. in 70. let prejšnjega stoletja.

Člani skupine, ki so hkrati tudi avtorji pesmi Robert Horvath (kitare, bas), Fernando Perdomo (kitare, bobni) in Hugh Macdonald (vodilni glas, klaviature) so leta 2021 izdali svoj prvenec A Day in The Life. Gre za čudovit nabor melodičnih izvirnih skladb, ki so ga med pandemsko zaporo posneli na daljavo, tako da so si prek spleta pošiljali datoteke.

Roberta Horvatha je osamljenost v času pandemije navdihnila, da je posnel in končno objavil nekaj pesmi, ki jih je pisal vse življenje. Za projekt je angažiral Fernanda Perdoma (kitarista skupine “Echo in the CanyonJakoba Dylana) in Hugha Macdonalda (Fairhazel) in trije glasbeniki so na daljavo razvili kemijo, ki osvetli vse, kar igrajo.

Skupino so primerjali z Beatli, Oasis in Paulom Wellerjem, vendar pa je v resnici preveč edinstvena, da bi jo lahko opisali s tako preprostimi besedami.

Prvenec skupine The Parlophonics, album A Day in the Life, je bil 20. avgusta 2021 v digitalni obliki izdan na Apple Music, Spotify in Google Play. Fizične izdaje so na voljo od 20. novembra 2021, ravno pravočasno za praznično sezono in za tiste, ki želijo zgoščenko dodati v svojo zbirko. Album je k tej mednarodni skupini pritegnil svetovno občinstvo in to zasluženo. Ljubitelji izvrstno napisanega pop/rocka morajo takoj odkriti skupino The Parlophonics. Tega še ne veste, vendar bodo fantje zagotovo vaša nova najljubša skupina.

Opis ni na voljo

The Parlophonics lahko spremljate tudi na družbenih omrežjih:
Facebook: https://www.facebook.com/Parlophonics
https://www.instagram.com/parlophonics/
https://twitter.com/parlophonics

Continue Reading

 

 

VESELE PRAZNIKE IN SREČNO V LETU 2023 VAM VOŠČIMO S PESMIJO ZVONČIĆI

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals